Skip to main content

Alfonze

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 537 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172368
    Alfonze
    Member

Vahet ju pole kas särgiga või särgita, areng on ju pidev ja tingimused samad, samuti on konkurentidel samad võimalused, ses suhtes pisut ohutum ja pole häda midagi. Pakun et ka särgita oleks Rusikas esimene Eestis, niiet pole vast hullu.

in reply to: kõhtu trimmi! #172367
    Alfonze
    Member

No mul veel ennem kulus suitsule ja alkole ka, nüüd vahest harva alko, nii 1-2x kuus.

in reply to: Haarde tugevus #172346
    Alfonze
    Member

Mina kasutan rihmasi näiteks trapetsi tegemisel, tahan teha pikki seeriaid mis võtavad kaua aega ja tahan korralikult keskenduda, seega on abiks, haaret ja käsivart treenin eraldi teiste harjutustega.

in reply to: kõhtu trimmi! #172344
    Alfonze
    Member

Mina jälle väidan, et mul kulub oluliselt vähem toidule kui varem, sest ennem sai väljas palju söödud jne. Eks sõltub toitumisharjumustest millega võrdlema hakatakse. Tervise ja enesetunde kohapealt pole aga võimalik seda rahas arvestada, see lihtsalt on kõige alus.

in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172343
    Alfonze
    Member

Kaido, Ülikõva tulemus:-) Iga aastaga konkreetselt number paraneb, see näitab järjekindlust ja head treeningmetoodikat, rääkimata ka headest liigestest ja geneetikast. Keep up the good work, ega see maagiline 3-ga algav number kaugel ei ole.

in reply to: Kaalust alla #172342
    Alfonze
    Member

Nõus sellega, et võimalikult vähe töödeldud asju peaks tarbima, aga piimatooted, muna ja liha (eriti kana, kala ja veiseliha) on lihasmassi säilimise ja arenemise kohapealt üliolulised. Alati ju võimalik ise võimalikult vähe töödeldes teha omale maitsev toit, näiteks kanafileeribad maitseainega ahju ja keedetud lillkapsas, brokoli ja porgand juurde, kõrvale hapukoor (juurde võib ka midagi toorest lõikuda). Kõik on fantaasia küsimus. Ja ei tohi unustada rasvu (õlid, pähklid jne).

in reply to: kõhtu trimmi! #172167
    Alfonze
    Member

Toitumine jah aitab megalt, ma poleks 10 kuud tagasi uskunud, et mul ka selline asi nagu kõhulihas on, kuid eks vaikselt hakkab juba ilmutama ennast:-) Ise olen umbes 1-2x nädalas teinud kõhtu (10a staashi jooksul) ja mitte eriti palju pingutades, kuna ei paistnud, lihas on seevastu aga isegi üllatavalt ok, niiet nõustun väitega, et 6-packi saab endale köögis mitte jõusaalis.

in reply to: tere tahaks küsida #172163
    Alfonze
    Member

Just my 2 cents:

Olen nõus, et pole olemas reljeefiseeriaid, see puhas toitumise teema, aga see on küll suht reaalne, et jõud areneb pisut paremini, kui oma kordusmaksimumile lähemal vähem kordusi teha. Seega jah, pump effekti saab ehk parema kui teha kergemaga rohkem kordusi, aga jõunäitajad paranevad vähemate, kuid raskema raskuse juures. Lihasmassi arengu kohapealt oleks hea varieerida (näiteks üks raskem harjutus ja teine kergem kuid rohkem kordusi), saab parim.

in reply to: Õlaprobleemid #171712
    Alfonze
    Member

Jah, olen nõus, mul ka võibolla pikenes paranemise aeg tänu sellele, et vältisin pikalt õla trenni, kui aga hakkasin kergete raskustega ja pidevalt tegema jälle, paranes suht kiiresti. Loomulikult on risk et ei suuda nii kergete raskustega teha ja lõpuks teeb üldse asja hullemaks.

in reply to: kuidas te teate, kui palju rasva kehas on? #171704
    Alfonze
    Member

Jah, üks hommik on 14% ja teine 17%, kusjuures kehakaal on sama. Niiet suht kahtlase väärtusega info. Mingite muude arvutuslike meetoditega võiks olla protsent kuskil 10-12 kandis. Aga ega päris täpselt ei tea ka, visuaalne seis koguaeg paraneb ja see on vast olulisim kui mingi number.

in reply to: kuidas te teate, kui palju rasva kehas on? #171684
    Alfonze
    Member

Need igasugu impulssidega (kaal ja see käes hoitav asi) asjad ei anna küll reaalseid andmeid, kõigub päevalõikes rasvaprotsent 3-4%, see ei ole ju loogiline.

in reply to: Õlaprobleemid #171683
    Alfonze
    Member

Õla jamad ei ole toredad, kunagi ammu sai kuklatagant surumisega õlad peeti keeratud ja ikka 2-3a läks aega, ennem kui ei häirinud enam:-( Siiamaani näiteks üle poole tunni konna ujudes on järgmine päev õlad imelikud, õnneks jõusaalis ei häiri, nii suurte raskustega nagu ammusel ajal, ei punnita ka.

in reply to: toorsalat #171682
    Alfonze
    Member

Teen ka salatit, sellist klassikalist, tomat, kurk, hapukoor, pipar, sool. Samas vahest ei viitsi teha ka, siis lähevad komponendid eraldi:-)

in reply to: Kommenteerige kava #171681
    Alfonze
    Member

Miks kõhtu igakord teed, tee 1-2x nädalas ja korralikult peeneks, mitte üks harjutus igakord.

in reply to: Kus saalis käite treenimas? #171679
    Alfonze
    Member

4a juba Planetspordis, olen rahul, kuumaks tänu vanale lepingule ka suht ok.

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 537 total)