Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alfonze
Member07:00 – Suur taas kohvi11:30 – Praad/Supp
15:00 – Poest ostetud minipitsad jms kraam/ + Pudel energiajooki “Starter”
16:00 – Suur tass kohvi
18:00 Praad
19:00-00:00 Võileivad jms ning mitu tassi teed.
Sellist eluviisi olen viimased pool aastat elanud.
auch, ja kuidas arenguga trennis?
Mis on eesmärgid üldse?
Valku pole olemas üldse praktiliselt.
Alfonze
MemberAga proovi näiteks nii:
E: Rind, õla esiosa, õla keskosa, kõht
T: Selg, õla tagaosa, trapets, seljasirutaja
N: Biits, triits, käsivars
R: Reis, reie tagaosa, säär, külg
Peaks olema ka ajaliselt suht samma auku trennid.
Alfonze
MemberJa loomulikult kui tegu aeroobse trenniga, siis jälgida et ennem ei lae glükogeenivarusi ja pärast annad ka järelpõletuseks aega.
Alfonze
MemberIse tarbin ka Whey Gold-i. Mis magustaja selles on, aspartaam? Head on nad küll jah ja kg hind suhteliselt ok hinnaga ka.
veebruar 6, 2009 at 7:25 p.l. in reply to: Palun erakorralist abi :) – Abi aitas, vaata ise! #182952Alfonze
MemberKõva vend, pole kahju häält anda:-)
Alfonze
MemberSellisest kaalust allatulek on alguses päris pikalt kilo nädalas, minul oli kuskil 40-42 nädala keskmine selline. Hiljem kui keha jõuab jah kuhugi piirini, siis peab korralikumalt toidulauda lihvima ja on ka omad probleemid miks nii kiire langus võibolla ei ole nii hea… Nagu näiteks naha kokkutõmbumisvõime ja tühjade rasvarakkude ärakadumiskiirus. Nimelt alla on lihtne võtta ja suht kuivaks saada, aga siis tuleb see vastik ootamise periood, kus kreemitad ja loodad, et nahk kiirelt kokku tõmbaks ja nahaaluse vedeliku ära kaotaks, ma arvan et see võtab mitu head aastat, kuigi pilt on oluliselt parem juba. See siis käib selle kohta kui juba 30% ja rohkem kaalust alla tullakse. Minu hetke seis kuskil 131kg -> 84kg (alla tuli enamus järjest kilo nädalas) ja muidu nagu vorm võib öelda on rahuldav, aga jah, istudes see viimane volt ei kao kõhult kiirelt, vaid väheneb meeletult aeglaselt, aga siiski väheneb. Olgu öeldud, et kaal suht stabiilne viimane 3-4 kuud olnud (mõne kg piires sinna tänna).
Igatahes edu sulle ja mittemidagi muud peale sihikindluse ja asjade selgekstegemise polegi selle teema juures.
Alfonze
MemberTrennist üksi ei piisa. Siin sadu artikleid ja postitusi teemal toidulaud ja seos kehakaaluga.
Alfonze
MemberMina olen kunagi (kusjuures olin siis umbes 17-18 vana) jooksnud kaalu maha tublisti, 4-5 kuu jooksul kuskil 35kg (113->78). Seejuures jälgimata mida söön. Keskmiselt tuli ülepäeva 8km jooksu. Asja juures oli jama see, et kuna baastõdesi paigas polnud ja toitumine oli kaos, siis hävitasin megalt lihast ja lisaks peale jooksmise ärajätmist sügisel tulid kilod mühinaga tagasi, kuskil 2-3a pärast olin raskem kui ennem.
Seega soovitaks ikkagi panna paika toitumine ja võtta maha rahulikult ja teha sellest elustiil, muidu asja ei saa pikas perspektiivis.
Alfonze
MemberOsadel inimestel võibki olla vadakutalumatus, siis peabki alternatiivseid valke otsima. Tean inimest kellel pole piimatoodete söömine midagi hullu, kuid pulbri kujul vadakut ei talu, ilmselt koguseliselt piimatoodetes on see piisavalt väike (oli vist 20% on vadak ja ülejäänud valk on kaseiin).
Alfonze
MemberEks see BAV on nagu on ka, see võib olla olenevalt seedimiskiirusest erinev kuni 20%. Aga 1800 on iseenesest vähe jah, 88kg-se mehe kohta võiks ikka 2000-2200 olla minimaalselt kui arvestada isegi BAV valetmaist maksimum piires. Ja loomulikult valgu ja rasvakogus (ja ka mis rasvadega tegu) üle vaadata…
Alfonze
MemberEks jah säilitamiseks igasugu sodi sees, aga siiski parem vahesnäkk kui nii mõnigi muu.
Alfonze
MemberRasvast saad lahti ka väntamata, nimelt vaadates mida suhu paned. Loomulikult on hea ka liigutada juurde, aga siiski kõik algab toidulauast.
Alfonze
MemberPäris igapäeva tulemusi arvestada pole ka mõtet, sest mingil määral ikka erineb, aga trendi saab teada jah.
Alfonze
MemberEks kinni ainevahetuse kiiruses, mina ka ei saa süsikaid lasta üle 30% reeglina, kõht sel juhul pidevalt tühi ja pekki tuleb vaikselt…
Alfonze
MemberKusjuures kõigil on õigus ka veel, igal asjal oma koht ja areng on koheselt olemas, kas massi, kaalulanguse või vastupidavuse näol.
-
AutorPostitused