Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alexander Andrusenko
ModeratorVõistlejate nimekiri: http://powerlifting.ee/index.php?page=uudised&uuid=138
Alexander Andrusenko
ModeratorIlma särgita ei ole vist seal mõtet tulla osalema….?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh, oleneb, mis eesmärgil sa osalema lähed. Medalit ilma särgita kategoorias -93kg vaevalt saab, aga kui medal pole tähtis, siis osaleda ikka võib ju. Ma usun, et -93kg ei pruugi seekord ka 220kg tulemusega medalit saada, kui kõik konkurendid välja tulevad ja oma tulemused ära teevad.
Alexander Andrusenko
ModeratorTuletame meelde, et täna kell 23:00 on lamades surumise EMV eelregistreerimise viimane tähtaeg! Pärast seda võistlejaid enam juurde ei registreerita.
Alexander Andrusenko
Moderatorjuuli 28, 2012 at 5:50 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #320754Alexander Andrusenko
ModeratorTänan
juuli 27, 2012 at 7:21 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #320662Alexander Andrusenko
ModeratorNo minu jaoks on see “lõpp” lihtsalt lühem kui teistel.
Aga eile sai tehtud isiklik rekord surumises: 4×162,5kg. Plaan oli suruda 4×160, aga tunne oli hea ja panin kangile 2,5 kilo rohkem. Lisaks sellele tegin veel raamides surumist, lendamisi, õla tagaosa, triitsepsit plokil ja rööbaspuudel surumist. See oli hea punkt sellele nädalale. Järgmine nädal jääb vahele.
juuli 26, 2012 at 7:17 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #320577Alexander Andrusenko
ModeratorPanen ka siis paar rida kirja. Kevadel oli 3-nädalane treeningpaus, sest jäin reisil haigeks ja pärast seda olin 2 nädalat kodus bronhiidiga. Pärast seda hakkasin uuesti trenni tegema ja vorm on vaikselt ülesmäge liikunud. Juuni alguses surusin 8x140kg. Nüüd on käsil jõutsükkel, mille alustasin 6-ste kordustega ja nüüd olen juba teinud 5-seid. Parim seeria surumises oli 5x155kg, mis on nüüd isiklik rekord. Selle järgi ütleks, et olen võimeline ilma särgita 180 suruma.
Tavalist surumist teen üle nädala – üks nädal on tavaline surumine, teine nädal mingi muu surumine (negatiivsel pingil, maas surumine kettide/kummidega, surumine slingshotiga). Slingshotiga oli viimane trenn parim seeria 4×180. Surumises üritan juba praegu eraldi treenida lõpusurumisi, mis on mul alati nõrgad olnud. Sisuliselt surun paku pealt peaaegu sama palju kui ilma.
Rasket kükki ja tõmmet olen teinud 10-päevaste vahedega. Kergemad tõmbed/kükid on ka vahepeal. Muutsin natuke treeningmetoodikat ja lootsin, et ehk hakkab ka lõpuks tõmme arenema, aga selg kahjuks teatud harjutusi ja suuremaid koormusi ei kannata – hakkab kohe valutama. Pärast rasket tõmmet/kükki on mitu päeva selg valus. Eks peab mõtlema, kas tasub üldse üritada või on lootusetu ettevõtmine.
Järgmine nädal jääb mul vahele, sest lähen Kreetale puhkama. Loodan end mitte liiga paksuks süüa, sest kaal on niigi kõrge. Nädala alguses näitas kaal korraks 97, nüüd on 95.8 peale langenud.
juuli 19, 2012 at 11:54 e.l. in reply to: Masters-klassi Euroopa MV 2012 jõutõstmises Pilzenis #320119Alexander Andrusenko
Moderatorjuuli 18, 2012 at 6:07 p.l. in reply to: Masters-klassi Euroopa MV 2012 jõutõstmises Pilzenis #320071Alexander Andrusenko
ModeratorKas keegi mäletab peast, millised Heino tulemused olid? Goodlifti lehel pole tulemusi millegi pärast.
juuli 17, 2012 at 7:02 p.l. in reply to: Masters-klassi Euroopa MV 2012 jõutõstmises Pilzenis #320022Alexander Andrusenko
ModeratorPalju õnne Markole ja Heinole!
Alexander Andrusenko
ModeratorKorralik ahven, palju õnne rekordi puhul!
juuni 19, 2012 at 12:08 p.l. in reply to: 1. Klassikalise Jõutõstmise Maailmakarikavõistlus – Alex-Edward Rausi maailmarekord on kinnitatud #63418Alexander Andrusenko
ModeratorJõutõstmises on otsustava tähtsusega plahvatuslik jõud – eriti varustusega! Väga suur hulk jõutõstjaid maailmas kasutab westside`i meetodit, kus on ohtralt plahvatusliku jõu treeningut – http://www.westside-…%20Strength.pdf
USA jõutõstmise koondise treener alles hiljuti kommenteeris, et ta ei tunne mitte ühtegi IPFis võistlevat eliit-taseme jõutõstjat, kes kasutaks Westside süsteemi. Üllatav, aga ju siis nii on.
Alexander Andrusenko
ModeratorNii viimasel EMil kui ka MMil on pealthaardega tõmbajaid ikka päris mitmeid olnud.
juuni 17, 2012 at 8:25 e.l. in reply to: 1. Klassikalise Jõutõstmise Maailmakarikavõistlus – Alex-Edward Rausi maailmarekord on kinnitatud #70360Alexander Andrusenko
Moderatorjuuni 11, 2012 at 2:22 p.l. in reply to: Jõutõstmise Euroopa MV noortele ja juunioridele Taanis, 5.-9. juunil! #78385Alexander Andrusenko
ModeratorKui jättis mulje, aga tegelikult oli fikseeritud, siis ikka kohtunikud eksisid ja see näitab nende taset.Raus tõmbab koguaeg pea rinnale jõutõmbes ju.
Saatuslikuks sai ilmselt see ettevajumine pärast fikseerimist, mida loeti tagasivajumiseks.
-
AutorPostitused