Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
ModeratorEsimese kolme aastaga võtsin juurde umbes 30 kilo.
Alexander Andrusenko
Moderatorjrx: äkki soovid teaduslikel eesmärkidel telefoninumbrit ka?
??:”>Ilusad pildid, päris hea akrobaatika. Mulle meeldis Natalja Nazarenko esinemine EKV 2006-l.
Alexander Andrusenko
ModeratorPõhimõttelist vahet ei ole, millist aeroobset tööd sa teed – kas jooks, kiirkõnd, jalgratas, stepper, ujumine, aerutamine/sõudmine jne jne. Peaasi, et pulss aeroobsest tsoonist ei väljuks (st liiga kõrgeks ei läheks). Edasi valid juba ise, milline ala sulle rohkem meeldib või sobib su organismile, rahakotile, päevaplaanile.
Ise teen enamasti aerutamist, mõnikord käin jooksmas, vanasti sõitsin rohkesti ratast, viimasel ajal vähem. Kõnnin ka päevas päris palju.
Alexander Andrusenko
Moderatorkas sa arsti juures oled käinud? Äkki sa ei tohigi üldse trenni teha?
Endal oli ka probleem südamega – ületreenitud südamelihas (paksenenud). Algul pandi peale võistluskeelt ning keelati ära jõusaal. Mõnda aega saalis ei käinud, aerutamisest ka puhkasin, võtsin alla 11 kilo. Siis hakkasin tasapisi vee peal käima, hiljem ka jõusaalis. Tulemus: mul oli kõrge vererõhk – nüüd ei ole enam mitu kuud üle 125/75 tõusnud. Südamega ei tunne ka, et oleks midagi valesti. Suvel käin veelkord spordiarsti juures, vaatame, kuidas mu süda end tunneb.
Südamega on üldiselt selline lugu, et kui midagi tundma hakkad, siis pead koheselt arsti juurde minema. Süda ei ole naljaasi. Keerad tuksi ja piinled terve elu.
Alexander Andrusenko
Moderatorvõi siis ütle, et see pole üldsegi mitte suur raskus. Onu Dima tõstab kaks korda rohkem! Siis lähevad onu Dimat vahtima ja sinu jätavad rahule.
Alexander Andrusenko
Moderatorja kes ütles, et noored tüdrukud peavad tugevad olema?
Alexander Andrusenko
ModeratorNormaalset toitu ei söögi?
Enne trenni söön lõunasööki, pärast trenni söön õhtusööki.
mai 29, 2006 at 3:21 p.l. in reply to: Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha #84565Alexander Andrusenko
ModeratorÜldiselt on nii, et kui harjutus ei sobi (tekib valu vms), siis ei tohigi seda teha. Läbi valu ei ole vaja teha. Mul on endal ka mõned harjutused, mida ei saa mitte kuidagi teha. Tee midagi muud asemele enne, kui arstilt vastuse saad.
Alexander Andrusenko
ModeratorRebendid on tingitud kiirest kehakaalu suurenemisest. Lihas (või siis ka rasvkude) suureneb kiiremini, kui nahk jõuab kasvada, sellest tulevadki rebendid. Endal ka igal pool need.
Alexander Andrusenko
Moderatorma olen piisavalt palju alla võtnud ja ei ole märganud, et nahk oleks lotendama jäänud.
Alexander Andrusenko
Moderator3 muna iga päev ja ei mingit linnugrippi siiamaani.
Alexander Andrusenko
Moderatortrennis peabki lihaseid kurnama. Puhata tuleb pärast trenni ja enne, aga mitte trenni ajal. Muidugi ei ole mõtet treenida nagu hull, et pause üldse ei tee. Aga siiski tuleb intensiivne treening ainult kasuks. Ära treeni iga päev (kui hetkel treenid), kui kardad ületreeningut.
Alexander Andrusenko
ModeratorSeoses auhinnaga saatsin ülal nimetatud meilile kirja küll, aga mingit tagasidet pole saanud. Milles asi?
Alexander Andrusenko
Moderatormina küll lisandite peale sentigi ei kuluta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kulub ainult 140.- jõusaali peale (12x pääse) ja ~200.- glükoosamiini peale (pooleks aastaks). A kuu aega tagasi ostsin uued sidemed. Kõik. Sööki ei arvesta.Aerutamist olen üldse viimased 3-4 aastat tasuta teinud

Alexander Andrusenko
ModeratorGoth_: imelik probleem. Mul on rind pingutades ligi 130 cm ja kannan M (m6nikord XL) ja täitsa hästi istuvad. Puru ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused