Skip to main content

Alfonze

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 537 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Tallinna jõusaalid #169259
    Alfonze
    Member

Eks jah sõltub kui palju käid, mina käin 5-6x nädalas ja nii võttes tuleb trenni hind 25-30 krooni kanti, pole ju kallis. Samas olen klubiliige ja maksan igal juhul, isegi kui ei käi (kuigi kui pikem reis või haigus, siis saab ka paluda mitte raha kasseerida selle eest, kui niisama laiskus, siis loogiline et maksan, äkki motiveeribki käima jälle:-)).

in reply to: Rasvapõletamine ja toitumine.. #169129
    Alfonze
    Member

Kõiki neid parameetreid võetakse arvesse, lisaks ka hetke toitumisharjumusi jne.

in reply to: kaal seisab #169128
    Alfonze
    Member

Eks jah jooksmine on selline asi, et kohe laksust suht keeruline, aga pool h on juba päris ok. Kõik ikka kinni toitumises pakun.

in reply to: Puhtad poisid #168908
    Alfonze
    Member

Loomulikult, kes ei ole? Ja ka sellel teemal rääkinud, mis siis… Enamusel mingi aja möödudes suht ühene hoiak, et ei tasunud ära kas ühel või teisel põhjusel (mittevõistlevad inimesed ei näe pointi ja tulemused suht ajutised). Samas, keelatud aine võib olla ka rasvapõletuseks, vee välja viimiseks või midaiganes, ka retseptiravim (eriti steroidid, mida tarbitakse kordades üle ettenähtud normi ja inimeste poolt, kes seda paberi järgi ei vaja) mingis suuremas koguses on ju keelatud ained.

in reply to: Rasvapõletamine ja toitumine.. #168903
    Alfonze
    Member

Esimese kuuga tulebki suurim vahe välja, pärast harjud ja see muutub elu osaks (loomulikult koguaeg vaja muuta kui keha mingi piirini jõuab). Võimalik, et kui vähe kaotada vaja, siis saab vägakiirelt soovitud tulemuse (langus pool kuni kilo nädalas), aga kui ikka mega käest vorm, siis läheb ikka aastake ära ja paljud arvavad näiteks minu puhul, et see on ka veel liiga kiire olnud (umbes 9,5 kuud ja -40kg, hea vormini siiski veel maad).

Niiet kogu hea vormi saladus ikkagi toidulaud (kui vaja massi juurde, siis abi sealt, kui vaja maha, siis samuti). Lisaks veel ka korralik magamine.

in reply to: võtan juurde jälle.. #168843
    Alfonze
    Member

See kõlab täpselt nii nagu oleks algul olnud alakaloraash ja siis normaal ja nüüd pisut üle. Aga jah, kava koostaja oskab kindlasti kogustega mängida ja nõu anda, selleks see kava tellimine ju ongi, et ka hiljem tulemustest rääkida ja muuta vajadusel.

in reply to: Tähtkuju #168737
    Alfonze
    Member

Eks jah hea vorm on suhteline mõiste. Nüüdseks on pekki pea 40kg hävitatud (ennem pigem selline rammumees stiilis) ja 10a trenni tehtud, julgen pakkuda, et on nagu midagi vormilaadset, aga kui võrrelda tegijatega siis muidugi naljanumber:-P Pigem jah, küsimus oleks õigesti vormistatud kui küsitud oleks ainult trennistaashi ja justnimelt korralikku trennistaashi (a la minimaalselt 2-3x nädalas) ja seda järjepidevalt.

in reply to: Argo tantsib käed sirgelt kõrval.)) #168499
    Alfonze
    Member

Ma tegin kompromissi, võtsin nr33 ja kõige laiema lõikega sellised vabaaja teksad, mis on ka alt laiad, kitsamaks minevad on päris jubedad imo. Need istuvad enamvähem, reis on väheke liiga ümber, aga muidu paras ja venib veel ilmselt, sutsu pekki on veel ka reitel, ei paista veel veenid ilusti jne, seega peaks parajaks saama:-P

in reply to: Kindad #168497
    Alfonze
    Member

Loogiline, et harjub kõigega, aga kas mõne asjaga on mõtet harjuda, selles on küsimus. Kuna ei sega ja häiri, siis ei näe põhjust ilma teha enamus asju.

in reply to: Argo tantsib käed sirgelt kõrval.)) #168496
    Alfonze
    Member

Eile käisin pükse ostmas ja mis avastasin, kuna püksinumber on kukkunud prakt 10 numbrit sest pekki on megalt hävinud, siis on tagumik ja vöökoht kokku kuivanud ja sobiks sellepoolest nr 32. Sellisel juhul on raske leida püksi millesse mahuks reied ära, kui aga suuremad osta, siis on vöökohalt mitmekorra ja kottis:-( Ennem seda muret ei olnud, sest laia lõikega 42 nr oli ülevalt küll lai, aga reis mahtus vabalt sisse, enamus 32nr kandvatel meestel seega reis alla 50cm? Jama kui ei mahu mingitesse normidesse, siis peab hakkama ei tea kust kaevama, või siis lausa teha laskma:-(

in reply to: Kindad #168491
    Alfonze
    Member

Njah, ma ei hinda kyll kinnaste kasutajat wussiks, igaühe oma asi ikka. Parem kinnastega treenija kui üldse mitte treenija:-P Ja hea ju kui arvatakse, et algaja, siis pole ka suuri ootusi:-)

in reply to: Kindad #168481
    Alfonze
    Member

Jah osad päris uued kangid ja hantlid mega sügava mustriga hoidmiskohaga, siis on suht kiirelt käenahk katki (eriti raskemad just, neid kasutatakse vähem ja ei kulu nii kiirelt). Eks harjuks ära mõningate kuudega muidugi, aga siis oleks käed kah suht koledad.

in reply to: Jõusaali rituaalid #168479
    Alfonze
    Member

Ainus rituaal on mul see, et iga harjutusega teen paar soojendusseeriat, olgugi, et üldine soojendus tehtud. See muidugi pole midagi erilist ja peaks olema tavaline asi.

in reply to: Kindad #168476
    Alfonze
    Member

Mina kasutan kindaid, kuna ei meeldi kui käenahk on nagu tallanahk, muud põhjust väga polegi. Ja nõrgemaks kinnaste kasutamine mind ka kuidagi ei tee, seega ei kaota nagu ka midagi, ma ütleks sellepeale, et maitseasi.

in reply to: Majanduslangus. #168475
    Alfonze
    Member

Eks jah inflatsioon on omaette teema, kaetakse küll mingi osa või kõik summast, mis pangas on, aga kui raha midagi väärt pole, see on kõige hullem. Seega kulutamine nullini on paha, kuid säästudega ju nagunii midagi teha pole, investeerimisturg ka suht kahtlane …

Viewing 15 posts - 421 through 435 (of 537 total)