Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
Moderatorsamas ei tohi öelda, et kasvueas võib ja tuleb süüa kõike, mida hing ihkab, muidu kaalud täisealiseks saamisel 130 kilo. Kui tunned, et kaaluga on probleeme , siis tuleb varakult õige toitumisega alustada.
Alexander Andrusenko
ModeratorLõunakeskuses olen paar korda käinud aasta jooksul ja vaadanud, aga siis ei olnud seda. Aitäh, homme lähen uurima.
Apteegis käisin täna, aga seal kuubikuid ei olnud – ainult pulber.
Alexander Andrusenko
Moderatorgreenu: ei saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alexander Andrusenko
ModeratorLipnik: pane siis toolile raamat alla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alexander Andrusenko
Moderatorvõi siis tavainimene näeb rõvedana kulturisti kõrval…
Alexander Andrusenko
ModeratorA ma ei saanud aru, mis teema mõte on? Lihtsalt näidata ennast või tahad midagi konkreetselt küsida või öelda?
Alexander Andrusenko
ModeratorAndrei Abrossimoviga võiks ka teha.
Alexander Andrusenko
Moderatorsamas võib ju teha neid treeninguid samade kulturistidega, aga mingeid muid lihasgruppe.
Alexander Andrusenko
Moderatorilus nöolapp, prink kõht ja prink pepu.ja ilusad melonid kah
mida veel mehel tahta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tahta veel head iseloomu ja et süüa teeks ja pesu peseks jne

Alexander Andrusenko
ModeratorNii peabki olema. Karatekad, poksijad, kung fu mehed, mma tüübid ja muud jiu jutsu vennad õpivad võitlust (võitluskunste). Jõusaalis treenitakse jõudu, lihaseid. Kaklus on aga võitlus, mitte max jõu võrdlemine. Seega võitluskunste õppivad mehed teevad nö oma ala ja peavadki selles paremad olema. Jõusaali mehed peavad olema paremad surumises, kükis jne. Sama nagu ka rallisõitja on rallis parem F1 piloodist ja F1 piloot on rallisõitjast parem vormeliroolis.Ja kulturisti ei tunne pikkades riietes ära 100%. Olen näinud ka Colemaniga kõrvuti meest seismas, mõlemad tänavariietes ja ei tee vahet küll, et üks oleks kulturist. Ammugi ei tee Eesti kulturistidel ja lihtsalt suurel maamehel vahet, sest ainus mis välja paistab on ju kael, nägu ja käelabad. Nende järgi paraku ei ütle ära.
asi on ka psühholoogilises ettevalmistuses. Ma olen tundnud 1 meest, kes tegeles 3 aastat karatega ja sai tänaval iga koera käest peksa – ka endast 2-3 aastat nooremate käest.
Alexander Andrusenko
Moderatorno kulturisti tunneb ikka ka pika särgiga ära
ModeratorJogurtitega ei maksa ka liialdada, sest kokkuvõttes läheb päeva jooksul saadud süsivesikute hulk liiga suureks. Süsivesikud ongi see, mida oma ratsioonis vähendatakse, kui soovitakse kaalust alla võtta. Süsivesikuterikkad on: makaronitooted, kruubid, jahutooted, kartul jne. Kui jogurtis on näiteks 15 g süsivesikuid ja sa sööd seda 250 g, siis see teeb 37.5 g süsivesikuid korraga. Sööd sa seda 2-3 korda päevas – kokku 75-112.5 g. Kui siia juurde lisada veel hommikused võileivad, kartulid, makaronid ja muud toiduained, mida sa päeva jooksul sööd, siis võib ned päris palju kokku lugeda.
Alexander Andrusenko
Moderatormillegi pärast kõik noored ja algajad arvavad, et kindlasti on vaja kasutada mingeid toidulisandeid, muidu ei ole trennist efekti. Trenni veel õigesti teha ei oska, toitumisest midagi ei tea, aga toidulisandeid süüakse kilodeviisi. Masendav lihtsalt.
Alexander Andrusenko
ModeratorKuidagi ei ole loogiline karistada steroidide või narkootikumide kasutamise eest. Igaüks on oma organismi peremees – rikub seda, kuidas tahab, keegi seda keelata ei saa. Vot levitamise eest peaks küll karistama ja väga rangelt.
Alexander Andrusenko
Moderatorma ei m6ista yldse, kuidas selle tabeli j2rgi arvutada. Peaks olema 1 harjutus, mille j2rgi arvutada teisi. Aga milline? V6i kuidas see k2ib?
-
AutorPostitused