Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
Moderatorhuvitav, kust meie noored kulturistid nii palju raha toidulisanditele v6tavad?
Alexander Andrusenko
Moderatorega jah, luude tihedus muutub suuremaks lihtsalt, muud ei midagi.
Alexander Andrusenko
Moderator6htus88giga t6esti on nii nagu ta on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. aga hommikus88giks 6 v6ileiba??? s88 midagi normaalset hommikus88giks, mitte v6ileibu.Alexander Andrusenko
Moderatornohik: vaadatakse imelikult? Saada k6ik sinnasamusesse, kes imelikult vaatavad. 2ra kunagi m6tle, mida sust teised arvama hakkavad, kui asi puutub treeningusse. See on v2ga vale suhtumine, niimoodi sa kyll midagi ei saavuta.
Meil k2is trennis yks portugallane. Nime ei tea, aga ta r22kis, et on v6itnud igasuguseid v6istlusi Portugalis jne. Igatahes v2ga suur ja reljeefne mees. Ta pole m6nda aega trenni teinud tervislikel p6hjustel ning nyyd hakkas uuesti k2ima. Ma algul vaatasin, et huvitav kyll, suur mees, aga teeb nii v2ikese raskusega. Aga mehel oli sygavalt yksk6ik, mida temast arvatakse. Igatahes, kui ta s2rgi 2ra v6ttis, oli kyll k6igil karp lahti ja arvagu edasi, mida tahavad.
Moraal on selles, et sinul on oma treening, teistel teine. See, kuidas nad sind vaatavad, ei tohiks sind kyll segada.
Ma teen praegu ise vastupidavust v2ikese raskusega. N2iteks surumist 40-ga, kuigi enne seda tegin 95-100 seeriates. Ja n00bid vaatavad kyll imelikult, et ise teevad 60-ga ja mina 40-ga. Aga minul on t2iesti yksk6ik, mida nad minust arvavad. Mina teen enda jaoks, see on minu keha, see on minu treening ja see on minu tervis, arvagu teised, mida tahavad.
Ja oma saalis olen mina ka yks v2hestest, kes ventusi teevad.
Seega tee korralikult venitusi, spagaati ja yksk6ik, mida veel. Ja las teised vaatavad imelikud. Ja see asi ka veel, et kui nemad venitusi ei tee ja vaatavad sind imelikult, ju nad siis ei tea ise asjast mitte essugi.
Nii et j6udu!
Alexander Andrusenko
Moderatorselga teed t6esti liiga v2he. Aga mina kyll ei ytleks, et see j6hker trenn oleks, suht m66dukas on, peaks mainima. Ei usu, et sellise kavaga yle saab treenida. Oleneb inimesest muidugi, aga minul on palju rohkem harjutusi. 6lale teen n2iteks 7 harjutust.
Alexander Andrusenko
Moderatorma k2in alati pusa ja pikkade pykstega. Aga saalis on suhteliselt jahe ja tuulet6mme ka. Mulle meeldib kyll trennis alati lihased soojas hoida. N2iteks aerutamises on see v2ga t2htis, eriti lyhikese distantsi peal, et lihased soojas oleksid.
Alexander Andrusenko
Moderatoroot, miks sa arvad, et vaevalt, et 20 kilo aastas tuleb? Ma kyll usun, et kui korralikult treenid, siis tuleb. Minul tuli 3 kuuga 15 kilo. 20 kilo aastas ei ole kyll palju minu arust.
Alexander Andrusenko
Moderatorkooli ajal 2.5 tundi keskmiselt. Vaheajal umbes 3 tundi. Olen ka 3.5-tunniseid trenne teinud.
