Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2012 at 7:10 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #215849
Alexander Andrusenko
ModeratorEga seda polegi võimalik kuskilt lugeda, kuna varustuseta Eesti ja Maailma KV-d klassikalises jõutõstmises toimuvad ju see aasta esimest korda!
Sellest saan ma igati aru, nö õigetel MV-l ei saa püstitada klassikalise jõutõstmise rekordeid. Kuna võistlustel on lubatud kasutada spetsiaalvarustust, siis ega kohtunikel pole aega vahtida ja teha märkmeid, et kes võistleb varustuseta…
Aga näide, mis on võimalik meil Eestis kergemate naiste kaalukategoorites (mitte üheski meestekategoorias!) – Võistleja võib püstitada EKV-l Eesti rekordi juuniorite arvestuses, jõutõstmises.
Ma arvan, et IPF oleks seda ikka reeglites maininud, kui varustuseta võistlustel oleks võimalik ka varustuseta rekordeid püstitada olnud.
veebruar 12, 2012 at 6:11 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #215956Alexander Andrusenko
ModeratorKas seda tehti siis iga ala kohta ka eraldi sel viisil või ainult kogusummaga. Ja kas seda siis ilmselt natuke “siluti” ka reaalse tehtavuse poole. Muidu ma saan aru, et näiteks -93 tõmbes oleks olukord kus MR on 360 ja Eesti rekord 352.5, suhe seega 1.02. Varustuseta MR norm on 325, siis oleks Eesti norm pidanud olema 318
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Et kas siis mõnedes kohtades, kus meie tipud on maailma tippudele lähedal, siluti asjad allapoole? Või ma sain ikka valesti aru?See on hea küsimus. Margus võiks selgitada, kuidas ta seda arvutas.
veebruar 12, 2012 at 6:07 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #215992Alexander Andrusenko
ModeratorAga oletame, et keegi võistleb Eesti MV-l varustuseta…. Kui ta püstitab nn klassikalise jõutõstmise Eesti rekordi normid – kas siis need rekordid kinnitatakse?! II näide, pisut keerulisem: näiteks võistleja püstitab Eesti MV-l esimeste katsetega varustuseta mainitud klasikalise jõutõstmise rekordid ja edasi võistleb juba siis varustusega (Eesti Meistritiitli nimel)….
Veel, kui võistleja ületab EKV-l ilma varustuseta kehtiva Eesti rekordi ka nö õiges jõutõstmises…! Kas ka siis see kinnitatakse?
Või saab ainult EKV-l püstitada klassikalise jõutõstmise rekordeid ja EMV-l Eesti rekordeid jõutõstmises?
Ma arvan, et me teeme täpselt samamoodi nagu IPFis. Ma ei ole kuskilt lugenud, et varustuseta võistlusel registreeritakse ka varustusega rekordeid. Kaks ala hoitakse täiesti lahus. Varustuseta võistlustel tehakse ainult varustuseta rekordeid, varustusega võistlustel tehakse ainult varustusega rekordeid.
veebruar 12, 2012 at 5:25 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #216070Alexander Andrusenko
ModeratorKogusumma rekordnorm ei võrdu jah alati alade rekordnormidega. See juhtus selle pärast, et rekordnorme mitte ei valitud suva järgi ega võetud mingit kindlat protsenti maailmarekordnormidest, vaid võeti varustusega maailmarekordi ja praeguse Eesti rekordi suhe ning tehti nii, et see suhe säiliks varustuseta MR ja Eesti rekordi puhul. Ehk siis uued rekordnormid on sõltuvuses varustusega rekorditest.
veebruar 12, 2012 at 11:04 e.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #216854Alexander Andrusenko
ModeratorKlassikalise jõutõstmise rekordnormid: http://powerlifting.ee/index.php?page=kj_rekordid
veebruar 9, 2012 at 8:47 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #219876Alexander Andrusenko
Moderatoraga võid võtta küll, oleks abiks igaks juhuks kasvõi, kui ma mujalt ei saa
Ok, võtan kaasa.
veebruar 9, 2012 at 1:31 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #220632Alexander Andrusenko
ModeratorAga kas ma enda küsimusele vastuse saan nende põlvesoenduste koha pealt?
Ma palusin Markot sulle vastata. Ma ise ei saa aru, mis asjandused neil seal küljes on. Reegel on see, et nendel põlvesukadel ei tohi olla elemente, mida saab kasutada nende pingutamiseks. Kas sinu omadel on nad küljes või ei ole, sellest ma ei saa pildi järgi aru. Marko peaks üle vaatama.
veebruar 9, 2012 at 8:11 e.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #221176Alexander Andrusenko
Moderatorkrt nüüd on suur probleem, trikood pole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>keegi ei saa laenata Võru või Tartu kandist?
Ma võin võistlusele kaasa võtta.
Alexander Andrusenko
ModeratorJah, tundub väga hea mõte. Ma mõtlesin, et paneks mingid konksud, aga toru on vist parem variant.
veebruar 8, 2012 at 8:00 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #221700Alexander Andrusenko
ModeratorKas selliseid sidemeid tohin kasutada
Mis asjad sul sinna kleebitud või õmmeldud on?
Alexander Andrusenko
ModeratorRaigo, mille otsas sul medalid seal ripuvad? Pildilt ei saa aru hästi.
veebruar 6, 2012 at 8:27 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #224597Alexander Andrusenko
ModeratorLõplik nimekiri: http://powerlifting.ee/tmpl/nomination_EKV2012.html
Alexander Andrusenko
ModeratorMul nii ei õnnestu, mul on suhe peaaegu 2:1 medalite kasuks.
Alexander Andrusenko
ModeratorRiiuleid, kuhu saab karikaid panna, ikka leiab. Aga selliseid, kus oleks medalite riputamiseks ka mingi mugav mehhanism küljes, ei leia. Olen mõelnud, et ostaks mingi tavalise riiuli ja paigaldaks alumisele küljele konksud, kuhu saaks riputada.
Alexander Andrusenko
Moderator“Kuuldavasti kasutavad seda aparaati ka kulturistid enne võistlusi” – kas seda väitsid selle aparaadi müügimehed?
-
AutorPostitused