Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 8, 2009 at 8:30 e.l. in reply to: Tõhus treeningprogramm kaalu alandamiseks ja lihaste treenimiseks #206230
Alfonze
MemberSeal maksad iga nn. sammu eest.
Ei ole olemas mingeid imeasju nagunii, ka ise saab väga edukalt kokku panna omale sobiva teema ja tulemusi saada, miks otsitakse mingeid ime mooduseid ja ilusate nimedega dieetie, arumaeisaa…
Alfonze
Member375
Alfonze
Member300
juuli 8, 2009 at 7:31 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #206210Alfonze
MemberEks jah, kui tahta igapäevane sedel välja lihvida rutiiniks, siis osad asjad lihtsalt ei mahu sisse, mul sama häda, üritan kana, veist, kala, piimatooted jne. valkudest sisse suruda igapäevaselt, seega kõike saab, aga vähe.
Aga edu võistlusteks ja keep up the good work:-)
juuli 8, 2009 at 6:38 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #206194Alfonze
MemberOtt, paar küsimust veel toidusedeli kohta, vaatan, et sul pole kohupiima ja kodujuustu sees, miks see nii on? Kanatooteid see eest kuhjades, kas üksluisuse vältimiseks poleks mõistlik, või on piimatoodete laktoos põhjuseks? Lisaks ei ole ka veiseliha eriti, kuigi kiidetakse ja soovitatakse nädalas pisut ikkagi tarbida? Samuti on kala suht harva…
Just peangi silmas mitmekesisust, mulle endale meeldib ka rutiin ja konkreetne sedel (lihtsam ja konkreetsem järgida), aga üritan jälgida, et kõiki asju saaks ikka, ma ei tea kui õige ja mõistlik see on, aga siiski.
juuli 8, 2009 at 5:34 e.l. in reply to: Tõhus treeningprogramm kaalu alandamiseks ja lihaste treenimiseks #206189Alfonze
MemberHmm, kas mitte odavam ei tule siitsamast toitumiskava tellida ja pisut liigutama hakata?
Või ise lugeda ja kokku klopsida mõistlik kava, siin on näidiseid suurel hulgal, mida enda jaoks kohandada ja katsetada.
juuli 6, 2009 at 7:28 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #205859Alfonze
MemberNjaa, vorm on mega, iga aastaga ikka vahet näha.
Hommikusöögi kogus on julm, arvestades, et seejuures tegu dieediga:-) Kas muul ajal samad kogused hommikul, või veelgi suuremad? Samas jah, kui arvestada, et ainult hommikul süsikaid (peale trenni ka midagi, aga selline suurem kogus siiski hommikul), siis ju kõik balansis ilusti.
Mulle meeldib ka selline süsteem pigem, et muul ajal süsikad suht maas, aga hommikul selline korralik litakas, kuidagi loogiline ja parem sihtida. Ideepoolest pole vahet kas Antsoni või siis seda süsteemipidi, mõlemal juhul on 1x päevas korralik laks ja muul ajal suht maas (v.a. peale trenni).
juuni 30, 2009 at 11:36 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #204832Alfonze
MemberVäga kõva, eks alguses lähebki vähe kiiremini, hiljem stabiliseerub kuskil kiloni nädalas, mis pole aga üldsegi paha iseenesest:-) Esimesed kilod ei võta ka jõust midagi suurt maha.
juuni 7, 2009 at 8:16 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #200578Alfonze
MemberVäga vinge projekt:-)
Ma pole küll jõutõstja, aga mingi tippvorm oli enne teada ja peale kehakaalu langust (umbes36%, e. 48kg) langesid max. jõunumbrid oluliselt, kusjuures esimese 20% kehakaalu kaoga ei langenud suurt midagi, vb mingi 5% (mis tähendab, et siis hakkas lihast ilmselt rohkem hävima). Nüüd keha kohaneb vaikselt, alates nov. (jaan kuni nov oli prakt 1kg nädalas langus) on kaal suht stabbilne olnud ja isegi tõusnud pisut, samas rasvaprotsent langenud, minu algnumber oli 32%, nüüd umbes 10-12% vahele.
Elukvaliteedist rääkides, absoluutselt kõik on paranenud, alates vererõhust ja verenäitajatest kuni mõnusalt kerge liikumiseni.
Sina nii ekstreem langetamiseni ei lähe ja pole ka algkaal suurt hullu midagi ja see tempo, pisut alla kg nädalas on igati mõistlik ja tehtav. Igatahes soovin edu ja järgmiseks suveks rannavormi:-)
Alfonze
MemberIgasugu sellised langused on kahtlane äri, pole ju 1kg nädalas kaotada (mida loetakse tervisliku maksimumiks) sugugi vähe, aeg lendab ju kiirelt. Ja kui rahulikult kaotada, siis jääb elustiil ja tervislikkus omale kohale.
Alfonze
MemberEks oleneb ka mida süüa, mul on väga aeglane ainevahetus, kuid praeguse toidukava järgi söön ikka suht suuri koguseid ja rasvapross muudkui väheneb:-) Võtmesõnaks siinkohal vähe süsikaid.
Alfonze
MemberPäris lahe jah, ainult jube ruttu killiti ära, oleks ikka võinud rohkem dialoogi olla. Ja muidugi toitumise teema, hehe, 15 min ei tohi hilineda ja mingi toores maks koksi sisse, kamoon:-P
Alfonze
MemberSiuke loll küssa juurde, kas need ajad on kõige raskema astmega (ehk 10 peal)? Ma kunagi proovisin lampi ja raskeimaga tuli 1.40, sõuan muidu 1x nädalas kuskil 10km (vahest ka 12-13km) ja 10km keskmine 500 aeg on rekordina tulnud 2.07. Ilmselt harjutades saaks mingi enamvähem aja, kuid siin jah osadel ikka ulmenumbrid:-P
Alfonze
MemberNo suvel on linaseemne ja talvel kalamaksa:-)
Alfonze
MemberJa toimib? Ise tarvitan samuti eraldi B kompleksi vitamiine (jätkub veel kuuks ajaks) ja kalaõli. Nende hinnad tuleb ka üle vaadata. Ehk leidub midagi sama kvaliteetset odavama hinna juures.Minul toimib, millaski kui Mg otsa sai, siis oli 2n pärast säär krampis. Hakkasin uuesti võtma ja pole selliseid probleeme.
-
AutorPostitused