Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alfonze
MemberMina võtsin odavaima magnex 350 vms, pole mitte midagi muud sees, lisaks võtan veel kalaõli, kalamaksaõli, b vitamiini ja liigesetoitu.
Alfonze
MemberHetkel mul kulub 4 banaani nädalas koos koksiga vahetult peale anaeroobset trenni (peale aeroobset ainult valgukoks). Muudest kiirematest süsikatest on 1-2 kiivit päevas pudruga ja marjad kas purdu sees või teen omale jogurtit.
Alfonze
MemberEks jah, muidu ikka poolikud, piltidelgi ju lahtine jogurt, poolik piimapakk ja poolik lillkapsas, pähklikotid polegi kinnised ja pudrupaki saab nii ka lahti, et seda saab kinni pealt panna, tatar samuti:-) Suuremad köögiviljad jäävad vahest poolikuks ikka, aga väiksemad lähevad toidukorraga ära, samuti kohupiim ja kodujuust. Juhuslikult oli just kookoshelbepakk otsa saanud. Eks ma koristasin ka kappi, sellest ka idee pilti teha, muidu ikka vähe pillapalla, ega ma nüüd nii pedant ka pole, et joonlauaga asju kappi paigaldan:-P
Alfonze
MemberÄrge kommenteerige piltidega, kisub jube kirjuks:-P
Ja kaalika kohta ka veel, et vahest ikka on seda ka, aeg ajalt on poes ilusaid (kui muidugi hooaeg, siis redis, kaalikas, porgand jne. maalt ikka). Kartulit pole söönud 16kuud praktiliselt, ja kuna süsivesikuid pole just palju menüüs, siis pigem söön köögivilju ja teraviljatooteid.
Alfonze
MemberOk, miskit lisaks küll veel:-) head näpunäited, mis aga puutub piima, siis on ainult ühe asja jaoks, nimelt pudru jaoks (olengi 4viljakate asemel kasutanud viimasel ajal kaerahelbeputru, uurin ka hirsi teemat), minuarust veega jube lurr kudiagi, selle 3,5% piimaga on hea, niisama ei joo eriti.
Hapukoort ka vajalikuks ei pea, piimarasvu saan juustust, piimast, jogurtist (see ühtlasi magus või soolane kaste, oleneb mis toiduga läheb parajasti, teen ka ise marjadega jogurtit vahest) ja kohvikoorest…
Hmm, aga banaan, mida võtta peale jõutrenni vahetult?
Alfonze
MemberEi prae, ja kui praeks, siis võiga näiteks.
Alfonze
MemberIgal laupäev või pühapäev kapis selline seis umbes, sest ei viitsi igapäev poes käia ja teada ju mida söön igapäevaselt. Piimatoodetega on vahest ikaldus, sest ei säili väga kaua, aga muud asjad on ok nädalaks võtta. Hinnast rääkides, kuskil 500-700 eeku läheb nädalas toidule (lisaks veel kuivained, pähklid ja õlid, mis säilivad kauem, samuti liigesetoit jne.), olenevalt, mis veel eelmisest nädalast alles on jne. Kokkuvõttes leian, et ei ole eriti kallis, selline suhteliselt mõistlik ja kuna ei tarvita magusat, ega ei käi väljas söömas, siis see ongi praktiliselt kogu kulu toidule.
Alfonze
MemberKiivi hommikuse pudruga ja banaan peale anaeroobset trenni omal kohal.
Alfonze
MemberKõik otsivad mingeid imevahendeid, kuigi on ju teada täpselt kuidas kaalu langetada, hoida või tõsta.
Alfonze
MemberToitumise muutmine ei saa olla ajutine, see peab muutuma elustiiliks, kui sellega suudad hakkama saada, siis oled mäel, kõik muu tuleb iseenesest:-)
Alfonze
MemberMinu viga, mõtlesin üleüldiselt halbu rasvu, transrasv jah töödeldud.
