Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alfonze
MemberSai ka prooviks võetud ja peab ütlema, et ma olen üllatunud (kreatiini kunagi võttes ei märganud mingit muutust ja peale suure kuhja proovimist pika perioodi jooksul, loobusin, ainult siis tarbin kui pisut on kuskil kompleksjoogis). Nimelt olen alles 2x ennem trenni võtnud ja täheldan konkreetselt seda, et aitab kontsentreeruda, s.t. jõuab puhtamalt ja paremini seeriaid teha ja ka pisut rohkem. Pole ammu enam megavalusaks jäänud lihased peale trenni, on olnud selline kerge väsimus jne, aga nüüd oleks nagu esimest korda teinud üle pika aja:-) Seega ma sain suruda lihast kaugemale kui muidu. Kihelus on täiesti olemas nagu pakendil kirjas, kõrvad surisevad ennem trenni jne, aga see on trenni lõpuks kadunud. Ühesõnaga kes tunneb, et arengut ei ole, või tahaks kuidagi elavdada lihase arengut, võiks proovida küll.
Alfonze
MemberVäike uuendus:
1. 30
2. 187
3. 98 (langeb vaikselt, seega on muutuv väärtus, plaan kuskil 90-95 vahele ajada)
4. 67
5. 46
6. 46
7. 86
8. 128
Ehk siis siit sealt sentimeetreid kadunud, samuti ka kaal, lõpliku tulemuseni on veel maad:-)
Alfonze
MemberKunagi ei tohi mõelda, et ma hakkan dieetima (ok, on erandid, võistlusvormi saavutamine jne), dieet on ajutine tegevus, kui tahta pikas perspektiivis saavutada ja hoida tulemust, tuleb toitumine stabiilselt ja lõplikult korda panna.
Alfonze
Member99% inimesi ei saax isegi steroiditega sellist keha…Loogiline, et geneetika ja meeletu trenn käivad asja juurde ja ega nad muidu tipud poleks kui igaüks saaks …
Alfonze
Memberlihas kasvab ikka trenniga, ainult valgu söömine meeletut kasvu ei ajenda. Kui sa trenni ei tee, siis on sinu kaalu juures 100gr päevas küll, kui treeenid, siis võiks tulla alates 1,5gr kehakilo kohta.
Alfonze
MemberToidu ja trennikava tellimine oleks hea algus.
Toidukordades pole piisavalt valke ja rasvu, trennikava sobib ainult päris alguses esimeseks kuuks kaheks, edasi läheks trenn liiga pikaks kõike koos tehes.
Alfonze
MemberEks see on personaalne, aga üldiselt öeldakse, et 25-35gr omastab korraga, eks 3x päevas söömisega ongi suht võimatu omastada 1,5-2gr kehakilogrammi kohta valku näiteks (oleneb muidugi kehakaalust ka). Steroidide abil on võimalik omastamist suurendada oluliselt.
Alfonze
MemberNjaa, julmad kollid ikka. Aga üldiselt meenutab suht freak showd, mingiks ideaaliks küll ei seaks omale selliseid steroidimonstereid, puhtalt või siis minimaalselt järgi aidatud vennad on siiski lagi mida ideaaliks saab pidada… Samas, maitseasi muidugi.
Alfonze
MemberNo alguseks on ka see 100gr hea ju, ikkagi üle 1gr kehakilo kohta, mittetreenivale inimesele hea küll. Muidugi oleks tore kui üks söögikord veel juurde panna, sest üle 30gr valku per sööbikord reeglina keha ei omasta nagunii.
Aga küsijale, mine jõusaali ja söö normaalselt, küll need tulemused ka tulevad, sul pole mõtet dieeditada midagi, pigem söö massilisajaid ja tee korralikult trenni.
Alfonze
Membernjah, sellise toitumisega küll rasva ei vähenda, iseasi kui palju sul seda ongi, 1.90 ja 75kg, peaks üsna kõhn olema.
Kui tahad kaalu vähendada, siis kõigepealt loobu lihtsüsivesikutest, jogurt jne, järgmiseks liitsüsivesikud kartul jne. asenda rasvadega (hapukoor, või, kalaõli, oliiviõli jne), pähklid on head, iseasi kas vastu õhtut. Katsu iga söögikord saada valku vähemalt 25gr.
Alfonze
MemberMa olin ise jaanuaris pea 131kg ja 187 pikk, ise arvasin, et on heal juhul 20kg pekki, et siis peaks olema hea kyll kui 110kg saaks. hetkel kaalun 100 ja pean mainima, et hea vormini on veel minna suurusjärk 10kg, trenni olen teinud kokku umbes 10a, niiet mitte päris algaja. Seega pakun, et 40kg on sul pekki kindlasti, iseasi kui kuivaks sa tahad saada, et rahul olla. Kaalu saad kontrolli alla ja langema ainult toitumisega, mina pole siit kava tellinud, aga olen mõnda kava näinud ja palju lugenud justnimelt siit foorumist, endajaoks saab ka edukalt ise kava kokku panna kui kõik infokillud siit kokku korjad, kui tahad kohe ja kindlalt toimivat, siis telli kava.
Igatahes edu edaspidiseks. Kõik on tahtejõu ja püsivuse taga kinni.
Alfonze
MemberKui on motivatsioonikriis, siis lähen kaalupeale ja vaatan ennast ilma särgita peeglist ja kohe ongi sammud trennipoole:-P
muuseas kaalunimber on 30kg väiksem kui jaanuari algul, niiet see motivatsioon on olnud üsna tõhus.
Alfonze
MemberAlfonze
MemberMina olen jälle seda meelt, et kui hea mäng siis rõõmuga ostan ja suppordin tegijaid, sest nemad on ju vaeva näinud, miks mitte austada seda. Loomulikult ennem vaatan kas demo või piraversioonipealt, kas ma üldse tahaksin seda mängida, aga kui jah siis ikka ostan.
Alfonze
Membermis see compilemine mulle ikka annab, kui midagi compileda tahan siis kerneleid tuleb peale nagu muda, saan neid kokku lasta niiet sedan2gu:-P
aga jah, q3 sai omal ajal ysna karmilt pelatud, p6himapid olid ikka q3dm6, ztn3tourney, osp mapid ja pro versioonid mappidest, v2galahe aeg oli:-)
AutorPostitused