Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alfonze
MemberNumbrite järgi suured mehed koos siin:-) Aga jällegi pole teada rasvaprotsent ja seega hinnata ei oska numbrite alusel midagi. Huvitav oleks veel teada ka trennistaashi.
Alfonze
MemberOlin 9kuud tagasi 187, 131, 29
Olen hetkel 187, 92, 30
Ja need numbrid ilma rasvaprotsendita ei anna mingit pilti inimesest.
Alfonze
MemberNo eks seda suht raske proovida, et olen 2a norm kaalus ja siis õgin ennast seaks, et näha kas tuleb samapalju tagasi
Tegelikult peab j22ma kaal normi ja kui juba 2a ilusti jälgitud, siis vast saab edasi ka hakkama:-)Alfonze
MemberPakun et suurim Force Majeure oht on siiski meie naaber ja suhted temaga… Meie kliimavööndis ilmselt ei ole looduskatastroof niivõrd suur oht.
Alfonze
MemberPilti ei ole, ei saa aru, mismoodi saab kõhulihas olla välja veninud … Veninud saab olla nahk seal peal, halvemal juhul.
Alfonze
MemberSelline uudis siis: http://www.delfi.ee/news/majandus/majandus…php?id=20066160
Niiet kellel rohkem seisvat raha, siis jama majas:-P
Alfonze
MemberHuvitaks kah, samas kui nad tühjalt ei paista ja naha all on märkamatud, siis pole hullu:-P
Alfonze
MemberKehamassiindeks ilma konkreetse rasvaprotsendita on täielik jama, Otil pakun on kalkulaatori järgi tegu rasvumisega, kuigi rasvaprotsent on nii madal, et enamus ei näe elus sellist. Kaal ja igasugu indeksid tasub ära unustada, rasvaprotsent on see, mis loeb ja seda saab alandada ainult toitumist korda seades, või meeletu treeninguga (aeroobse), hävitades ka hulgaliselt lihast. Parim variant siiski mõõdukas aeroobse ja anaeroobse trenni suhe ja toidulaud korda ja küll ka tulemused tulevad.
Alfonze
MemberOlen täheldanud seda, et kindad mis käes on alguses jäigad ja mitte nii mugavad, on reeglina vastupidavamad ja kui käe järgi kulub paika, siis superhead. Kokku on mingi 10 paari kindaid läbi käinud, küll igasugu kalleid firmakaid ja ka mingeid päris suvalisi 60 eeguseid, ja parimad on olnud ikka need mis nn. õigest tugevast nahast ja miskist sünteetilisest katteosast.
Alfonze
MemberKahjuks ilma laenudeta ei saa, vähemasti eluasemelaenuta, üürikorter veel hullem raha loopimine. Autoliising jah oma valida, mingi summa ikka kokku saab, et aeg ajalt mõni ront osta, iseasi, kui tahetakse võimalikult mugavalt ja võimalikult pidevalt liigelda, siis selline skeem ei tule kõnealla tihti. Eks see majanduslangus annab kaudselt kõigil tunda, kui ikka kanafilee ja kodujuust kallimaks läheb, siis kuu lõikes mõned sotid jälle läinud, lisaks kodu kütmine, autokütus jne, ongi jälle aastalõikes paarkend kilo läinud. Ennem sellest oluliselt aru ei saa kui tulude kulude suhe nullis või negatiivne ja palgatõus kuskilt ei paista.
Alfonze
MemberAeroobse poolepealt peaks olema igati super, mingit anaeroobset juurde ja peaks igatpidi super olema trenni kohapealt, aga eks kõik kinni ka eesmärkides muidugi.
Alfonze
MemberMina ka kurta ei saa energia üle, piisavalt jagub, et teha nädalas 4x jõusaali ja 2x aeroobset. Samas eks varsti on ka see piir kui kaal on niikaugel, et rasvast ei saa enam midagi võtta (rasvaprotsenti ei tea, aga pakun et kuskil 33% pealt jaanuaris on kukkunud 13% kanti) ja tuleb toiduenergiat hästi pisut tõsta.
Alfonze
MemberMul ka süsikate osakaal suhteliselt madal, samas ikka tuleb ka, hommikusöögis täisteratooteid pisut, puuvili, mesi, iga toidukord porgand, kurk, tomat, paprika vms ja lisaks ka igas piimatootes süsikaid, peale trenni süsikad kokku ikka 200gr tuleb vast ära. Mingit spetsiifilist haisu pole täheldanud.
Alfonze
MemberKui üldse mingit pilti ei oma toitumisest, siis peaks ikka tellima. Kui piisavalt uurida siit saidist, siis saab ka pildi lõpuks kokku, lisaks enda peal katsetades on võimalik enda jaoks sobiv koostada. Mina olen nii teinud, samas olen ka aluseks kasutanud siit tellitud kava mingil perioodil. Hetkel pisut üle 9 kuu normaalse toitumise peal ja -37,5kg, reljeef tuleb jne. Olgugi, et siin on info igatpidi laiali ja peab kõva tööd tegema, et selles rägastikus orienteeruda (on palju erinevaid teooriaid jne.).
Alfonze
MemberÜldiselt samal ajal kui hävitad pekki siis lihast eriti ei kasvata, erinev energiahulk ju vaja selleks, ühel juhul alakaloraash ja teisel ülekaloraash.
-
AutorPostitused