AlBundy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlBundy
MemberKükk – 155 kg
Tõmme – 190 kg
Surumine – 115 kg
Vanus 32
pikkus 173 cm
kaal 83 kg
AlBundy
MemberNo mu sõber joob nädalas 2-3x korda ja talvel surus 115kg lamades, viimati mingi 2 päeva tagasi proovis maxi (suvel trenni ei teinud) tulemuseks oli 118kg.Vanust tal 16. Seega ära hakka protsente niisama loopima.
Jajah, määdžik kas pole. Ilmselt kui ta jooks 4-6 x nädalas läheks juba 236 kg
AlBundy
MemberMa arvan, et sa ise ka ei saanud aru, mida täpselt öelda tahtsid. Ainus asi, mis toitainete poolest vahukoort ja piima eristab on rasva sisaldus neis. Poest saadaval piimal maksimaalselt 3.5%, aga vahukoorel kuni 35%. Valku on neis mõlemas ca. 3g 100g kohta. Pigem soovitaks jogurtit juua. Ei kujutaks ette, kuidas seda vahukoort endale sisse ajada, kas lased vahtu ning hakkad maiustama?Vahukoort on teadupärast võimalik kohvi sisse panna.
AlBundy
MemberNo see juba ammu teada tõsiasi, et kõik head asjad teevad paksuks või on amoraalsed. Elu on aga üks raske ja ravimatu haigus, mis lõpeb surmaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlBundy
Member6:30 – omlett 3 munast, avokaado, tomat, erinevad juustud, leib või ja ribilihaga, kohv vahukoorega, kalaõli
ca 13:00 – kodujuust hapukoorega, tomat, puuvili, kookoshelbed, pähklid, oliiviõli
ca 19:00 – liha (siga, kana, loom), tatratang või kartul, juurviljad, tomat, sibul, küüslauk, kalaõli. Kui trenni ei ole, siis tatra asemel midagi rasvast – juust, hapukoor.
Kaloritaaž ca 2400 – 2600. Pikkus 175, kaal 77-78 kg.
AlBundy
Memberjaanuar 23, 2009 at 2:31 p.l. in reply to: Kuidas soovimatust rasvast effektiivselt vabaneda? #181070AlBundy
Memberkas 88 kilo juures mingi 130-150 g rasva veits palju pole ? Lihtsalt küsin, sest minu teada oli see 0,5 kuni 1 g kilo kohta ?Palju veetakse hobusega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma oma 78 kg juures tarbin tavaliselt 140 – 160 g rasva päevas ja kõik ilus, kuigi olen see kehatüüp. kes suhteliselt kergelt kõhupekki kogub. Süsivesikuid seevastu 80 -150 sõltuvalt kas trennipäev või mitte. E
AlBundy
MemberKumba alaniini sa võtsid ? Alfa-alaniiniga hakkab lihas kasvama ja beeta-alaniiniga magu.Äää – “FXBETA” on purgi peal kirjas. Mismõttes magu??
AlBundy
MemberNonii, nüüd ka Veerenni tänaval käidud, purk imerohtu ostetud. Eks varsti ole näha, kuidas muskel mühinal kasvama hakkab.
AlBundy
MemberKuidas te seda tarbite, valgusheigiga või puhta veega? Kuidas mekib? Kas on ka mingeid häirivaid kõrvalmõjusid?
AlBundy
MemberOstsin täna beeta alaniini , puhtast uudishimust ,et prooviks ära. Väike vihje maxsport, acid killer.No ja kuidas mõikab?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlBundy
MemberKui kuulutatakse välja kõige jälgima maitsega toidulisandi konkurss, siis AC-C oleks minu jaoks favoriid.Aga kui esimesest okserefleksist üle saab, siis koostis on tal tegelikult hea ja AC-C toetab väga hästi jõutreeningut. Äratab trenniks üles, kiirendab arengut ja taastumist.
Proovi BCAA5000ndet ja arva uuesti. ACC on selle kõrval nagu nektar
“>AlBundy
MemberÄrge siis, kulla sõbrad, hoidke küünalt vaka all: kust te seda puhast kraami hangite?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlBundy
MemberTreener ta ju on, vähemalt siin fitness.ee-s ju seda reklaamitakse.Julgen natuke siin foorumis nii ebapopulaarse Andreaziga mõneti nõustuda. Kogemus on ka oluline väärtus. Kui võtta see südamekirurgi näide, siis 15. aastase töökogemusega kirurgil on ehk nii mõndagi õpetada alles kooli lõpetanud kirurgile.
Ehh, nüüd pannakse mulle ka kindlasti pika puuga…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jutt ei käi sellest Otist keda sa silmas pead. Andreaz haugub neh vähe vale puu all
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlBundy
MemberMina telliksin Fred Antsonilt.Kuidas seda tellida saaaks? Webtraineris igatahes Fred Antson nime ei leidnud?
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)