Alexander Andrusenko
Moderatorsuht kiiresti kasvavad. surumises tuli maksimumile 3 kuuga 15 kg juurde. 6lgade t88raskus on ka p2ris h2sti kasvanud. (hantlite istudes yles surumine). novembris tegin 16-ga seeriaid. Praegu teen 27.5-ga (pyramiidi teeks suuremaga, aga kahjuks on need k6ige suuremad hantlid saalis). varsti lubati 35-ne tuua, vot siis algab alles l6bu
Alexander Andrusenko
Moderatorrinnatrenn ei ole veel yhegi mehe rinda naiste tissideks muutnud
??:”> vabandage minu vulgaarsust.Alexander Andrusenko
Moderatorhinnatakse mitte ainult massi, vaid ka proportsioone ja reljeefi. Mass ei ole veel k6ige t2htsam.
Alexander Andrusenko
Moderatorno 5 esimest seeriat teen ma kindlasti sama arv kordi, yksk6ik, kuidas ma ka ei punniks. Aga edasi on juba raskem. Pyramiidi teen ma yle n2dala.
N2iteks esmasp2eval tegin 95-ga 8 seeriat. 6 esimest seeriat tegin 8 kordust ja 2 viimast 7 kaupa. Ja 10 korda ma teda 2ra ei suruks.
Alexander Andrusenko
Moderatornoh, kui sul on maximum 50 kilo ja sa surud 40 kilo 10 korda, aga 42.5 ainult 6, siis vb ongi see on normaalne. Aga kui tegemist on suuremate raskustega, siis ilmselt on sul j6uvastupidavust v2he. Mina arendan j6uvastupidavust nii, et teen v2ga palju seeriaid. Tean, et k6ik ytlevad, et yle 4 seeria ei ole m6tet teha, aga minu puhul toimib see, kui ma teen 8-10 seeriat. Olen ka 12 ja rohkemgi seeriaid teinud (pyramiidi puhul). Tulemuseks on aga see, et praegu j6uan ma yhesuguse raskusega, mida ma j6uan t6sta 8 korda (9-nda veel j6uaks, aga 10 kyll mitte) teha v2hemalt 6 seeriat. Alles 7-ndal seerial teen 1 kordus v2hem. Aga teised v2sivad kiiremini, nagu ma saalis t2hele pannud olen.
A see massi ja j6u jutt on sul kuidagi segane. Sa ei taha j6udu, aga tahad massi ? Mass tulebki j6uga. Selles m6ttes, et kui sa treenid j6udu, siis kasvab yhtlasi ka mass. Seda tehakse suurte raskustega. Kui sa tahad lihasmassi arendada, siis sa peadki j6udu tegema.
Ma ei tea, kus sa seda pauside juttu lugenud olen. Targemad mehed, parandage mind, kui ma milleski eksin, aga v2iksemaid pause tehakse tavaliselt siis, kui tahetakse kaalust alla v6tta, aga sel juhul tehakse ka v2iksemate raskustega ja see pole massi arendamise trenni, vaid pigem vastupidavuse (ja ka reljeefi). Massi kasvatajad tavaliselt teevad pikemaid pause.
PS: nende rohkete seeriate p2rast kutsuvad mind m6ned mehed trennis pervoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alexander Andrusenko
Moderatoroojaa, seksi tuleb ka m6istusega teha. Seksikavasid muuta aegajalt, kui teed j6u peale seksi, siis keskmiselt 6 kordust, kui vastupidavuse peale, siis muidugi rohkem. Ja j6uvastupidavusele m6juvad h2sti rohked seeriat. Teed n2iteks 8 seeriat, igas seerias 6-8 kordust! Aga samas tuleb muidugi j2lgida, et yle ei treeni. Ja loomulikult proteiinishake ja sysivesikuterohke jook. Ja kui j6udu teete, siis peab olema seeriate vahel ikka korralik paus, no 2 minutit on piisav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vot selline seksitreeningkava siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alexander Andrusenko
Moderatorsee oleneb treenitusest. Treenitud meestel nii kiiresti vorm ei lange, v2hem treenitutel aga langeb suht kiiresti. Mul oli vanasti ka samasugune probleem.
AutorPostitused