alf 1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alf 1
MemberNo juuakse ikka ka mujal maailmas päris ohtrasti. Olen Iirimaal ja siin panevad ikka reede õhtust pühapäeva õhtuni enamus 14 kuni 100 aastastest. Palju saab välja vabandada kui tegid sigadusi joomase peaga. Osad maskeerivad oma joomist nn. social drinkingu taha. Erinevus Eestiga on see et äripäevadel inimestel alkoholiga proobleeme ei teki. Seega tööpostil olevad inimesed on kained või kui siis jääknähtudega esmaspäeva hommikul.
alf 1
MemberKurat kus nüüd on ikka eriti isased välja ujunud. Tavaliselt suure jutuga mehed ongi mõttetud jobud. Hoidke oma mulk kinni topp ja töpp ja pange see aur mis kulub vilele jõusaali
alf 1
MemberYatesi nox pump annab päris terava mineku. Mõnikord on olnud proobleeme pärast trenni maha rahunemisega. Iga kord ei kasutagi.
alf 1
MemberEhk on hantel 55kg
alf 1
MemberSöön küüslauku toidu sisse hakituna ja sõbrad pole haisu üle kaevanud.
alf 1
MemberSelles pildis peab ikka midagi olema kui nõnda palju vastukaja leidub.
alf 1
MemberKasutasin just kolm päeva järjest. Mõjus kõigil päevadel. Värisema küll ei hakanud. Jõudu oli meeletult. Eile jalapäeval oli väga lihtne endast viimast võtta. Lihasvalu järgmistel päevadel pole tundnud. Nüüd pean vast noxiga nädala vahet.
Juurde ostan kindlasti. Vaatasin UK poodides müügil 29 poundi.
alf 1
Memberkuule skjoumees. Kui Sul õlgade ümbermõõt on 137 cm ja laius 64, siis ma võrdlesin oma mõõtude suhet 125 ja 51 ja avastasin et Sinu õlgade ümbermõõt peaks olema ca 156 cm. Juhul muidugi kui Sinu ülakere paksus ei ole 45 mm.
alf 1
MemberJust kuu aega tagasi vigastasin oma õlga selle harjutusega. Vasak õlg tuli hantlite ülemises asendis liigesest välja. Oli kõva ragin ja üsna valus. Õnneks sain õla kiiresti paika tagasi. Arvan et ma ei hoidnud hantleid piisavalt kontrolli all. Nüüd olen harjutusi valinud tunde järgi. Rohkem olen kasutanud masinaid.
alf 1
MemberMul sarnane kogemus. Kuid nüüd lasen kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale ja probleeme pole olnud
alf 1
MemberVisuaalne külg lühikeste pükste puhul mind ei sega, aga praktilise poole pealt küll. Pingid on niigi higised. Või kui just seltsimehed jobutavad siis vist ei higista ka.
alf 1
MemberDietmix- Sixpack ruulib
alf 1
MemberKas saunas higistamise pärast trenni võib ka aeroobse treeningu kestvusele lisada. Pulss tundub küll üleval olevat.
alf 1
MemberVist ei olegi väga loll küsimus. Olen näinud ka 22 kg kangi ja silmaga ma ei teeks küll vahet kas 20 või 22 kg.
alf 1
MemberPagan vaadates hinnakirja on ikka Coral Clubi näol tegemist pururikastele suunatud teenusega.
Elan Iirimaal ja käin kohalikus klubis nimega JJB. Firmal on 43 klubi UK ja Iirimaal kokku. Aga liikmemaks ümberarvestatuna ainult 705 eeku kuus. Hind sisaldab ka soovi korral aeroobikaklassi rühmade tegevusest osavõttu. Lisan ka klubi lingi. JJB
Olen käinud paljudes eesti klubides ning tõsiselt huvitav mida siis Coralis topelt pakutakse.
-
AutorPostitused