Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
Moderatorminu arvates v2ga efektiivne. Rinnale m6jub ka.
Alexander Andrusenko
Moderatormul on ka verer6hk kogu aeg k6rge olnud, aga viimasel ajal sain kontrolli alla. Avastatui ka nn “sportlase syda” ehk yletreenitud (paisunud) sydamelihas. V6tsin ~2 aastat r6hualandavat rohtu (Betaloc). Aga aitas see, et v6tsin kaalust alla ja aeroobset hakkasin rohkem tegema. Samuti pidin trennikoormust v2hendama, eriti just j6utrenni. Praegu on verer6hk normi piires.
Alexander Andrusenko
Moderatorpoksijad minu teada jooksevad kyll palju.
Alexander Andrusenko
Moderator0. yldse ei huvita need vastlap2evad.
Alexander Andrusenko
Moderatorjube suur käe jurakas oli:Paga mõtle,et sa oled suht suure lihase välja punnitanud ja et sellist igapäev ei näe.niiet jätka ikka samas vaimus
??:”>Kui see oli mulle 8eldud, siis mina nende rebendite p2rast kyll ei muretse. See oli wilson, kes muretses
??:”>Alexander Andrusenko
Moderatorno oli ikka p6hjust karjuda kyll.
Alexander Andrusenko
ModeratorMul selline kysimus, et kas hr. Arnold ise on kunagi kulturismiga tegelenud? Ma ei nori, lihtsalt tahaks teada, kuidas liidu presidendiks saadakse.
Alexander Andrusenko
ModeratorAlexander Andrusenko
Moderator!!!Mina salvokat ei osta ja vastu puud ei sõida! Ma lähen kohe kohtusse õigust nõudma!
??:”>Hea odav kelk on myygil on endise lihakombinaadi juures(plastmassitehase myygiesindus vms). Ise ostsin just 79 krooni eest. Siis on hea t6endusmaterjal kohus ette n2idata, et see ongi see kelk, mis oleks katki l2inud, kui sa oled sellega vastu puud s6itnud.
Alexander Andrusenko
Moderator“rasked kangid” on lihaskonna arendamiseks.
Alexander Andrusenko
Moderatork6ige t2htsam on siiski s88mine. Tee v6i 24 tundi p2evas trenni, aga kui rohkem s88d, kui kulutad, ei v6ta sa alla grammigi. Samas, kui s88mist j2lgid ja trenni yldse ei tee, siis on v6imalik v2ga edukalt kaalu alla saada. Nii et j2lgi toitumist, trenni saad sa piisavalt seda kava vaadates. Ja neid fatburnereid ja muid ime-rasvap6letajaid ma v2ga usaldama ei hakkaks.
Alexander Andrusenko
Moderatorrasva p6letamiseks kasutasin ainult sysivesikute piiramist ja ei midagi muud. J6utrenni tegin intensiivsemalt kui enne. Aeroobset trenni ei teinud peaaegu yldse.
Alexander Andrusenko
Moderatormulle just Schliercampi “kandilisus” ei meeldi (proportsioonide poolest). Ja k6ht ei ole tal ka eriti muljetavaldav.
Alexander Andrusenko
ModeratorMina olen kyll t2heldanud, et kaalu v2henemisega(rasva arvelt) ja samal ajal tugevat j6utrenni tehes, tuli lihasmassi juurde ( ja j6udu ka). Ma ei tea, kas see ainult tundus mulle, aga, kuigi rasva tuli maha, oli ikkagi kuidagi massiivsem v2ljan2gemine. V6ib-olla visuaalne efekt? Aga see, et j6udu juurde tuli, on fakt, ja tuli p2ris k6vasti.
Alexander Andrusenko
Moderatorise kasutan tavalist elastsidet, mille peale panen veel randmetugevdusega j6usaalikindad. Siis hoiab h2sti. Puhas elastside eriti h2sti ei hoia.
-
AutorPostitused