Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
Moderatoraeglasemalt ja pikemalt. Aga pulssi saad mõõta tavalise kellaga ka.
Alexander Andrusenko
Moderator
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tea millal see aeg tuleb kui kulturistid hakkavad peenise mõõtmetega vehkima, siis on mul isegi lootus kulturistiks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>okei, teeme teema siis, kellel on kõige pikem?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alexander Andrusenko
Moderatorno niimoodi küll ei saa öelda, et peab just vastasasetsevaid lihaseid treenima ühel päeval. Mõni allikas ütleb, et just vastupidi ei tohi. On selline teooria, et parem on teha neid lihaseid, mis saavad üheaegselt koormust. Näiteks rinnatrenni ajal saab koormust triitseps, järelikult tehakse triitsepsit samal päeval. Ise just teengi nii, et triitseps ja rind ühel päeval ja biitseps ja selg teisel.
Alexander Andrusenko
Moderatormina venitan enne ja p2rast trenni. Seeriate ja harjutuste vahel ei venita.
Alexander Andrusenko
ModeratorVaatasin kaalualandamise kaloreid ja tundus kuidagi LIIGA palju kaloreid seal, et kaalu alandada. Pigem v6tad juurde, kui alla sellega. Aga see oli minu arvamus
Alexander Andrusenko
Moderatorkuule, kas see sind tõesti huvitab või sa tahad lihtsalt näidata, kui tark sa oled ja tead palju igasuguseid termineid? Juba mitu samasugust teemat, ainult et erinevad ained. Pane siis vähemalt ühe teema alla kõik su küsimused või kasuta otsingumootoreid.
Alexander Andrusenko
Moderatora veel on masendav see, et ma tegelen aerutamisega, aga tahaks ka jõusaali samal ajal teha. Aga ei jõua kahte ala korraga. Praegu üritan k2ia 2 korda nädalas vee peal ja 1 korra jõusaalis. Aga ühe päevaga kõiki lihaseid läbi teha ei ole m6nus. Samas, ei taha aerutamist maha jätta. Nii ma siis üritan kahte ala kombineerida.. Oleks nädalas rohkem päevi, vot siis oleks parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegu veel 12. klass, eksamid jne. Kaks nädalat pole üldse jõudu teinud.Alexander Andrusenko
ModeratorKle, siis sul ju veab, kui biitsa valusaks saad:) Mul enamasti on nii, et no kõik teised lihased valutavad (va ka kõht, mi kunagi valusaks ei jää…), aga vot biitseps ei jää. Mitte et teeks vähe või kergete raskustega, aga lihtsalt ei jää.Samas selle valu pärast küll muretseda ei tasu-see ju hea märk (ja kui alles alustasid kõvema trenniga, siis täiesti normaalne nähtus).
Mis lihase nö läbitõmbamisse puutub, siis peaksid leidma enda jaoks selle optimaalse-no katsetad, et kui teed nii või naa, et siis kas pärast on väsinud või ei.
Mis koht see sul on sihuke?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alexander Andrusenko
Moderatorja kui kaua sul see valu kestab? algajatel on see tavaline asi, hiljem harjub organism 2ra, treenituse paranemisega valu v2heneb. Mul oli ka vanasti nii, et kui kaua ei k2i ja uuesti hakkad, siis n2dal aega selline valu, et yldse liigutada ei j6ua ennast. Tegin venitusi ka jne. Aga praegu v6in pool aastat ja rohkemgi veel mitte k2ia ja kui uuesti hakkan, siis sellist valu ei teki. Selline “m6nus valu” on olemas. Aga seda p2ris valuks nimetada ei saa.
Alexander Andrusenko
ModeratorKõige nõmedam asi on see saade raadiost “Kitsas king”, mis käib kogu aeg just siis, kui ma trennis olen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Veel on loomulikult nõme ema ja teiste ütlemised ala ‘kellel su sporti ikka vaja on’ ‘kellel su lihaseid vaja on’ ‘naistele sellised ei meeldi’ jne jnePS: ah see veel, et p2rast trennis sokid SEISAVAD radika juures ja haisevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alexander Andrusenko
Moderatorno mina arvan, et kaalulangetamiseks on just 30-50 sekundit paus ideaalne. Kui tahad kaalust alla v6tta, siis peab trenn väga intensiivne olema, ja kes ütles, et seeriate vahel peab täielikult taastuma? Mida intensiivsemalt teed, seda rohkem rasva põletad. Ja kaalust alla v6tmiseks ei peagi suurte raskustega töötama. Parandage mind, kui ma eksin.
Alexander Andrusenko
ModeratorSa mõtled vastupidavustrenni? Vastupidavust tegin ikka kõigile lihastele. Väikese raskusega ja hästi palju kordusi. Või 3-faasi harjutust? Seda olen ainult rinna puhul kasutanud.
Alexander Andrusenko
ModeratorNo ma arvan, et ei ole mõtet inimest alandada. Ta üritab ja näeb vaeva, see on peamine. Küll see jõud ka tuleb, kui samas vaimus jätkata. See, et dieedi ajal jõud väheneb, pidavat olema normaalne. Minu puhul aga oli millegi pärast see vastupidi. Dieedi ajal tuli jõudu juurde rohkem kui massi perioodil. Ja kaalust võtsin päris tublisti alla.
Kas sa võtsid kaalust alla? Tegelikult on see imelik, et aastaga pole sul arengut toimunud. Ma ei tea, äkki teed valesti trenni või ei puhka?
PS: kui eesmärgiks on kaalust alla võtta, siis ei ole jõu arendamine nii tähtis.
Alexander Andrusenko
Moderatorsee on väga individuaalne. Nii täpselt ei saa öelda, et 4 on parem kui 3 vms. Minu puhul on 4 seeriat liiga vähe. Olen teinud ka üle 10 seeria. Muidu teen tavaliselt 6 seeriat. Nendes harjutustes (nendele lihastele), mida ma k6ige rohkem arendada tahan, teen rohkem seeriaid. Näiteks surumist ja õlgu olen teinud 10-15 seeriat. Viimasel ajal on aga väga vähe aega ja nii palju teha ei jõua. Ja areng on ka aeglasemaks muutunud.
-
AutorPostitused