alexman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alexman
MemberOi jeerum, ma olen hoopis ise, see kes ei viitsi hoolikalt vaadata!Sry
tänud!
alexman
Memberalexman
MemberAlustan 90nega
Kaks kuud saab täis ja teen trenni kava järgi viimane nädal(raske trenn)
9.nädal 1×1 MAX 90
ehk, kes hoolsamamalt loeb,saab aru ,et niimoodi ei saa nagu kava järgi midagi juurde?
Olgu ma sain siis vist ise valesti aru ,ehk see viimane trenn on 90ne kiloga(aga tegelikult suruks juba sel hetkel 100 või rohkemgi)?Lihtsalt kava on selline ja ei tohi sellest üle panna
Vabandust!
alexman
MemberAga lühikese pausidega ei tehta juu massi? või mis? nii ma olen aru saanud
alexman
MemberKas selline kava/jaotus on hea?
alexman
MemberOlgu hakkan treenima nii, et
1rind,triitseps,õlg
2jalad ja seljasirglihas
3seljalailihas,biitseps,käsivarred
4vaba
5vaba
6rind,triitseps,õlg
7jalad ja seljasirglihas
8seljalailihas,biitseps,käsivarred
9vaba
10vaba
11rind,triitseps,õlg
12jalad ja seljasirglihas
13seljalailihas,biitseps,käsivarred
numbrid tähistavad päevi.
Rohkem ei arutle sellel teemal, kuu pärast postitan siia teemasse uuesti ja mainin, kuidas edenes.
Suured tänud!
alexman
MemberSõnastan veelkord oma probleemi!
Treenisin treenisin ja panin kaks kuud pausi!Nüüd treenin jälle!Üldjuhul esmaspäeviti ja neljapäeviti!NII olen koguaeg talitlenud!Vanasti kasvas aga nüüd ei kasva!Ma ei möödagi möödulindiga igapäev, liht optiliselt vaatan, et biitseps jääb aina madalamaks ja ega laiemaks ka ta ei lähe(st pekki ei tule peale).
Üdine jaotus on nii, et 1)rind,trits,õlg
2)seljalailihas, biits, käsivarred, kõht
3) jalad ja seljasirglihas
Vanasti see kava töötas, ja töötab praegugi ainuke häda on seee, et biitseps väheneb.Trits ilusasti muutub jämedamaks
teie jutu põhjal saan aru nii ,et pean treenima lihast ja alles enne järgmist trenni tasub vaadata, kas on kasvanud, sellepärast, et kasvamine võtab paar päeva aru?
kaua siis see kasvamine aega võtab:S ? nelja päevaga peaks juu lihas olema suurem kui ennist
alexman
Memberjah aga mul ei õnnestu üldse lihast piisavalt ära kurnata- ehk ei ole tunnet, et oleks trenni teinud ja ei ole ületreeninguga siin tegu:S
Äkki keegi annaks oma biitsepsi kava ja ma paneks selle oma treeningusse sisse, äkki mõjub mulle
alexman
Memberenne seda pausi kasvas korralikult. paus tuli laiskusest.ja sel ajal kui kasvas ma isegi ei pööranud toitumisele tähelepanu, sõin palju vähem kui peaks
alexman
Memberkuu aega ja kasvanu pole kordagi. ainult kahaneb tasakesi aga see ei ole normaalne juu
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)