Skip to main content

Alfonze

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 537 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Teie igapäevane toitumine #183302
    Alfonze
    Member

07:00 – Suur taas kohvi

11:30 – Praad/Supp

15:00 – Poest ostetud minipitsad jms kraam/ + Pudel energiajooki “Starter”

16:00 – Suur tass kohvi

18:00 Praad

19:00-00:00 Võileivad jms ning mitu tassi teed.

Sellist eluviisi olen viimased pool aastat elanud.

auch, ja kuidas arenguga trennis?

Mis on eesmärgid üldse?

Valku pole olemas üldse praktiliselt.

in reply to: Päevade paigutus #183300
    Alfonze
    Member

Aga proovi näiteks nii:

E: Rind, õla esiosa, õla keskosa, kõht

T: Selg, õla tagaosa, trapets, seljasirutaja

N: Biits, triits, käsivars

R: Reis, reie tagaosa, säär, külg

Peaks olema ka ajaliselt suht samma auku trennid.

in reply to: Rasvapõletamine.. #183195
    Alfonze
    Member

Ja loomulikult kui tegu aeroobse trenniga, siis jälgida et ennem ei lae glükogeenivarusi ja pärast annad ka järelpõletuseks aega.

in reply to: Millist toidulisandit võtta? vaheldust tahaks #183166
    Alfonze
    Member

Ise tarbin ka Whey Gold-i. Mis magustaja selles on, aspartaam? Head on nad küll jah ja kg hind suhteliselt ok hinnaga ka.

in reply to: Palun erakorralist abi :) – Abi aitas, vaata ise! #182952
    Alfonze
    Member

Kõva vend, pole kahju häält anda:-)

in reply to: Väikseid nõuandeid äkki?:D #182950
    Alfonze
    Member

Sellisest kaalust allatulek on alguses päris pikalt kilo nädalas, minul oli kuskil 40-42 nädala keskmine selline. Hiljem kui keha jõuab jah kuhugi piirini, siis peab korralikumalt toidulauda lihvima ja on ka omad probleemid miks nii kiire langus võibolla ei ole nii hea… Nagu näiteks naha kokkutõmbumisvõime ja tühjade rasvarakkude ärakadumiskiirus. Nimelt alla on lihtne võtta ja suht kuivaks saada, aga siis tuleb see vastik ootamise periood, kus kreemitad ja loodad, et nahk kiirelt kokku tõmbaks ja nahaaluse vedeliku ära kaotaks, ma arvan et see võtab mitu head aastat, kuigi pilt on oluliselt parem juba. See siis käib selle kohta kui juba 30% ja rohkem kaalust alla tullakse. Minu hetke seis kuskil 131kg -> 84kg (alla tuli enamus järjest kilo nädalas) ja muidu nagu vorm võib öelda on rahuldav, aga jah, istudes see viimane volt ei kao kõhult kiirelt, vaid väheneb meeletult aeglaselt, aga siiski väheneb. Olgu öeldud, et kaal suht stabiilne viimane 3-4 kuud olnud (mõne kg piires sinna tänna).

Igatahes edu sulle ja mittemidagi muud peale sihikindluse ja asjade selgekstegemise polegi selle teema juures.

in reply to: Palun abi! #182949
    Alfonze
    Member

Trennist üksi ei piisa. Siin sadu artikleid ja postitusi teemal toidulaud ja seos kehakaaluga.

in reply to: Soov saleneda #182886
    Alfonze
    Member

Mina olen kunagi (kusjuures olin siis umbes 17-18 vana) jooksnud kaalu maha tublisti, 4-5 kuu jooksul kuskil 35kg (113->78). Seejuures jälgimata mida söön. Keskmiselt tuli ülepäeva 8km jooksu. Asja juures oli jama see, et kuna baastõdesi paigas polnud ja toitumine oli kaos, siis hävitasin megalt lihast ja lisaks peale jooksmise ärajätmist sügisel tulid kilod mühinaga tagasi, kuskil 2-3a pärast olin raskem kui ennem.

Seega soovitaks ikkagi panna paika toitumine ja võtta maha rahulikult ja teha sellest elustiil, muidu asja ei saa pikas perspektiivis.

in reply to: Negatiivne kogemus toidulisanditega #182884
    Alfonze
    Member

Osadel inimestel võibki olla vadakutalumatus, siis peabki alternatiivseid valke otsima. Tean inimest kellel pole piimatoodete söömine midagi hullu, kuid pulbri kujul vadakut ei talu, ilmselt koguseliselt piimatoodetes on see piisavalt väike (oli vist 20% on vadak ja ülejäänud valk on kaseiin).

in reply to: tekitab muret kõhulihaste ja massiga #182883
    Alfonze
    Member

Eks see BAV on nagu on ka, see võib olla olenevalt seedimiskiirusest erinev kuni 20%. Aga 1800 on iseenesest vähe jah, 88kg-se mehe kohta võiks ikka 2000-2200 olla minimaalselt kui arvestada isegi BAV valetmaist maksimum piires. Ja loomulikult valgu ja rasvakogus (ja ka mis rasvadega tegu) üle vaadata…

in reply to: tallegg #182882
    Alfonze
    Member

Eks jah säilitamiseks igasugu sodi sees, aga siiski parem vahesnäkk kui nii mõnigi muu.

in reply to: trenazöör – ratas. #182881
    Alfonze
    Member

Rasvast saad lahti ka väntamata, nimelt vaadates mida suhu paned. Loomulikult on hea ka liigutada juurde, aga siiski kõik algab toidulauast.

in reply to: 15a paks neiu. #181955
    Alfonze
    Member

Päris igapäeva tulemusi arvestada pole ka mõtet, sest mingil määral ikka erineb, aga trendi saab teada jah.

in reply to: Valgu ja süsivesikute suhe? #181930
    Alfonze
    Member

Eks kinni ainevahetuse kiiruses, mina ka ei saa süsikaid lasta üle 30% reeglina, kõht sel juhul pidevalt tühi ja pekki tuleb vaikselt…

in reply to: toitumisspetsialist #181575
    Alfonze
    Member

Kusjuures kõigil on õigus ka veel, igal asjal oma koht ja areng on koheselt olemas, kas massi, kaalulanguse või vastupidavuse näol.

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 537 total)