Skip to main content

Alfonze

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 537 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: USA vs Euroopa #174700
    Alfonze
    Member

Väga julm …

in reply to: söögikorrad #174669
    Alfonze
    Member

Eks jah, pole aastajagu tarbinud hommikuti palju süsivesikuid, leian et keefiiris, mõnes viilus täisteratootes ja puuviljas (reeglina kiivi) kokku pole just liiga palju, see eest on valke ja rasvu ok-lt. Vahest ka lusikatäis mett otsa kui on magusaisu.

in reply to: söögikorrad #174663
    Alfonze
    Member

Ütleme nii, et mul on viimane normaalse energiakogusega söögikord kuskil kell 20.00-21.00 ja ennem magamaminekut annan tilga rasva peale (õli, pähklid vms.) ja peab ütlema, et on piisav tühja kõhu tunne kui toidukordade vahe on 10-12h olnud. Võimalik et glükogeenivarud on veel piisavad, kuid ma ei tarbi ka meeletult süsivesikuid hommikul (õhtul ka mitte palju), lihtsalt tühjakõhutundest ja söögiisust jutt. Teaduslikke põhjendusi pole, eks sa ROtter tead muidugi paremini teoreetilist tausta, ma lihtsalt räägin mis praktiliselt tundub:-) Igatahes kui ma hommikul ilma söögita hakkaksin liigutama kohe miskit trenni, siis ma kukuks vast kokku kiirelt:-P

in reply to: söögikorrad #174660
    Alfonze
    Member

Hommikune toidukord oluline, sest hommikuks on energiavarud kõik otsakorral ja vaja uut peale, et päeva alustada. Kui hommikul ei taha süüa, siis järelikult sööd õhtul liiga palju. Mina lausa ootan hommikusööki, kell 6.30 olen enamasti krapsti üleval (no ok, vabal päeval kisub sinna 8 kanti) ja hakkan vaaritama:-)

in reply to: Ületreening? #174560
    Alfonze
    Member

Mul hetkel taoline tegutsemine:

E: Jõusaal (rind, õla ees ja keskosa)

T: Aeroobne (jooks treadmillil 45-60min, rahulik sörk)

K: Jõusaal (selg, õla tagaosa, trapets, kõht)

N: Ujumine (rahulikus tempos konna, taastav trenn, 30min 1250m)

R: Jõusaal (käsi)

L: Jõusaal (jalg)

P: Bodypump ja otsa 15-20min sõudmist

Jõusaalitrennid ajaliselt kuskil 45-60 min, sõltub kui suurte pausidega teen (ehk siis kas kergem trenn või raskem trenn).

Siiani ei arva, et tegu ületrenniga, loomulikult toitumine ja uneaeg on olulised, muidu ei suuda taastuda, aga samas leian, et on suht mitmekesine ja mingi aja jätkan nii, hetkeks kuu täis 7x nädalas, ennem seda oli 6x nädalas pool aastat.

in reply to: Kõhulihaste treeninug mõjud #174555
    Alfonze
    Member

Nii on jah kahjuks, kunagi (s.o. umbes 5-6a tagasi) ei teinud eriti alaselga spetsiaalselt ja tegi muret küll, peale seda kui hakkasin tegema, umbes 3-4 kuuga valu ja väsimustaluvus muutus oluliselt paremuse poole.

in reply to: Mesi #174553
    Alfonze
    Member

Mina tarbin ka suht palju mett, aga sulatamist olen vältinud, meeldib selline kergelt suhkrustunud mesi. Päevas läheb umbes 2-3tl, ei tundu palju, aga mingi 3-4 kuuga liitrine purk ei olegi nii vähe. Meega hea maitsetut kohupiima süüa või tee ja kohvi sisse vahest panna. Samas see mul ka ainus otsene magusa allikas peale mõningate puuviljade:-) Kaalulangetusele pole otseselt mõjunud ma arvan, sest 11 kuuga 44-45kg on siiski suht piisav langetuskiirus.

Alfonze
    Member

Ega ka mehed ei muutu nüüd nii mega lihtsalt lihamäeks ju, naistel on see hirm eriti põhjendamatu. Hea vorm naistel ongi IMO normaalne rasvaprotsent ja ilusa toonusega lihas.

in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173945
    Alfonze
    Member

Ülikõva. Olgem ausad, selle kohta, et mees pole professionaalne tantsija on rüht mega ja no säravast näost ei saa ka mööda vaadata:-) Tore, et mees osales ja tegi palju kompromisse treeningute ja võistlustega jne.

in reply to: Kõht #173384
    Alfonze
    Member

jep, toitumine korda ja kulutamist ülesse pisut, tuleb välja mis mühiseb.

in reply to: lihase aeglane areng! #172981
    Alfonze
    Member

Paar pakki kohupiima, aga kus on aegalsed süsikad ja head rasvad? Energiat on vaja ja olla ülekaloraashis, et lihas kasvaks. Ja loota et paari kuuga meeletu massi vahe tekib on ka naiivne, heade geenide ja hea toitumisega saab aastas ehk 5-6kg lihasmassi esimesel aastal, kui miskit paigast ära siis üle 3-4kg pole mõtet loota. Ehk siis vaja on püsivust ja teha omale selgeks toitumise ja treeningu põhitõed.

in reply to: Aitaksite? #172978
    Alfonze
    Member

See ei ole tibikanal, kus sarnaseid nalju tehakse.

Hetkel olete 13 kg rohkem, kui te tahaksite, oma suhtumise juures olete aasta p2rast mitte enam 13 kg yle, vaid v2hemalt 20 kg yle.

6ppige s88ma ja lugemismaterjali on siin piisavalt. Tellige toitumiskava, kui ise hakkama ei saa.

Vabandust avameelsuse p2rast.

jutt jumala õige, muud ei ole midagi vaja.

Mina võin omast kogemusest öelda, et see foorum ongi kõik mida vaja et ise omale kava valmis lihvida, aega muidugi võtab pisut, et oma kehaga toimuv endale selgeks teha, ning aru saada seostest mis selle või teise asja tarbimisega on seotud.

in reply to: KÕHULIHASED #172976
    Alfonze
    Member

Mul ka pisut paigast ära, mis siis, pole midagi teha ju.

in reply to: Hommikul #172494
    Alfonze
    Member

Tänane hommik:

2 täistera kuklipoolt röstituna, peale taluvõid ohtralt ja 4 viilu kalkunisinki ja 2 viilu juustu kummagile. Juurde 500ml kefiiri. Magustoiduks kiivi, mandariin ja lusikatäis mett. Jah valku pisut vähevõitu, aga see-eest muudel söögikordadel on seda rohkem ja mõned hommikud on söögiks omlett singi ja juustuga.

in reply to: mure . #172393
    Alfonze
    Member

Eks jah, niipalju idiootsusi ja enese piinamisi nagu seal delfi teemades on, ei ole võimalik mujalt leida, isegi kaalukate foorum on loogilisem:-P Ja delfis enamusel on lõpptulemus 1-2 kuud piina ja poole aasta pärast veel suuremad ja raskemad.

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 537 total)