Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
ModeratorAndreaz: kõigil ei ole nii palju aega, et saaks pool päeva ära raisata. Ma oleks hea meelega ise bussiga järgi tulnud, aga aega absoluutselt ei ole.
Miks Monaco finaali ei pääsenud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ilus laul ja nii kena tüdruk…Alexander Andrusenko
Moderatormul oli esimene mulje, kui lordit n2gin, et see on Nightwishilt kopitud.
Alexander Andrusenko
ModeratorUkraina tibil läks kehvasti, sest esinemisel ei kõlanud laul piisavalt hästi. Klipis ja lindistusel kõlab palju paremini. Esinemisel hääl värises ja laulis mööda kohati. Närvitses vist väga. Kahjuks.
Alexander Andrusenko
ModeratorRenxu: on selline kasulik sait nagu http://www.tallinn.ee . Seal on olemas kaardid, info bussiliikluse kohta ja palju muud huvitavat.
Alexander Andrusenko
ModeratorUkraina tüdrukul oli kõige ilusam naeratus ja lugu ka täitsa kuulatav. Ise olin ukraina poolt.
Alexander Andrusenko
Moderatorkui teed jõudu, siis kordused on, nagu ma ütlesin, 1-5(6). Raskuse valid nii, et ei tuleks üle 6.
Alexander Andrusenko
Moderatortuufus: siiski oleks soovitatav, kui küsimustele vastaksid need, kes oskavad vastata.
1-6 jõud, 8-12 mass, edasi on vastupidavus. Vastupidavust saaks ka veel jaotada jõu-vastupidavuseks ja tavaliseks, aga see ei ole hetkel tähtis.
PS: piirid ei ole 100% kindlat ja võivad mingil määral varieeruda olenevalt organismist.
masendav, kui vastatakse stiilis “ega ma ise ka ei mäleta, aga oli vist umbes nii…” Mis mõttega siis vastata, kui ise ei tea?
Alexander Andrusenko
ModeratorIndrekj: nagu ma juba ütlesin, kirjuta lähemalt sellest, kuidas sa treenid. Ei ole mõtet anda mingeid nõuandeid, kui me sinust absoluutselt midagi ei tea.
Alexander Andrusenko
ModeratorMulle meeldis, kuidas härra F. M. Dostojevski oma romaanis “Kuritöö ja karistus” inimesi liigitab. On olemas üli-inimesed ja tavaline hall mass. Üli-inimesele on kõik lubatud, ta saab kõigega hakkama ja tal on KÕIGEKS õigus vaatamata seadustele ja tavainimeste moraalinormidele. Ta kasutab kõikvõimalikke meetodeid, et oma eesmärke täide viia – võib varastada, tappa jne. Sellest tulenevalt on need nn üli-inimesed ka tavaliselt teistest edukamad (selle artikli järgi siis alfa-inimesed). Teine klass on hall mass, e. siis kõik ülejäänud. Nemad ei saa rikkuda seadusi, elavad hirmus ja kannavad. Enamik just kuulubki sinna teise rühma.
Kõige raskem on aga otsustada, millisesse rühma kuulun MINA. Seltsimees Raskolnikov, üritades vastata küsimusele “Kas olen värisev koi või oman õigust?” (vabatõlge vene keelest), tuli järeldusele, et kuulub üli-inimeste hulka nagu Napoleon ja teised, mis siiski osutus valeks, millest ta hiljem ka aru sai, kuigi oli juba hilja.
Mõelge 3 korda enne, kui ütlete, et kuulute alfa-meeste hulka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alexander Andrusenko
ModeratorSoome.
Alexander Andrusenko
Moderatormillegi pärast ei tahaks väga uskuda, et sul liiga suureks lihased kasvanud. Pilti on?
muidu põhimõtteliselt saaks, aga kas seda just vaja on? Tee rohkem aeroobset trenni ja vähem jõudu. Küll see lihas kaob.
Alexander Andrusenko
Moderatorlailihas on tal tõesti hea.
Alexander Andrusenko
Moderatorselge et Deniss Shibanov seni ületamatu. nii head selga pole eestis teistel kohand, mitte pooltgikus seda näha saab? pilti on?
Alexander Andrusenko
Moderatorkui trenni ajal ja pärast trenni oksendada ei taha, siis jooge ilma gaasita parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alexander Andrusenko
ModeratorParem oleks siiski erinevatel päevadel teha. Ise tegelen ka kahe spordialaga ja olen proovinud pärast aerutamise trenni jõusaali minna, aga see ei ole kõige parem mõte. Jõudu on parem teha siis, kui lihased on täiesti välja puhanud. Samas aerutamist on pärast jõusaali veel hullem teha.
Viimasel ajal olen aga sunnitud mõned trennid kombineerima nii, et hommikul käin saalis ja õhtul vee peal või vastupidi – pole küll kõige õigem lahendus, aga siiski parem, kui teha 2 trenni praktiliselt vahetult. Kõige parem oleks ikkagi erinevatel päevadel teha, siis on palju mõnusam tunne ja lihas saab taastuda.
-
AutorPostitused