Alexander Andrusenko
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 24, 2013 at 7:05 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises 2013 – tulemused #349879
Alexander Andrusenko
ModeratorAjakava ja grupid: http://powerlifting.ee/index.php?page=uudised&uuid=222
september 24, 2013 at 7:04 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises 2013 – tulemused #349878Alexander Andrusenko
ModeratorVäike muudatus nimekirjas: Karin Mikk on -72kg. Inimliku vea tõttu sai valesse kategooriasse pandud.
september 23, 2013 at 7:46 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises 2013 – tulemused #349789Alexander Andrusenko
ModeratorLõplik võistlejate nimekiri:
september 20, 2013 at 9:50 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises 2013 – tulemused #349595Alexander Andrusenko
ModeratorTuletan meelde, et homme kell 23:00 on lõpliku registreerimise tähtaeg! Pärast seda ei saa enam muuta oma kehakaaluklassi ega võistlejaid nimekirjast maha võtta.
august 14, 2013 at 7:47 p.l. in reply to: Dopinguproovist keeldunud Eesti jõutõstja sai pika võistluskeelu #347814Alexander Andrusenko
ModeratorVana uudis jah. Ma ei tea, miks Õhtuleht alles nüüd selle avastas.
august 14, 2013 at 4:45 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises 2013 – tulemused #347807Alexander Andrusenko
ModeratorParandus: lamades surumise EMV toimub Pärnu Spordihallis, mitte Kesklinna Koolide võimlas.
juuli 27, 2013 at 8:51 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #347246Alexander Andrusenko
ModeratorMa olen surunud 50kg x 100 siis, kui enda surumise rekord oli 120 kg. Ei ole see utoopia midagi.
Alexander Andrusenko
ModeratorPalju õnne!
Alexander Andrusenko
Moderatormaagilised -1 igal pool….keegi on vist krati endale foorumisse teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Low Protein Forever sattus hindamisega hoogu. Ilmselt kõigi peale kibestunud.
Alexander Andrusenko
ModeratorNojah, järelikult ma ei oska veel särki nii hästi kasutada. Ilma särgita pausiga 180 ja särgiga on siiani rekord olnud vaid 217.5.
Alexander Andrusenko
ModeratorSee oli saalisurumine kus tagumik tõusis ja pausi ei olnud. Aga kang puutus ära rinna ja surusin sirgetele kätele.
Aga võistlustel ei ole ma isegi 180 ilma üles saanud veel:)
Siis sa saad särgist ikka päris palju. Ma arvasin, et sa surud pausiga ilma varustuseta 190-195.
Alexander Andrusenko
ModeratorRaigo, kas see 200 oli pausiga ja tagumik maas?
juuni 18, 2013 at 10:43 e.l. in reply to: Klassikalise jõutõstmise 1. Maailmameistrivõistlused – Alex Edward Raus- maailmameister ja mitu maailmarekordiparandust! #345189Alexander Andrusenko
ModeratorEt nii noor ja tugev on. Osad muidugi kahtlesid, kas Alex dopinguproovist ikka saab läbi (ilmselt ei teatud, mitu proovi Alex juba andnud on). Lisaks kommenteeriti, et tema kükid on väga sügavad. Osad imestasid, miks ta juunioride klassis ei võistelnud.
juuni 18, 2013 at 8:48 e.l. in reply to: Klassikalise jõutõstmise 1. Maailmameistrivõistlused – Alex Edward Raus- maailmameister ja mitu maailmarekordiparandust! #345185Alexander Andrusenko
ModeratorVäga hea, tubli töö aless.
Mina ei teinud midagi erilist, lihtsalt see konkreetne uudis seekord huvitas meediaväljaandeid. Tavaliselt nii palju huvi ei ole. Goodlifti chatis oli ka Alexi suhtes elav diskussioon.
juuni 17, 2013 at 1:31 p.l. in reply to: Klassikalise jõutõstmise 1. Maailmameistrivõistlused – Alex Edward Raus- maailmameister ja mitu maailmarekordiparandust! #345159Alexander Andrusenko
ModeratorTänases paberpostimehes oli ka see uudis täitsa olemas. Viimati oli paberlehes jõutõstmise uudis siis, kui Kaido 300 surus, kui mälu ei peta.
Meedia huvi oli seekord päris hea – õhtulehest isegi helistati.
-
AutorPostitused