Skip to main content

alex009

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #238052
    alex009
    Member

No ma ei tea, siuke hülgemöla ajab mind ka närvi.Ootaks ennem B proovi ära ja siis teeks järeldused.Kui tarvitas, siis ka vastutab selle eest.Kui Sa aga eksid, siis kustutad kõik oma postid ära?Vahel ei saa ma tõesti mõnest mehest aru …

Argo

Rahvas võiks selle teema üle vahutamise juba lõpetada küll. Varuge kannatust ja oodake vastused ära!

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #237941
    alex009
    Member

Räägime asjast ja püsime teemas. Reeglid ei luba asjast palju rääkida ja asi korras – ärge tehke kärbsest elevanti.

Edit: Ja nelja postitusega meestel pole vaja üldse kisama hakata, miks ja kuskohas keegi kustutab.

Mnjaaa…. Esiteks kisama ple siin keegi hakkand ja teieseks kas postituste arv määrab selle, kas inimene võib oma arvamust avaldada või mitte…

in reply to: Positiivne dopinguproov 2009 eesti mv? #237922
    alex009
    Member

Arusaadav on ka see, et asi läks küll pisut algsest teemast mööda ja liiga konkreetseks… Aga panin tähele ka seda, et inimestel tekkis tõsine huvi (keemia) teema vastu. Ja küsimused suunati koguaeg ühes suunas, et kuidas ja kui palju.

Paraku ajalugu näitab, et üksi keeld ei lahenda asja vaid teeb selle veel atraktiivsemaks ja inimesel tekib veel suurem huvi… Seega arvan, et antud teemat tuleks ikkagi käsitleda ja anda noortele ( huvilistele ) sellest ülevaade. Võib ju küll selle keemia teema lukku panna, aga siis saavutame selle, et noored hakkavad endale seda teadmata kogustes sisse kugistama.

Muidugi ei tasu siin hakata rääkima seda, et ” Peeter” sina võta nii ja niipalju, ja sina ” Juku” võta seda teistmoodi….

Minu point on selles, et teemat ei tasu karta, sellest tuleb rääkida ja kogemustega inimestel ka oma tarkusi jagada.

Vot nii on need lood…

in reply to: sportlike inimeste uuring #221237
    alex009
    Member

Tehtud!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)