Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alfonze
MemberPikkuse ja kaalu suhe pole ju midagi hullu, korralik ja järjepidev trenn, küll lihasmass areneb ja rasvaprotsent muutub vaikselt. Toitumine on ilma kogusteta väga keeruline hinnata, mis päevane kaloraash tuleb?
EDIT: Jõuti ette:-)
EDIT2: Selle BAV kaloraashi asjus ma ei saa päris nõustuda, esiteks sõltub kõik ikkagi ainevahetuskiirusest, minul näiteks on BAV 1950kcal kandis, aga kui söön juba 2200 siis on kaalutõus. Ehk siis ma saan sellest 1950st ka oma igapäevatoimetusteks energiat, mitte ei ole see ainult eksisteerimiseks (jah kui raske trenn, siis ikka rohkem muidugi, aga ideepoolest). Mõni kiirema ainevahetusega inimene aga vajab võibolla ainult eksisteerimiseks sama kaalu juures juba 2500kcal. Seega see BAV on ainult guideline, võib inimeseti kõikuda kuni 30% lugesin kuskilt. Seega ei ole olemas üheselt per kaal ja pikkus sobivat kcal hulka, vaja ise katsetada ja hinnata, et seedimist kinni ei lööks ja et üle ei tarbiks, see tuleb kogemusega.
EDIT3: Lisaks on naisterahvastel see asi kuidagi eriti paigast ära, toon näite. Üks naisterahvas hakkas pisut üle aasta tagasi tegelema trenniga ja lükkas toitumise normaalseks. Algul oli kõik ilus, aga üsna pea hakkas kaalulangus pidurduma ja lõpuks üldse seiskus, kuigi trennikoormus tõusis pidevalt. Kaloraash oli tol hetkel BAV +300-400. Kohe kui langetas seda hakkas kaal jälle ilusti langema (jah ratsioonide poolest kõik ilusti ok, s.t. pole süsikatega liialdamist). Tänaseks on tal 5x nädalas trenni ja BAV +100 kaloraash, kaal jälle seisab (samas jah, kaal on muidugi oluliselt erinev kui algul)… Mina oma languse ajal selliste ikalduste käes ei vaevelnud, ilmselt meestel ongi see BAV ile lisatav väheke suurem, kuna lihasmass kulutab ka ise rohkem energiat.
Alfonze
MemberEga geneetika vastu saa, mul ka käed erineva kujuga näiteks, ühel biits laiem ja teisel kõrgem…
Alfonze
MemberKas whey goldil on ka -25% kaardi esitajale? Mis maitsed olemas on?
Alfonze
MemberMul kodus bookmarkides on amazon ja muidugi irc kanal on #amazon, muuseas seal jookseb ka statistika 2003a septembrist:-) Minuarust kõik kes ennem 27 aug 2004 regasid on selle kuupäevaga, sest mina regasin raudselt kuskil 2003 aastal. Siis vist koliti see kasutajatebaas uue mootori peale vms ja seoses sellega jäi kuupäev selline…
Alfonze
MemberRinnaga vähe teine lugu, see on nn. pehme mass ja kui pole ülepingutatud ja kohendamise eesmärgil, siis ikka parem kui “kivi sokis” versioon. Aga lihaseid asendada mingi pehme jamaga, see krt pole ikka päris see ju…
Alfonze
MemberKõik geneetikas kinni, tean ise isikut, kes jõusaaliga eriti aktiivselt ei tegele ja kunagi kui 150kg oli kangil siis tuli ja surus selle probleemita 4x ära. Tüüp ise pole pekkis, aga kaalult kuskil 90-95 pakun, kuna suht pikk. Niiet kui geneetika ja treenitus paigas, siis saavad osad selgelt paremaid tulemusi, kui teised pikaaegse trenniga, võimatu ennustada. Samuti pole mõtet võrrelda biitsepsi jõudu kui jutt rinnalt surumises, kõik kinni tehnikas ja tugevamates või nõrgemates lihasgruppides.
Alfonze
MemberSheik oleks jah mõistlik ainult peale trenni. Milleks see 6. söögikord hea on? Kui tegu kana või kala toidukorraga, siis ikka paarsada grammi võiks olla liha osa… jne. Ennem tee põhitõed selgeks, siis pane eesmärgid ja alles siis hakka mingit kava kujundama.
juuli 19, 2009 at 8:15 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208015Alfonze
MemberEdu. Piltide järgi otsustades peaks olema shansse küll ja veel, eks kohtunikes ka kinni.
