Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
Moderatorkas muc teeb kaheks jaotatud kava järgi kogu aeg või ainult ajutiselt? ja miks?
Alexander Andrusenko
ModeratorTANK: kas sa oled nn saavutussportlane või on sul kolme saali pääsmed olemas? Või kui ostad nt Staadioni tänaval, siis saab sama piletiga ka mujal käia?
ja miks 3-s erinevas kohas käid?
Alexander Andrusenko
ModeratorMaru kuivaks on see Marco läinud viimasel ajal. Saalis tundub veel kuivem (võib-olla vanad pildid?). Aga vanasti tundus küll palju massiivsem…või siis mina olin tollal väiksem?

Alexander Andrusenko
Moderator15 minutit vaatasin seda pilti, enne kui aru sain, mille üle teised naeravad. Ma vist ei ole nii rikutud veel

Alexander Andrusenko
Moderatorvasakpoolne k2is TY maneezhis vanasti. Nyyd pandi maneezh kinni ja ei tea, kus ta nyyd k2ib.
Alexander Andrusenko
Moderatorylevalt alla lugedes, kaheksas pilt (eelviimane).
Alexander Andrusenko
Moderator6 harjutust teed 1.5 tundi? Proovi suurendada intensiivsust. V6iks teha isegi 4 harjutust iga lihasgrupi kohta. 3 on kuidagi v2hev6itu.
Alexander Andrusenko
Moderatorv2ga hea idee t6esti. Arvake 2ra, kes sellest esimesena teada sai ja esimese filmi 2ra vaadata j6udis?
Alexander Andrusenko
Moderatordelta on 6lalihas.
Alexander Andrusenko
ModeratorMeie kõigi austus daemoniumi vastu, et ta suutis suurepärase muutuse oma kehaga teha, eriti sellises vanuses. See tõestab seda, et mitte kellelgi ja mitte kunagi ei ole hilja või lootusetu oma keha kallal töötama hakata ja igaüks võib saavutada seda, mida on saavutanud daemonium. Olgu tema kõigile eeskujuks, kes soovivad oma välimust muuta!
Jõudu edaspidiseks!
Alexander Andrusenko
Moderatorsusim: võistlusteks valmistumisel kaovad enamusel need suured mõõdud ära
Alexander Andrusenko
Moderatormis asi on vasturaskus?
Alexander Andrusenko
ModeratorKäies 2 korda nädalas, võib mitte ainult säilitada, vaid ka arendada. Tean omast kogemusest. Aga noh, parem oleks siiski käia vähemalt 3 korda nädalas.
Alexander Andrusenko
Moderatorkellelgi ei ole nii pikka mõõdulinti, et õlgade laiust mõõta
Alexander Andrusenko
ModeratorNime ma nägin, jah. Lihtsalt mõtlesin, et kuna ta tervexi messil ühes telgis mingeid toidulisandeid müüs, siis elab ta Eestis, kuid mina temast midagi ei tea.
AutorPostitused