Skip to main content

Alexander Andrusenko

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 3,811 through 3,825 (of 4,236 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kas Seee läheb paljux ? #87011

3-3.5 tundi.

in reply to: Kas Seee läheb paljux ? #87002

jalgu tegin ka. ja iga nädal tegin õlga ikka.

in reply to: Kas Seee läheb paljux ? #86999

tegelikult, kui hästi järele mõelda, siis võis neid isegi rohkem olla, kui 35 ja 42. Sest vahepeal tegin ma üle nädala hantlitega surumist istudes püramiidina, mis tähendab seda, et 1 harjutus kestis 12-15 seeriat.

võib-olla tasub teistel ka proovida, kuidas keha sellistele hard-core trennidele reageerib. Ma olen seda korduvalt maininud juba – proovige, katsetage, kuulake oma keha. Kui ei mõju, siis võib ju alati pooleli jätta, midagi hirmsat ei juhtu.

Andrei Abrossimov tegi täna kükki ka kõvasti rohkem kui tavapärased 4-5 seeriat..

in reply to: Kas Seee läheb paljux ? #86996

Kui talle sobib teha rohkem seeriaid ja harjutusi, siis vaevalt küll oleks targem võtta see treeningkava. See on ikka mõeldud tavalistele meestele/naistele, kes ei pea 25-30 seeriat tegema igale lihasgrupile, et midagi saavutada.

ma olen pikemat aega õlale teinud 35 seeriat trenni jooksul. 7 harjutust, 5 seeriat igat harjutust. väga hästi mõjub. Raskused kasvasid ka meeletult, õlad ise samuti. 42 seeriat olen ka teinud, aga see oli ammu.

in reply to: Jõusaali asemel? #86959

Oled sa kunagi näinud ehitajat, kes näeks välja kas või natukenegi kulturisti sarnane ja kes peale ehituse midagi muud ei teeks? Mina ei ole, kuigi olen ehitusel päris palju töötanud. Võin sulle kindlalt öelda, et ehitustööd, ükskõik, kui rasked nad ka ei oleks, jõusaali ei asenda. Vaevalt, et sa lihasmassi juurde kasvatad. Pigem võtad alla.

in reply to: Tegijate Treening: Ott Kiivikas – rind ja kõht #86950

no ja mis see teile annab? näidake siis oma kõhtu ja võrdleme, kellel on parem – kas Kiivikasel või teil, kes 700 kordust teevad.

in reply to: Kas Seee läheb paljux ? #86881

organisme on erinevaid. Mõni suudab 25 seeriat teha, mõni suudab rohkem, mõni ei suuda 15 ka. Mina võin küll 25 seeriat vabalt teha ja ei juhtu midagi. Just mõjuvadki paremini rohked seeriad. Vot kui tunned, et organism ei kannata nii palju seeriaid ja nii suurt koormust ja üritad teda sundida, vot siis on jama. Siis võib tekkida ületreening jne. Ise olen palju katsetanud seeriate arvu, korduste, treeningu pikkusega jne ja tulin järeldusele, et rohked seeriad mõjuvad mulle paremini.

in reply to: Jõutrenn #86871
    in reply to: Kas Seee läheb paljux ? #86864

no vaata mõnda kava siin portaalis siis.

näiteks

1. rind + triitseps

2. selg + biitseps

3. õlg + jalg

in reply to: Kas Seee läheb paljux ? #86857

Kui organism kannatab, siis võib küll nii teha. Ainult, et lihasgruppide jaotus maru imelik sul. 2 biitsepsi trenni järjest jne. Ma olen ka sellise koormusega teinud, aga kava nägi normaalsem välja.

in reply to: külma õlle joomine põletab kaloreid…. #86752

Õppige arvutama. Esiteks 1 liiter õlut on palju rohkem kui 10 kcal. Teiseks 30 min sörkjooksu kulutab samuti palju rohkem. Jätka samas vaimus.

in reply to: dieedi pidamisest #86697

mina ikka loen, kui palju ja mida ma söön ja kulutan, aga mitte täpipealt. Väga täpselt ei õnnestugi, eriti kui köögikaalu ei ole. Aga enam-vähem siiski tean koguseid ja toiteväärtust. Ja eks ikka tunde järgi käib see asi. Selles mõttes, et kui praeguse kaloraazhiga kaal ei lange, siis tuleb vähemaks võtta. Kui langeb liiga kiiresti, siis suurendada jne.

in reply to: Piim on kole, milk is evil, mkay? #86646

fuck_milk.jpg

:ph34r:

in reply to: Kes vöidab jalgpalli MM’i? #86640

Argentiina võidab

Vaadates Argentiina viimast mängu Mehhiko vastu, ma küll tõsiselt kahtlen, et ta kuigi kaugele jõuab.

in reply to: Võistlused #86627

võistelda EMV-l saavad kõik, kes soovivad. Peab ainult eelnevalt registreeruma. Põhimõtteliselt ei pea sa kellegagi rääkima, tuled lihtsalt kohale ja võistled, kui soovid. Kuid soovitatav oleks siiski treeneriga rääkida, poseerimist harjutada, vabakava koostada jne. See nõuab päris palju ettevalmistust. Võib alustuseks vaadata pilte ja videosid, mis on siin portaalis olemas. Samuti võid lugeda uudiste rubriigis kulturismi kohta. Saad teada kaalukategooriasid ja muud huvitavat.

Viewing 15 posts - 3,811 through 3,825 (of 4,236 total)