alf 1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alf 1
MemberEagles Of Death Metal
alf 1
MemberJälgin siit Iirimaalt seda jama Eestis. Kahju et eri rahvused läbi ei saa. Meil põlisrahvus siin vägagi mõistlik kuigi ka siia tuleb palju niiöelda tiblasi ennast sisse seadma. Näiteks ma saan aru et uuel iseseisvusajal nõutakse kõikjal Eesti riigis eesti keele oskamist aga tulge ka umbkeelsetele igapäeva elus vastu. See suhtumine on meie enda poolt loodud kuna meid 50 aastat alla surutud ja nüüd teeme hambad ristis tagasi. Mul on tunne et ega Eestis mingist integratsioonist suurt juttu pole kuna ei soovita teineteist mõista. Ise suhtlen siin inimestega kas inglise, vene, eesti või soome keeles oleneb mis neile rohkem sobib. Rohkem keeli kahjuks ei oska.
alf 1
MemberPikkade dresside all mõeldakse ikka vaid pikki pükse mitte dressipluusi.
alf 1
MemberTäiesti norm nõue. Kuid põhjendus ei ole mitte pinkide vastupidamises vaid puhtalt teiste saalikülastajate huvides.
alf 1
MemberSoovitan küll Sinul jõusaali minna. Häbeneda ei maksa. Pigem pööra tähelepanu sellele et esimese kuu aega vastu pead ja alla ei anna. Pärast 1. kuud oled arvatavasti juba liigutamisest sõltuvusse jäänud. Ja toitumine korda.
alf 1
MemberNo kuus kuud jõusaali kogemust pole küll mingi eriline aeg mille pealt oma keha arengut eriti hinnata. Aga muidugi eks mõni ole andekam ja rohkem asja sees ka.
alf 1
MemberJJB, Dundalk, Iirimaa
alf 1
MemberJooksmisega see et väljas värske õhk, kui sa muidugi linnatänavatel ei jookse. Kuid põlvedele on jah suurem koormus kui saalis lindi peal jooksmise puhul. Alternatiivina soovitan sul otsida korralik jõusaal kus korralik vent. Ja pealegi ei sega sind vihm ja teised ilmastikuolud. Olen näinud küll jooksmas niinimetatud karastajaid poisse kes ei hooli pikast dressist ja end pulkkangeks jooksevad ja arvavad et tervis tuleb.
alf 1
Membermul ka vahest pärast kõva pingutust aga õnneks ainult lühikeseks ajaks.
alf 1
MemberSöömise kohta. Tee korralik hommikusöök kodus, kell 10 tee söögi ja joogipaus tööl, kell 1 tee jälle, kell 4 midagi kerget ja siis järgmine söök juba pärast tööd. Olen ise ka ehitaja. Aga mitte Eestis. Seega on sellised pausid ette nähtud. Ehitusel nagunii osa mehi alatasa suitsetab ja ega keegi ei nõua sinult 8 tundi tööd ilma mitmete pausideta. Kahju on muidugi et eesti ehitusettevõtjaid sellised tervislikud asjad ei koti.
alf 1
MemberKasutan masinat kus haardelaius on muudetav
alf 1
Memberno viis korda algaja kohta on ikka hirmus palju. ma arvan et kõigi nende toidulisadega võiksid ka veidi oodata. Ela veidi sisse ja lase kehal ka järele jõuda
alf 1
MemberOlen kuulnud et ploki tõmbeid peaks hoopis lõua juurde tõmbama mitte kukla taha. Olevat ohutum. Kas keegi teab kommenteerida
alf 1
MemberCa. 50 euri nädalas. Toitumine vastavalt toidukavale. Ei osta odavat säästutoitu. Elan Iirimaal
-
AutorPostitused