Skip to main content

alex

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Veel süsivesikutest #36865
    alex
    Member

Kas siinsed lugejad on liiga teadjad, et ei vaevu “lihtsatele” küsimustele vastamast? Tõesti vabandan, et ma ainult rinnalt surumiset ei huvitu..

in reply to: hr. kiivikale #36660
    alex
    Member

Toodet kui sellist pole ma tõesti käes hoidnud, kuid lähtun sellest infost, mis üleval siin samas kodulehel. Ja kuidas teisiti mõista väidet, et “üks veega segatud portsjon sisaldab ca. 40 g valku”?!?! Kuskil on siis ju viga.

Usun, et teil on õigus hr. Kiivikas, kuid siis tuleks täpsustada ka tootekirjeldust siin kodulehel, et algajad nagu mina asjale õigesti pihta saaksime.

in reply to: üldteave lihasmassist (Otile/Maarekile) #36387
    alex
    Member

Veel üks küsimus:

3. Kas on õige kui teen palju erinevaid harjutusi (korralikult, konsentreeritult) ühel päeval või tuleks rohkem varieeruda? Nt. “rinna päeval” teen: kangi surumine pingilt, hantlitega kaldpinnal, hantliteda pingil, “liblika masin” (kuidas iganes seda kutsutakse), pea allapoole pingil kangiga.

Biitsepsile aga: seistes kangiga, kaldpinnal hantlitega, istudes “blokil” kangiga, ühe hantliga konsentreeritult?

Kõik näpunäited teretulnud,

A.

in reply to: massilisajad #35854
    alex
    Member

Tänan Ott,

Aga kas peaksin neid siis kokku segama või eraldi jookidena. Ja millal täpselt võtta tuleb. st. kas enne või pärast treeningut?

A.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)