Alfonze
MemberMinu 45-50kg langusega sama teema. Vanus oli ka langetamise algul 30a. Samas võib praegu väita küll, et poole aastaga on nahk oluliselt trimmi läinud ja seistes ei saa enam arugi, et midagi valesti on, kummardades ja istudes muidugi tühi volt alakõhul, aga pakun et paari aastaga peaks ka see oluliselt vähenema. Vähemalt nii olen lugenud, et üleliigsed (kaalutõusuga juurde tekkinud) tühjaks lastud rasvarakud kaovad paari aastaga (loomulikult sõltub nende hulgast, kui ikka inimene on 200 pealt 100 peale tulnud, siis pole vast loota et paari aastaga ilusaks saab), samuti on need just noodsamad mis asetsevad vahetult naha all, ning ei lase nahal loomulikult kokku tõmbuda. Elame, näeme.
Alfonze
MemberSee jah selline keeruline teema, tulemustel on ikka mingid sammud, olgu see siis mingi ümbermõõdu nr, kaal, visuaalne muutus vms. Ja kuna niiöelda süües kasvab isu, siis ei saa vist keegi väita, et vot nüüd olen tulemusega lõplikult rahul ja midagi pole rohkem vaja vms. Aga muidu minu esmased eesmärgid said ilusti paika pandud ajavahemikus täidetud, need olid siis kunagi kaalunumber teatud sammudega alla ja hiljem visuaali lihv, mis on kestev protsess:-)
juuli 10, 2009 at 11:26 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #206574Alfonze
MemberPääsemist pole kui langus ületab 30% kehakaalust, määri millega tahad. Elastsemaks pisut muutub, aga see on ka kõik, ülejäänu jaoks on vaja aega.
juuli 10, 2009 at 8:19 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #206540Alfonze
MemberNjaa, ei ole imerohtu selle jaoks, ma tulin ilusti soovitusliku kiirusega 131->87 (vööümbermõõt vähenes 25-30cm ja piht vähenes 30-35cm) ja aega kulus jaan kuni nov eelmine aasta. Muidu kõik ok, aga nahk istudes voltis kõhul, kuigi juba üle poole aasta kaal suht stabiilne 82-87kg. Kasutanud igasugu kreeme perioodi vältel jne. Niipalju kui mina lugenud olen, siis 1,5-2a ennustatakse naha kokkutõmbamiseks, eks näis siis, pilt paraneb, kuigi aegalselt, 2010 novembris on 2a täis, näis kas loetu peab paika. Igatahes jube ilmelik kui allapoole vööd on veresooned väljas, seistes on normaalne 6pack, aga istudes on selline tühi nahavolt 1-2cm kahekorra, samas omad vitsad peksavad, miks oli vaja ennast pekimäeks süüa.
Samas olen ka lugenud, et kui kaalulangus jääb alla 30% kehakaalust, siis ei tohiks norm kiirusel langetades seda muret tekkida, kaidol ju mõnekümnest protsendist juttu, pakun et ei ole mingit probleemi naha kokkutõmbamisega. Iseasi kas selle 100kg-ga rahul ollakse, teatavasti süües kasvab isu:-P Mul oli ka algne eesmärk 110, siis 100 ja siis juba tahtsin peeglist mõnda lihast ka näha:-)
juuli 9, 2009 at 4:45 e.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #206367Alfonze
MemberSüsikad 150gr peal ei tohiks küll veel ketoosi viia, kui pole just meeletut trenni taga ja seda hetkega ära ei kuluta. Mul tavapärane päevamenüü mittemassiperioodil on umbes 150-200g süsikaid ja olen ka vähema peale olnud, ketoosi nähte ei paista kuskilt.
Alfonze
MemberSelle kohta mitu teooriat, osadele sobib selg/biits rind/triits, osad tahavad jälle paremini läbi võtta ja teevad risti, kuna selja ja rinna tegemine koormab piisavalt ka biitu ja triitsu, seetõttu ei saa pärast maksimaalset koormust enam anda…
Alfonze
MemberRäägitakse sadu kordi foorumis, aga ikka leidub inimesi kes mingit jama korraldavad oma tervise arvelt, kas siis näljasena ja motivatsioonituna on tore olla, ning hiljem õgitakse kaal veel hullemaks. oh jah….
-
AutorPostitused