Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
ModeratorAlexander Andrusenko
Moderatorno mis seal ikka. Kiivikas jälle absoluudis esimene. Imre Vähi absoluudis teine. Vootele (bohemianrhapsody) oma kaalus esimene, absoluudis kolmas. Robert Nool (muc) oma kaalus esimene, absoluudis teine. Andrei Abrossimov oma kaalus esimene.
pildid üritan öö jooksul ära uppida ja lingi annan arvatavasti hommikul.
Alexander Andrusenko
Moderatorhttp://www.piletilevi.ee väidab, et 100 kuni 150 krooni (vastavalt istekohale).
Alexander Andrusenko
Moderator“mmm…nice ass!”ta ju vaatab allapoole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe ikka eelmised postid läbi enne kui ebaoriginaalse ideega välja tuled eks.
sorry. enda arust lugesin, aga sind ei m2rganud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alexander Andrusenko
Moderator“mmm…nice ass!”
ta ju vaatab allapoole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alexander Andrusenko
Moderatorkust te küll nii vana teema välja kaevasite?
Alexander Andrusenko
Moderatorma soovitaks jõutõmmet esimese harjutusena teha. Baasharjutus ikkagi.
Alexander Andrusenko
Moderatorpäris korralik tundub. Aga jõutõmmet võiksid ka selja päeval teha.
Alexander Andrusenko
Moderatorõuntes ei ole nii palju süsivesikuid, et selle pärast muretseda. 10 grammi süsivesikuid ei tapa. Kohupiimas on rohkem.
Alexander Andrusenko
Moderatormina teen superseeriaid nii, et võtan suhteliselt suure raskuse, teen niipalju, kui jõuan, siis võtan kohe natuke kergema ja teen edasi. Nii kuni 3 seeriat korraga, alandates raskusi. Mulle mõjub see hästi. Eriti hästi mõjub see vastupidavustreeningul. Kui teen näiteks surumist esimese raskusega näiteks 50 kordust, siis kohe kergema raskusega 25 kordust ja lõpuks veel 15.
Hetkel teen superseeriaid ainult biitsepsile.
Alexander Andrusenko
ModeratorKuulge, inimene tahab rasva p6letada ja kysib, mida peab enne magamaminekut s88ma, ja teie r22gite, mida teie s88te, kuigi teil on absoluutselt erinevad kehatyyp, ainevahetus ja eesm2rgid. Parem r22kige, mida peaks ta s88ma, et oma eesm2rke saavutada.
Mina julgen dieedi ajal syya nt sysivesikutevaest jogurtit, 6una, keefirit. Rasvatut kohupiima 6htul ei s88, seda s88n varem.
Alexander Andrusenko
Moderatorajasid vist biitsepsi ja tritsepsi sassi aga…Tegelt ma ise ka ei saa aru, miks kivikas on nii teind, et üksteist mõjutavad lihased pand ühte päeva. Ja kas see on ikka õige, et teha 3 eri sorti biitseps harjutust, 3 sorti jala harjutust jne. et nagu siis ei võta ju konkreetsest harjutusest maximumi välja. Et kas nii poleks õigem ntx et 1 päev 1 biitsepsi harjutus 2. päev teine, kolmas päev kolmas biitsepsi harjutus. A no vb on ka nii õige, et yks lihasgrupp 0-ni ära piinata…?
Mis lihasele mõjub “Pullover ( ületõmbed ) hantliga” Kiivika kavast?
poiss peab end Kiivikasest targemaks? Sinu asemel usaldaks ma rohkem tuntud kulturisti, kui oma tarkust.
Ja see loogika, et lihas tuleb l6puni 2ra kurnata(nt rind ja tritseps korraga) t88tab paljude puhul kyll suurep2raselt. Minu puhul t88tab ka.
Alexander Andrusenko
Moderatorv6i siis v2lja printida ja seinale plakat kleepida. ilusad tydrukud ju, miks mitte?

Alexander Andrusenko
Moderator4 megapixlit ainult. aga max reso oli peal jah.
Alexander Andrusenko
Moderatorpompea tydrukud olid tasemel

-
AutorPostitused