Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alfonze
MemberSuper vorm tüübil, imo üle selle vormi polegi vaja, läheks juba liiga karmiks. Samas ideaalne toitumine ja kõva trenn ja sinnakanti vorm on ka valgel, mitte nii kõva geneetikaga tüübil saavutatav pakun. Kõige alus siiski mingigi lihase olemasolu ja madal rasvaprotsent.
Alfonze
MemberÕlajama on väga ebameeldiv asi, mul oli peaaegu 3a niiviisi, et kui koormust ei anna, siis on igati ok, kohe kui rinda või õlga väheke suurema raskusega teha oli valu sees. Andsin lihtsalt aega taastuda ja tegin harjutusi mille nurk ei teinud valu ja mingil hetkel hakkasin koormusi hästi rahulikult suurendama, hetkel on nomraalne olnud juba pea 2a. Kusjuures spordiarst ei osanud ka midagi mulle välja kirjutada, ütles lihtsalt, et ära siis anna koormust ja kõik, mis oli ka loogiline tegelikult, sest ainult teatud koormuse ja pingega oli valu, mitte koguaeg.
Alfonze
MemberNo, kes päris algajad on ja sealt 50 kg pealt alustavad, siis korraliku trenniga on võimalik ikka üpris kiirelt tulemusi parandada. Ise pakun, et reaalne oleks algajal maksimu raskust tõsta aasta jooksul nii umbes 30 kg. Muidugi võib olla erandeid. Isegi kui korduste arv tõuseb väiksemate raskustega tunduvalt ei pruugi jõu areng järgi jõuda. Päris esimesed kuud ei ole eriti raske 5-10 kg kuus max raskust tõsta, aga mida aeg edasi seda rohkem ja kauem peab jõu kasvuks vaeva nägema.Nii on jah, ja kunagi kui ei ole meeletult hea geneetikaga isik ja ei ole plaani võistelda, siis saad aru, et see number on jumala savi kangil, oluline, et saab lihase läbi (loomulikult mingi raskus ikkagi tuleb ka siis juurde, kuid alati saab surumise panna teiseks või kolmandaks harjutuseks, et vältida suuri raskusi ja vigastuste ohtu).
Olen täheldanud, et sellised tavalised jõusaalikülastajad jäävad kuskil 150kg kandis toppama, siis on vaja ilmselt kavas mingeid muutusi hakata tegema, kes näeb et tahab ikkagi võistelda vms, on selline arengu seismajäämine õige koht spets kavade poole vaatama hakata. Samas paljud saavad ennem seda numbrit aru, et pole väga mõtet lammutada:-P Kui saaks ise ajas tagasi minna, siis võtaks rahulikult ja keskenduks tehnikale, mitte numbrile.
Alfonze
MemberMa pakun ka, et mul läheb toidule mitte rohkem kui rämpsu (ei pruugi alati olla burger vaid lihtsalt süsikarohke nn. odav toit) sööval inimesel ja toidukordi on rohkem. Erinevus lihtsalt see, et ma võtan kogu toidu kaasa, väljas söömisele kulub aga kordades rohkem, kui need rämpsusööjad ka viitsiks sedasi teha, siis ilmselt tuleks mul ikkagi kallim menüü
Minu suurim probleem aasta algul rutiin paika saada oligi see sotsialiseerumise ära jäämine, sama asi ka suitsetamise mahajätmisega. Samas on tulemused kõik selle jama üle kaalunud ja kui vaja suhelda, siis ei pea selleks käima suitsetamas, ega väljas söömas, vaid saab minna ja rääkida konkreetselt.Alfonze
MemberKasvueas, korraliku trenniga ei ole midagi võimatut pakun, isegi umbes sinnakanti kunagi nooruses saanud, no võibolla läks pisut kauem, aga ju pole ka geneetika midagi erilist.
Alfonze
MemberMina kasutan vööd suht tihti, sest on olnud jamasi seljaga, ning kuidagi kindlam on. Päris soojendusseeriatel ei kasuta, kuid kõikidel tööseeriatel peal.
Alfonze
MemberNjah, tüüpiline alguse asi, et palju tuleb juurde jne. Minul tuli algul esimese 4-5 kuuga 35kg, aga see oli pigem endise jõu taastumine ja mingi piirini jõudmine, sealt edasi ei tulnud aga maxile mittemidagi juurde pea 3a, sest oli vigastus. Niiet eks kõik kinni ikka treeningmetoodikas ja geneetikas.
Alfonze
MemberReie ikka jah.
Alfonze
Membere-ee …too 3-4kg jutt näitab,et mu hoiatus ei olnud põhjuseta …,
Alfonze
MemberLoogiline, et rasvast, istudes ju volt kõhul ja pole ka biic ja reis nii teravad kui võiks, kaalunumber ei huvita muud kui seda kui kiirelt rasv hävineb, ja nagu näha siis hävineb aeglasemalt kui algul. Lihtsalt on viimaseid reljeefimuutusi arvestades selge, et umbes 3-4kg peaks veel maha minema, et oleks välimus ok:-) Ja ülalpool kirjeldasin ainult süsikate osa, rasvadest ja valkudest ei rääkinud, ei ole vaja arvata et nälgin:-)
Alfonze
MemberEi ole seda ohtu, ma olen juba harjunud normaalselt toituma, trenn trenniks, oluline on igapäevane toidulaud ja minu ainevahetuse juures on sealt sysivesikud ikka suht maas. Need mis on, on suht head (juurviljad, puuviljad, vahest harva pisut mett, piimatoodetes leiduv, täisteraleiba mõni viil päevas jne), ning kogused mõistlikud. Ja vorm on motiveeriv, tahaks nüüd veel mingi lõpliku teravuse välja ajada, kuigi suhteliselt vaevaliselt läheb see lõpp, viimasel ajal isegi alla poole kilo nädalas, võrreldes alguse kilo kanti nädalas on aeglane. Samas on iga pool kilo ka ilusti näha, mida alguses läinud kilo ei olnud:-)
Alfonze
Memberkõva pekikogumine käib:-)
Mul kaal 94 tuuri juba, pisut veel ja võib rahul olema hakata.
Alfonze
MemberSeda harjutust küll eriti ei soovitaks kellelgi, ikka eest surumist ainult. 110 kg selle harjutuse puhul kõlab ikka üsna meeletult.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noor ja loll sai oldud, ega tehnika ka ilmselt kiita polnud jne. Nüüd on pigem see oluline, et saaks lihase läbi ja hea enesetunde, väike areng on asjajuures pigem lisaboonuseks, mitte eesmärgiks omaette.
Alfonze
MemberNo ma kunagi õla tuksi keeranud kuklatagant surumisega, kuigi raskused ei olnud teab mis meeletud, mingi 110kg vms. Nüüd ongi see hea, et on pisut läbi juba eelnevalt ja saab hantlitega surumist teha õlale, ilma liigsuuri raskusi kasutamata (mingi 30-35kg per hantel), ning liigest ohustamata. Samas pole aastaid julgenud isegi eest surudes teha katsetust, et kuipalju kannatab, see vigastus oli üsna ebameeldiv aastaid, segas rinnalt surumist jne.
Alfonze
MemberEks see sõltub eesmärkidest ka, mis see rinnalt number ikka annab, mina olen oma elu parimas vormis ja rinnalt surun vähem 10-15kg kui jaanuaris, aga absoluutselt ei koti, ise olen 36kg kergem ka:-)
AutorPostitused