Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
Moderatormeie seas on 2 homoseksuaali…ma ei julge enam trennis dushi alla minna…
Alexander Andrusenko
ModeratorMida on seal valesti pandud v6i ma saan millestki valesti aru..aga Alo Kauber peaks olema noorte klassis v6i ma eksin?
PS: l2himal ajal yritan noorte ja juuniorite pildid yles panna. Ma pyhap2eval ei k2inud, seeniorite pilte pole kahjuks.
Alexander Andrusenko
ModeratorOlen seda juttu kyllalt palju kuulnud, et haigena ei tohi mingil juhul trenni teha, et see on suur koormus sydamele jne jne. Ise aga viimasel ajal just ravingi end trenniga. Pole v2ga ammu t6siselt haige olnud, aga kui tunnen, et palavik on v6i kurk valus v6i nohu, k8ha jne, siis l2hen kohe trenni. J2rgmine p2ev kurk ei valuta enam 100% (palju kordi l2bi proovitud). Palavik m88dub 2 trenniga, k8ha umbes sama kiiresti, ainult nohu kestab 2-3 trenni. Ja trenni j6uan teha kyll, isegi raskusi ei pea v2iksemaks panema. Juba mitu aastat harrastan seda ja pole t6siselt haigeks j22nud siiamaani. Marek Kalmus on umbes sama juttu r22kinud, et “higistab haiguse v2lja” ja k6ik korras. Minu puhul see m6jub, teile soovitama muidugi ei hakka. Vb m6nele organismile m6jub h2sti, a teine j22b veel haigemaks. Nii et see oli minu isiklik arvamus ja kogemust.
Alexander Andrusenko
Moderatorei oska tavaliste “maalaste” taset kommenteerida, aga treenitud noorte tase on kyll k6vasti t6usnud. Eile vaatasin powerliftingu EMV, seal pystitati noorte klassis ka juuniorite rekordid ja 1 oleks napilt ka t2iskasvanute rekordi pystitanud. Tulemused iga aastaga l2hevad aina paremaks ja paremaks.
Alexander Andrusenko
Moderatormina kyll 105 km s6itma ei hakka, kui isegi ei tea 100%, kas lastakse v6istlema v6i mitte. Ja polegi teab mis v6istlus. Reegleid ei j2rgita ja yldse palju arusaamatusi. Parem l2hen k6rvekylla 6iget v6istlust vaatama.
Nagunii s6in juba kilod tagasi
Alexander Andrusenko
Moderatorkossar2: teinekord algul uuri ise välja, siis hakka rahvast kutsuma. Krt, ma võtsin juba kilo alla, et alla 82.5 kategooriasse saada. OEH. Ma SÖÖMA. Söön oma kallid kilokesed kõik tagasi kohe.
PS: soolapekk on ikka hea asi.
Alexander Andrusenko
Moderatorhuvitav, millal tulevad teemad stiilis “mul on 15-sentimeetrine till. öelge palun, kas seda on palju või vähe???? mää.” Kui on palju, siis lõikad tükikese ära, kui vähe, siis riputad väikeseid hantlikesi otsa, et ta pikemaks veniks.
PS: kiirelt ei saa mitte midagi.
Alexander Andrusenko
Moderatorkossar2: r22gi v6istlusm22rustikust ja liibuvatest pykstest.
Alexander Andrusenko
Moderatorkatse number 1, number 2 ja number 3
Alexander Andrusenko
Moderatorpalju osav6tumaks on(kui on) ja kas v6istlus toimub reeglite kohaselt (kas peavad kindlasti olema liibuvad pyksid ja ei v6i kasutada j6usaalikindaid jne)? Just liibuvate pykste kysimus huvitab k6ige rohkem, sest mul neid ei ole
Alexander Andrusenko
ModeratorTARTU!!! idee on hea
Alexander Andrusenko
Moderatorno siis l2heb eliit EMV-le ja kellel EMV-l shanse ei ole, l2hevad paidesse
Alexander Andrusenko
Moderatorvot siis. Hakkame k6ik l6dvale sugutile kondoome panema. See kulutab kaloreid ju paremini kui jooks. Hea aeroobne t88. Ja kui naine kysib, mis sa teed, ytled, et trenni teed.
Alexander Andrusenko
Moderatorkaalusin 80 millegagi ja surusin 125 vist. aga see oli mitu aastat tagasi. Ja eesti rekord oli 120 tol ajal.
Alexander Andrusenko
ModeratorMind huvitaks see, kas v6istlustel osalemiseks on vajalik Eesti kodakondsus?
PS: ma palju ei suru, aga kui noorte klassis olin, siis surusin oma kaalus eesti rekordit, kuid v6istlema tulla ei saanud, sest pole kodakondsust.
AutorPostitused