Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
Moderatorsm Marek: Kas su rasvaprotsendile rohked süsivesikud õhtul ja öösel ei mõju halvasti? Või sa offseason sellest üldse ei hooli?
Alexander Andrusenko
Moderatorkasuta otsingut, loe artikleid. hint: dieet + aeroobne trenn (v6i siis HIIT, mida jrx propageerib).
Alexander Andrusenko
Moderatorseda küünarnukkide nippi kasutan isegi paar aastat ja väga hästi mõjub. Rinnalt surumisel teen ka vahel sellise tehnikaga.
Alexander Andrusenko
Moderatorirw. Ta näitas pigem oma nõrkust ja seda, et ei suuda oma närve kontrolli all hoida.
Alexander Andrusenko
ModeratorNojah, seda küll. Kui õllekõhuga tuled, siis lavale ei lasta. Ma siiski eeldan, et poiss on normaalses vormis ja valmistub võistlusteks
“>Alexander Andrusenko
ModeratorNimetas, kuidas nimetas, aga peab ikka vahel mõtlema ka, enne kui tahtlikult lööma lähed kedagi väljakul. On ju siililegi selge, et selle eest antakse 100% punane. Hea karjääri viimane mäng, pole midagi öelda…
Alexander Andrusenko
Moderatorsee kaal ilmselt rasvaprotsenti otseselt ei mõõda, vaid lihtsalt võrdleb su andmeid tabeliga. Seega ei ole see usaldusväärne. Kui ma tervexi messil käisin ja rasvaprotsenti mõõta otsustasin, siis küsisin seal seisva neiu käest, et mis põhimõttel see digitaalne aparaat töötab, mille hakkas peale neiu seletama, et ta võtab kaalu ja kasvu ning võrdleb seda tabeliga, kus on märgitud keskmine rasvaprotsent antud kaalu ja kasvu suhte korral. Selle peale hakkasin seletama, et inimesed on erinevad ja sama kaalu ja kasvu juures võib ühel olla rohkem lihast ja vähem rasva kui teisel, mille peale kehitas neiu vaid nõutult õlgu.
Alexander Andrusenko
ModeratorMillegi pärast on nii, et inimesed enne küsivad foorumis, kus enamus rahvast on 15 aastased poisid-tüdrukud ja siit saadud info ei ole alati piisavalt usaldusväärne, sest me ei tea, kes teisel pool juhtmeid istub, selle asemel, et kohe arsti juurde minna, kui midagi viga on.
Alexander Andrusenko
Moderatorkes sulle ütles, et 14 päeva tagant peab tegema? kord nädalas on normaalne ja see võrdub 7 päevaga, mitte 14.
PS: olen teinud 2 korda nädalas – raske oli ning loobusin. Kava oli jaotatud kolmeks ja tegin 3 trenni järjest, siis 1 puhkus ja veel 3 trenni otsa. Võib-olla oli see tingitud sellest, et trennid kestsis 3-3.5 tundi…aga mina sellest kavast loobusin ja hakkasin tegema 3-4 korda nädalas ja 1 kord nädalas iga lihasgrupp. Praegu teen kõiki lihaseid kord nädalas v.a. biitseps (2 korda).
Alexander Andrusenko
Moderatormiks mitte ära käia arsti juures?
Alexander Andrusenko
Moderatorei ihalda. just sel p6hjusel nad mulle ei meeldigi, kuna nad on “rohkem minusoolised”, kui teised naised – ehk siis liiga mehelikud.
ja see oli vaid minu arvamus, ei ole vaja mind nyyd l6hki rebida ja pedeks s6imata.
Alexander Andrusenko
Moderatorkättesaamatu kindlasti, aga minul küll ükski neist naistest mingit sümpaatiat ei tekita.
Alexander Andrusenko
Moderatorkoledad naised.
Alexander Andrusenko
Moderatorseda linki on juba 10 korda siia postitatud..
Alexander Andrusenko
Moderatorkord nädalas iga lihas. 3 korda nädalas – kava jaotatud kolmeks. Olen teinud sellise koormusega ka 3 trenni järjest, 1 puhkus, 3 trenni, 2 puhkust. Aga see ei olnud kõige parem variant ning loobusin sellest.
-
AutorPostitused