Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alfonze
MemberPlaanin ka panna hommikuseks trenniks paaril päeval nädalas ujumise, eks peab katsetama siis kuidas on parem, kas ennem süüa, või pärast. Esialgne plaan oleks ennem ujumist syya paar keedumuna ja klaas keefiiri vms ja peale trenni valgukoks ja puuvili näiteks.
Alfonze
MemberEks selle kaloraashiga on jah suht nii, et esiteks keha ymberharjutamine ja teiseks reaalne kalorite kättesaamine toidust. Mul mitu tuttavat kes õgivad nagu loomad (sinna 5000kcal tuuri päevas), aga rasvaprotsent on ikka mingi 10-12 kandis, mis tähendab, et nad ei omasta sealt suurt midagi, lihtsalt nii kiire ainevahetus. Samas mina söön 2000-2500kcal kanti ja üritan toidukordadega jne oma ainevahetust võimalikult kiireks ajada ja kaal jääb ühel hetkel seisma, siis saan selle langema ainult trennikoormust tõstes või kaloraashi langetades.
Loomulikult see 400kcal on ilmselge utoopia, nii aeglane see ainevahetus ka ei tohiks olla, et sellest ära elaks:-P Aga selle üle ma küll ei imestaks kui mõni mittetreeniv 50kg kaaluv naisterahvas näiteks 1200kcal-iga ära elab ja ei ole viga midagi.
See on ammu teada tõde ju, et see BAV on kõikuv inimeste lõikes isegi kuni 30%, ning treenival inimesel on umbes BAV+30%, seega peaks osadel inimestel see BAV näitama täit kaloraashi. Igatahes mina ei nälgi ja olen vaikselt muutusi sisse viinud pidevalt, BAV on mul kalkulaatori järgi 2000 täpselt ja teen hetkel iga päev trenni (3x aeroobne ja 4x saali) ja see kuni 2500kcal on igati piisav, sest energiapuudust pole ja kaal eriti ei lange ka enam, seega istun kuskil nullis. Jõunäitajad ka stabiilsed hetkel, 10 kuuga küll mõnevõrra langenud, aga -42kg kehakaalu juures on see langus olnud olematu, kuskil 15%.
Alfonze
Member5 või 13 ascii märki viitab WEP kasutusele (kas siis niiöelda 64bit või 128bit), ja seal jah windoze puhul vaja sisestada parool 2x. Hoiatuseks WEP on väga insecure ja oskajal võtab tervelt paar minutit, et see laiali võtta ja sinu võrku tulla. Soovitan ikka WPA või WPA2 kasutada, on ka häkitavad, aga oluliselt keerulisemalt:-) Muuseas kui kellegi võrku pääseda, siis saab igasugu nalja teha, näiteks cookiesi interceptida ja teisest masinast saada ligi foorumitele teise kasutajaga vms:-P
Alfonze
MemberKahjuks jah arusaam, et mingi maagiline pulber teeb kedagi kiiresti suureks jne. Inimesed ei taha aru saada, et koks on lihtsalt mugavuse jaoks peale trenni, seal ei ole mahti miski kohupiimaga jamada vms. Minul koks ainult peale trenni ja justnimelt mugavuse pärast, kui elaks trenni lähedal siis ilmselt liiguks koju sööma ja ei viitsiks koksiga üldse jamada. Lisaks meeldib ka see rutiin, et peale trenni istud kas laval või riietusruumis ja jood vaikselt koksi:-)
Alfonze
MemberReis on 5cm jämedam kui piht:-) Valus vend igati. Ise sellist välimust ei igatse, aga ka monstereid on ka vaja, et näha kui kaugele on geneetika+treening+preparaadid läinud. Samas on asi ehk ka natuke paremuse poole minemas, kuna Dexter sai juba arvestatava koha ja pigem võidutseb seal proportsioonid kui raw massikuhi.
Alfonze
MemberIlmselt küll jah. Mina võtsin tavalise koksi sees, ei häirinud üldse, et päris ära ei lahustunud. Kuna aga kreatiinist peale vee kinnihoidmise mingit kasu ei märganud, siis ei viitsinud rohkem kasutada.
Alfonze
MemberEga monohüdraat hästi ei lahustu küll, ikka jääb väike liiv põhja.
Alfonze
MemberKõik sõltub lihase pikkusest jne. Mul on näiteks suhteliselt pikad käed ja isegi 130 kilosena surusin armetult vähe, kuigi trennistaashi on normaalselt suht. Üldiselt tundub nii, et lühematel jässakamatel on kuidagi lihtsam baasharjutustes ruulida, amplituud on väiksem jne, samas on erandeid ka. Samas eks kõik sõltub eesmärkidest, spetsiaaltrenniga on võimalik imesi teha.
Alfonze
MemberPiim on kaseiin, seega aeglane valk, koksi mõte peale trenni on kiirelt imenduvaid valke (vadak) saada. Kui koju jõuad siis söö korralikult ja on veega koks hea.
Alfonze
MemberVäga haiged numbrid igatahes, enamus Eesti mehi tunneb häbi isegi kuni 48kg naiste kaalus:-P
Alfonze
MemberEnne trenni kuskil tund, miski aeglasem valk (kohupiim näiteks) ja peale trenni kiire valk ja süsivesik, ma ise olen võtnud vadakusheigi ja puuvilja.
Alfonze
Membersellise ajaga 2kg lihasmassi kohe kindlasti pole tulnud, seega toitumine üle vaadata ja probleemi ei ole.
Alfonze
MemberMinul ka ragisevad, eriti põlved ja õlad, vahest ka hüppeliigesed ja küünarnukid. Kui korralikult sooja teen ja raskused väga suured pole, siis raginat vähem jne. Arvan, et suht pikka aega olnud karm ülekaal ja jõusaalis liiga kiirelt arenenud jõunäitajad ja vilets tehnika (ja ka halvad harjutused) treeningute alguses on oma panuse sellesse andnud. Nüüd targem ja raskused langenud, asi on oluliselt paremaks läinud. Samuti olen tarbinud pikalt glükosamiini igaks juhuks.
Alfonze
MemberUnusta selle kaalu rasvaprotsendi näit, sama teema ka selle käeshoitava junniga. Minul näiteks näitas see kaal päevalõikes 14-17% rasva, see on ajuvaba, jood tassi teed ja rasvapross suurem jne.
Alfonze
MemberEks jah vormi muutmine on kõik oma teha, lihase ehitamine muidugi raske, selle jaoks on pool aastat ilmselgelt liialt lühike periood. Mis puutub aga nn. rannakeha saavutamisse, siis on see juba pisut realistlikum eesmärk. Minul nüüdseks 10 kuud ja -42kg (võimalikult palju lihast säilitades), tuttavad ära ei tunne, riided on peale jalatsite, sokkide, kinnaste ja mütside uued jne. Enesetundest ma ei räägigi:-)
Seega, et keegi oskaks midagi ennustada peaks olema paigas eesmärk konkreetselt, pikaks ja lühikeseks perioodiks sammud eesmärgi poole jne. Ja siiski kõik algab toitumis ja trennitõdede selgeks tegemisest ja nende tõdede rakendamisest.
Edu igatahes.
-
AutorPostitused