Alfonze
MemberPakun et enamus kellel kalduvus rasva koguda on taoline teema, et liigne insuliin, selle vastu aitab ideaalselt rasva ja valgurohke toidusedel. Mul endal sama asi, kuigi diagnoosituna mitte, aga no 131kg kaaluvana oli selge, et midagi peab muutma ja süsikate vähendamine ja selle vähese mis jäi asendamine kvaliteetsematega (magus, jahutooted, kartul jne väljas ja puudust ka ei tunne) on teinud imet. Päeva peale on mitu (4-5 on ilma ja 1-2 on süsikatega, nagu tatar, neljaviljapuder või teraleib, oleneb kas aeroobse või anaeroobse päev) söögikorda kus pole prakt üldse süsikaid (tegelikult köögiviljad on, aga seda ma eraldi ei loe, kuna kogused pole osadel söögikordadel suured, päevapeale kuskil 600-800gr köögivilju, millest osa hautatud ja osa toored).
Kunagi siin foorumis Aile pani ühe hea lingi mis sellest teemast rääkis, oli mingi tunnine loeng kellegi toiduspetsi poolt, täpselt naelapea pihta oli imo. Selgitas nii mõndagi, et miks inimesed on sellised nagu nad on.
Alfonze
MemberEi ole küll elukutseline, aga kuna olen viimase 15 kuuga oluliselt oma toitumist ja trenni muutnud ja ka tulemused on talutavad, siis julgen paar rida kirjutada. Lisan veel, et olen trenni teinud vahelduvalt juba pea 11a.
Nimelt ei ole mina küll pidanud ühestki nn. “privileegist” loobuma, näiteks kui on grilliõhtu, siis valin lihtsalt midagi kergemat (kanasaslõkk ja toorsalat näiteks) kui transrasvast tilkuv seasaslõkk (mis ka iseenessest ei teeks midagi hullu vahest harva) ja kui on mingi sünnipäev vms, siis ikka veini vms läheb.
Mis puutub vabasse aega, siis kui vaadata mida enamus inimesi teeb selle ajaga millal mina trennis olen, siis tuleb nutt peale, passitakse teleri ees niisama, seda jõuan ju soovikorral vabalt teha ka peale trenni:-)
Seega julgen väita, et see elusiili muutus küll mingeid eripiire ei pane, eks mingil määral on jah kiiks, et pean sööma siis kui pean ja tahaks ikka trenni jõuda jne, aga ei usu, et millestki oluliselt ilma jään.
Lisaks veel niipalju, et kui toitumine paigas ja mitmekesine, siis on koguaeg korralikult energiat ja saastasöömine ei tule mõttessegi (kui see ikka on privileeg kellegi arust üldse). Alati saab ju valmistada omale asju mis on maitsvad ja lisaks veel ka kasulikud:-)
Alfonze
MemberSai ka valitud kunagi trenniplayerit ja parim tundus olevat Sandisk Sansa Clip (korralikud klapid mis kõrvas püsivad veel lisaks), sest on siiski display (hea vaadata palju akut on ja mis lugu käib, sest kuulan tihti asju mida pole eelnevalt põhjalikult kuulanud, siis hea teada, mis mängib) ja 28gr (shuffle oli imo 17gr vms ja on ainult 1G ja 2G saada, sansa on juba 4G, kuigi mul kahene) vms pole ka just raske, samuti suure ja tugeva klambriga, ning mis põhiline, oli poole odavam kui shuffle ja parema helikvaliteediga:-) Ahjaa ja olulise asjana veel, et ei pea installima mingit nõmedat itunesit:-P
Aga mis muusikasse puutub, siis kuulan enamuses dnb-d ja metalit trennis, piisavalt motiveeriv ja monotoonne.
EDIT: näed siis applel ka 4G versioon, kuigi aku kestvus vähe nutune ja kaaluvõit pole sellises kategoorias enam oluline.
Alfonze
MemberImelik jutt jah, ma pole nälga tundnud ja ma ei suudakski näljas elada, ometi on 48kg maha läinud, olen mingi eriline vist:-P Aga ju ma siis TÕSISELT ei langetanud ka, ikka vahest naersin ja nii:-)
-
AutorPostitused