Skip to main content

alf 1

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Lemmikmuusika. #122101
    alf 1
    Member

Eagles Of Death Metal

in reply to: Pronkssõdur #113766
    alf 1
    Member

Jälgin siit Iirimaalt seda jama Eestis. Kahju et eri rahvused läbi ei saa. Meil põlisrahvus siin vägagi mõistlik kuigi ka siia tuleb palju niiöelda tiblasi ennast sisse seadma. Näiteks ma saan aru et uuel iseseisvusajal nõutakse kõikjal Eesti riigis eesti keele oskamist aga tulge ka umbkeelsetele igapäeva elus vastu. See suhtumine on meie enda poolt loodud kuna meid 50 aastat alla surutud ja nüüd teeme hambad ristis tagasi. Mul on tunne et ega Eestis mingist integratsioonist suurt juttu pole kuna ei soovita teineteist mõista. Ise suhtlen siin inimestega kas inglise, vene, eesti või soome keeles oleneb mis neile rohkem sobib. Rohkem keeli kahjuks ei oska.

in reply to: Jõusaali kord #113174
    alf 1
    Member

Pikkade dresside all mõeldakse ikka vaid pikki pükse mitte dressipluusi.

in reply to: Jõusaali kord #113173
    alf 1
    Member

Täiesti norm nõue. Kuid põhjendus ei ole mitte pinkide vastupidamises vaid puhtalt teiste saalikülastajate huvides.

in reply to: Paks ja peenika #111184
    alf 1
    Member

Soovitan küll Sinul jõusaali minna. Häbeneda ei maksa. Pigem pööra tähelepanu sellele et esimese kuu aega vastu pead ja alla ei anna. Pärast 1. kuud oled arvatavasti juba liigutamisest sõltuvusse jäänud. Ja toitumine korda.

in reply to: Harjutuste järjekord #111009
    alf 1
    Member

No kuus kuud jõusaali kogemust pole küll mingi eriline aeg mille pealt oma keha arengut eriti hinnata. Aga muidugi eks mõni ole andekam ja rohkem asja sees ka.

in reply to: Kus trennis käid ja kus elad??? #97515
    alf 1
    Member

JJB, Dundalk, Iirimaa

in reply to: jooks ja põlved #109683
    alf 1
    Member

Jooksmisega see et väljas värske õhk, kui sa muidugi linnatänavatel ei jookse. Kuid põlvedele on jah suurem koormus kui saalis lindi peal jooksmise puhul. Alternatiivina soovitan sul otsida korralik jõusaal kus korralik vent. Ja pealegi ei sega sind vihm ja teised ilmastikuolud. Olen näinud küll jooksmas niinimetatud karastajaid poisse kes ei hooli pikast dressist ja end pulkkangeks jooksevad ja arvavad et tervis tuleb.

in reply to: Kõrv läheb “lukku” #109091
    alf 1
    Member

mul ka vahest pärast kõva pingutust aga õnneks ainult lühikeseks ajaks.

in reply to: Suur Dieet! #108905
    alf 1
    Member

Söömise kohta. Tee korralik hommikusöök kodus, kell 10 tee söögi ja joogipaus tööl, kell 1 tee jälle, kell 4 midagi kerget ja siis järgmine söök juba pärast tööd. Olen ise ka ehitaja. Aga mitte Eestis. Seega on sellised pausid ette nähtud. Ehitusel nagunii osa mehi alatasa suitsetab ja ega keegi ei nõua sinult 8 tundi tööd ilma mitmete pausideta. Kahju on muidugi et eesti ehitusettevõtjaid sellised tervislikud asjad ei koti.

in reply to: Rööbaspuul surumine #108903
    alf 1
    Member

Kasutan masinat kus haardelaius on muudetav

in reply to: Treeningkava #108421
    alf 1
    Member

no viis korda algaja kohta on ikka hirmus palju. ma arvan et kõigi nende toidulisadega võiksid ka veidi oodata. Ela veidi sisse ja lase kehal ka järele jõuda

in reply to: Tõmbed plokil, ülalt kukla taha ?? #108372
    alf 1
    Member

Olen kuulnud et ploki tõmbeid peaks hoopis lõua juurde tõmbama mitte kukla taha. Olevat ohutum. Kas keegi teab kommenteerida

in reply to: Kui palju sul söögi peale raha kulub? #106797
    alf 1
    Member

Ca. 50 euri nädalas. Toitumine vastavalt toidukavale. Ei osta odavat säästutoitu. Elan Iirimaal

Viewing 14 posts - 31 through 44 (of 44 total)