Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
ModeratorAga ylakeha, tundub, ei midagi erilist.
Alexander Andrusenko
ModeratorMida te krt norite ja narrite. Poiss (v6i kes iganes) v2hemalt soovib midagi teha ja saavutada. Hea seegi. Pole vaja nyyd pedeks s6imata vms.
Alexander Andrusenko
Moderatorma kyll ei ytleks, et ta v2ga lihases oleks.
Alexander Andrusenko
ModeratorKui sa ise koostasid endale selle kava, siis selgita selle loogikat. Selles m6ttes, et miks just sellise jaotusega? Miks on koos rind ja k6ht ning selg ja biitseps n2iteks. Ma ei saa sellele loogikale pihta, milleks selline jaotus hea peaks olema.
Alexander Andrusenko
ModeratorOldMan: selline huvitav küsimus, et kas kliima muutus võib südame tööd kuidagi mõjutada? Kui õhutemperatuur on enam-vähem sama. Lihtsalt oli selline asi, et enne kaalust alla võtmist oli mul keskmine pulsisagedus 60-65. Suvel läksin Ukrainasse ning panin tähele, et pulsisagedus kukkus KOHESELT 40-42 löögi peale minutis. Ei tudnud, et tervisega midagi häda oleks olnud, aga pulss läks oluliselt madalamaks. Samuti läks ka vererõhk madalamaks (kui enne oli 140-145/80-90), siis Ukrainas mõõtes sain keskmiseks tulemuseks 120-125/75. Kuidas sa seda kommenteeriksid?
Ukrainas peaks olema väiksem õhuniiskus minu teada ning kuumust ei pane seal nii palju tähele kui siin. Selles mõttes, et organism talub kuumust paremini. Kas võib äkki kuidagi õhuniiskusega seostada seda? Või siis mõjutas südame tööd 24 tunnine sõit bussis? Kuid pulss püsis 2 nädalat stabiiselt.
PS: vabandan offtopicu pärast, oleks pidanud vist uue teema tegema, aga kui juba südamest jutt on, siis miks mitte küsida..
Alexander Andrusenko
ModeratorMõned veel jooksevad mööda saali ringi, kettad süles.
Alexander Andrusenko
ModeratorOlen küll rammumehi trennis näinud ja võin öelda, et vehivad küll hantlitega ja kangidega. Võib-olla teevad kuskil mujal lisaks spetsiaalseid harjutusi, aga tavalisi harjutusi teevad nad küll ja väga suurte raskustega.
Alexander Andrusenko
ModeratorOldMan: panangiini kohta tahaks teada, kui kaua peaks kuur kestma? Mulle soovitas perearst kuni nädal aega võtta. Ültes, et kui kauem võtta, siis võivad tekkida kõrvalnähud (silmadele pidavat ka halvasti mõjuma). Kas see vastab tõele? Mulle soovitati panangiini enne võistlust nädal aega võtta, ostsin ära, aga siiski pole veel proovinud.
Alexander Andrusenko
ModeratorNo kui Andreaz 130 kaalub, siis loomulikult tunduvad talle endast 30+ kilo võrra kergemad kondikarladena.
Huvitav, mis Andreaze rasvaprotsent on. 40-50?
Alexander Andrusenko
ModeratorVahet pole selles mõttes, et nii siin kui ka seal saab vabalt trenni teha, kui väga tahta. Võimalusi trenni tegemiseks leiab igal pool – nii Hispaanias kui ka Alaskal. See on loomulik, et palava ilmaga on töövõime kehvem. Teen ise suvel päikese käes (mitte küll Hispaanias, aga ka meil on palavaid päevi, kui päikese käes on kõvasti üle 30 C) pidevalt trenni ja elus ning terve, nagu näete.
Alexander Andrusenko
ModeratorMis asi see presskannukohv on? Mul isa ostis mingi taolise vidina (kann, mille sees on kolb filtriga, mida saab alla lasta), aga ma pole veel aru saanud, mida sellega tehakse. Ainuke asi, mida ma olen suutnud sellega teha, on see, et keedan kastrulis kohvi, siis kallan sinna kannu sisse, siis lasen selle värgi alla ja peale jääb puhas kohv. Aga siis on see asi suht mõttetu, sest kui paar minutit oodata, siis jääb kastruli pinnale ka puhas kohv.
Alexander Andrusenko
ModeratorVaatasin… pole nende hulgas kohanud seni eriti 180cm pikkusi (klassis kuni 80kg)… enamus on ikka lühikesed.Kui sa oled 170 ja kaalud 80 ja see on võistluskaal (rasva% 5 kandis), siis hakkab juba looma…
Kui sul on käepärast võtta mõni link amazoni galeriist +180cm pikast ja pikkus miinus 100 valemile vastavat kulturisti, siis postita see julgelt. Ma panen omalt poolt siis pikkus miinus 75 vennad vastu
??:”>Argo Ader on vist 187cm ja kaalub 105+ kandis… (mingist intervjuust võetud numbrid). Vat see on juba OK, ei ütleks, et räme bõkk on, lihtsalt nii nagu normaalne _sportlik_ mees peaks olema
Alexander Andrusenko
ModeratorNo vahet ei ole, kus trenni teha – Hispaanias või Alaskal. Käi ujumas, jooskmas, jälgi toitumist. Ega siin muud kunsti ei ole. Noh, kui temperatuur üle 30 on, siis ei tea, kas sa joosta jõuad eriti palju. Aga varahommikul võiks küll, kui päike kõrgele veel tõusnud ei ole. Ujuda saab küll väga edukalt.
Alexander Andrusenko
ModeratorEsiteks mitte “kohvi” vaid “kohv”
??:”>Lahustuvat ei joo üldse. See ei ole kohv. Keedan kohvi (enamasti Luxus) kastrulis, 1 kruusi kohta panen 1.5 supilusikat pulbrit. Siis tuleb õige kange kohv, kui kruusi kallad, siis tekib pinnale hele vaht
Alexander Andrusenko
ModeratorTõesti? Kui sind keegi koledaks peab ja mõnitama hakkab, oleks tore, eks?
AutorPostitused