Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alfonze
MemberAga arvuta oma BAV välja, korruta see keskmise aktiivse liikumise koefitsendiga läbi, kuskil 1,5-1,7 ja siis võta aluseks 2gr kehakilo kohta valku, vaata mis nendest toodetest kaloraashiks tuleb, ning lisa peale trenni kiired süsivesikud sinna. Rasvade ja süsikate suhe vastavalt ainevahetusele ülejäänud (jääb näiteks 40% valku ja 30% rasvu ja süsivesikuid). Peaks olema alguseks suht lihtne meetod paika ajada need endajaoks. Lisaks saad muutusi jälgida ja vastavaid korrektuure teha, kui hakkavad muutused ilmnema. Lihtsaim viis muidugi tellida kava ja kirjeldada täpselt hetke toitumine, rahalised ja ajalised võimalused ning eesmärgid.
Alfonze
MemberSamad sõnad. Kes otsib see leiab:-)
Kuna ise palju abi saanud just lugedes ja enda peal eksperimenteerides siis tundubki et inimesed ei viitsi isegi uurida, vaid lahmivad koguaeg ühe ja sama sisulisi teemasi foorumisse (a la mitu kõhulihast ma pean tegema päevas, et 6pack saada jne jne). Ehk siis kõikide eesmärkide saavutamine (ei räägi võistlusvormist ega ka utoopilistest eesmärkidest) on täpselt nii lihtne või keeruline, kui inimene selle endajaoks teeb.
Alfonze
MemberOk, tänud muudan pisut, raua vähesusele olen ise ka mõelnud, veisesinki olen söönud umbes 100gr päevas, aga eks peaks suurendama jah osakaalu.
Alfonze
MemberVäga karm, proffid annaks kõik, et sellisele üritusele peale sattuda:-P
Alfonze
MemberMinu arvutuste järgi saad sellest toidust Ca 1400 mg. Kroom võtab küll osa mõningatest suhkruainevahetuse reaktsioonidest, aga uuringud ei tuvasta erilist toimet.Kas peaks piimatoodete osakaalu vähendama, või see 1400 pole hullu? Kuidas muidu toiduratsioon tundub, liigne valk ja vähe rasvu ja süsikaid?
Millalgi arvutasin kokku ka, sain 2200-2500 kcal kanti ja suhted umbes 40 valku, 35 sysikat ja 25 rasvu. Samas kui võtaks valku maha, siis keerukas 2gr kehakilo kohta arvestusega max 40gr per söögikord täis saada. Kaloraash praegu madal suht, viimast volti hävitan, sügisepoole plaan massi peale minna, siis sv ja rasva osakaal hoopis teine (ehk nende arvelt kaloraash kõrgem, eriti rasvade arvelt). Jälgin üldiselt et sama söögikord ei tuleks rasvad ja süsikad koos.
Alfonze
MemberKuule kus külas sa elad, et toidud nii odavad on
Alfonze
Member1. Mis kohupiim see nii odav on?2. Mis kanafilee see nii odav on?
Läti kohupiim Säästukas.Ei ole seda ostnud kunagi.
Alfonze
MemberKeegi ei rääkinud, et ta peaks hakkama tarvitama mingit spetsiaalpulbrit, juttu oli sellest, et saab ka tavatoiduga tema antud finantsi piires valgukogust suurendada.
Alfonze
MemberKaltsium koos magneesiumiga vaatasin ja seda kaltsiumi seal suht olematult. Kroomist olen jah mõelnud loobuda, ei ole erilist magusaisu ja ainevahetus ka piisavalt kiire juba:-)
Alfonze
MemberValgukoks annab täpselt samapalju nagu iga mu teine söögikord (u. 30-40gr), erinevus on lihtsalt imendumise kiiruses, peale trenni olen andnud vadakut, ehk kiireid.
Alfonze
MemberKuidas ei tule välja, ma olen teinud viimased nädalad arvestusi ja on tulnud keskmiselt 500-600 eek nädalas ja valgukogusega küll probleemi pole, päevas läheb valgusisaldusega asju:
200-250gr kohupiima 6.50.-
200gr kodujuustu 8.00.-
150gr tuunikala 12.00.-
2 muna 2.50.-
200gr kanafileed 15.00.-
proteiinikoks peale trenni 10.00.-
pool liitrit keefiiri 5.00.-
200gr kohvikoort 4.50.-
mõned viilud sinki ja juustu 8.00.-
Kokku umbes 71.50.-
Aeg ajalt mängin ümber ka, et kana asemel näiteks veis või tuunikala asemel lõhe vms.
Lisaks on rasvad:
Kookoshelbed 3.00.-
Pähklid (mandel või sarapuu) 10.00.-
oliiviõli 2.00.-
kalaõli kapslid 2.00.-
Kokku 17.00.-
Ja süsikad:
Täistera koorikleib 200-300gr 10.00.-
Tomat
Kurk
Paprika
Kiivi
Porgand
Lillkapsas
Banaan peale trenni
jne.
Lisaks maitseaineid natuke, nagu kaneel, kakao, pipart jne. Ja vitamiinid ka nagu D, B, C, magneesium, kaltsium, kroom, liigesetoit jne.
Kokku päris 100 eeguga välja ei tule kuna kõik on trennipäevad ja 6x päevas söömist, aga siiski arvan et keskmiselt on võimalik täiesti edukalt 500 eeku päevas toitutud saada.
Eks kõik pigem suhtumises kinni, et a la mina seda maitsetut ei söö jne… Kusjuures ma pole teinud sellist süsteemi mitte raha säästmise eesmärgil vaid lihtsalt selline toitumine on välja kujunenud ja arvutasin huvipärast kokku mis kulub.
Alfonze
MemberJah, tõsi ta on, inimesed on igasuguste idiootsustega nõus kaasa minema. Keegi söödab ilusa jutu, kiirest ja jäädavast langusest ette ja inimesed teevad nn. läbi neid dieete, arvestamata, et elustiili muutuseta ei saa midagi ja ei hakka ka saama, punkt.
Alfonze
MemberMinu juhendaja on olnud foorum (lihtne pole leida omale sobivat metoodikat ja vaja ikka katsetada enda peal) ja iseenda peal katsetamine. Muuseas ka see kilo nädalas oli liigestele jne suht piinav vahelduvalt (aeg ajalt olid imelikud valud kohtades kus polnud iialgi olnud, ilmselt koormuse langusest), ses mõttes mingi mõne kuuga on see raudselt meeletu enesehävitamine ja kohanemisega koos läheb ikkagi aega samakaua. Kuni 4kg kuus on igati normaalne ja piisav kiirus. Siiani ootan millal nahk korralikult kokku tõmbab jne.
Alfonze
MemberMulle ka ilmselt päris äärmuslik null süsikatega dieet ei sobiks. Hetkel olen aasta ja ühe kuuga kaotanud umbes 46-47kg ja söön nagu loom 6x päevas, tõstnud süsikate osakaalu pisut ja eesmärk madala rasvaprotsendi poole on veel ikka toimumas täiesti edukalt. Esimene 40-42kg läks sujuvalt kilo nädalas ja seda ilma nälgimata, edasi on langus rahulikum, aga kuna teen korralikult trenni, siis polegi eesmärk nälgida, vaid vormi parandada ja võimalikult palju lihast arendada. Päris massivormi teen sügisest, selleks ajaks keha kohanenud sellise kaaluga (hetkel 83,5kg, alla 80kg ei lase mingil juhul, muidu päris kilu valmis:-P).
Eks äärmuslike dieetidega jääbki tulemus kahtlaseks, sest on paras enesepiitsutamine, järk järgult oma menüüd korrigeerides ja samal ajal piisavalt liigutades on soovitud tulemus kõige kindlam ja püsivam, kuigi mitte nii kiire.
Alfonze
MemberJup, see on mõistlik, et ennem jalapäeva on näiteks õlg või käsi ja peale jalapäeva jõusaalist vaba, aeroobset see muidugi ei välista, kuigi ega lihtne näiteks joosta või velotada ei ole:-) Samas ujuda või sõudmist teha on suht ok.
AutorPostitused