Skip to main content

Alberd

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 90 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rind ja triips koos #32620
    Alberd
    Member

Seda ma nimelt mõtlesingi, ja sain vastuse ka. Aitäh, kuid minu vahenditega (treenin kodus saunas kangi, hantlite ja ise tehtud plokiga) koormab seljatreening ka biitsepsit. Küsin siis oma küsimuse uuesti, kui see nii segane oli: kas väiksemaid lihaseid võib (poole) tihedamini treenida kui suuri? See koormus on muidugi osa sellest, mis tuleb käte trennis. Kas see vahepealne koormus hakkab taastumist segama? Sellised asjad jäid mul raamatutest ja foorumitest arusaamatuks. Sorry, “trükivea” pärast, seda juhtub ma arvan teistelgi. Mis veel infi puutub, on väga erinevaid arusaamasid ja soovitusi, nii ja naapidi.

in reply to: Rind ja triips koos #32617
    Alberd
    Member

Kas ma sain õigesti aru: et suurendada lamades surumise tulemusi, sobib paremini kui triipsepsit ja rinda koos teha? Veel sooviks kommentaare selle kohta kui eralsi kätt ja rinda (samuti ka biitsepsit ja selga) treenida, saab käsi tihedamini treenitud..

in reply to: Rinnad lihastesse kodustes tingimustes?! #32536
    Alberd
    Member

toengus kätekõverdused kangi kettad vajadusel turjal

in reply to: Raskused #32185
    Alberd
    Member

?

in reply to: Raskused #32184
    Alberd
    Member

Sellepärast ma ju neid raskusi teada tahangi, et selgusele jõuda, kas ma mitte mõne harjutusega üle pinguta ja teisega liiga lõdvalt ei lase. Selge see, et kõik on individuaalne, ega ma kedagi ahvima ei kavatse hakata. Palju tarkust olen saanud hr. Lokko raamatutest ja mõned kulturistide aabitsad veel, kuid see jääb sealt täpselt puudu.

in reply to: Raskused #32182
    Alberd
    Member

Trenni teen kodus, saunas, küllaltki spartalikud tingimused. Aga olemas on kang, pink, kolm paari reguleeritavaid hantleid (15kg, kuid sinna annab kangi kettaid juurde laduda…), sangpommid 16,24,32kg, ekspandlid (kasutan plokina). Kang ja hantlid ongi põhilised. Trenni teen üksi, seepärast ongi raskuste valikuga probleem. Kirjutaks mõne raskuse, mida kasutan, enam-vähem kava järjekorras. Seeriaid on 3-4 (soojenduseks üks), kordusi 12-6. Ise kaalun ~75 kg, pikkust 1,78. Ehk saaks veel kommentaare: lamades surumine 60-70kg, lõua tõmbamine, hantlitõsted kõrvale 7kg, pullover hantliga 27kg, hantlite surumine 45kraadi 17kg, hantlitõmbed ettekallutatult 27kg, küünarvarte sirutamine kukla tagant üles 8,5 kg, küünarvarte kõverdamine 15kg. Edasi läheb juba alakeha treening, mida teen teisel päeval, päev puhkust ja nii edasi. Trenniks kulub umbes 1 tund ja kümme minutit. Ootaks nüüd kommentaare.

in reply to: Raskused #32178
    Alberd
    Member

Ma tegelikult olen raskustes rohkem sellise probleemiga nagu raskuse valikul pulloveri puhul või käsikute tõstmine kõrvale, ja mõned harjutused veel. Mõnel päeval jõuaks teha suurema raskusega kui teisel päeval. Tekib tunne, et mõne harjutuse puhul pingutan raskusega üle, teisel puhul jälle jääb raskust väheks. Seepärast soovikski mingit võrdlust. Väga tore oleks kui keegi viitsiks saata oma treeningkava koos raskustega.

in reply to: Raskused #32176
    Alberd
    Member

Äitähh ürituse eest, kuid kas tõesti seal Saarepeedi põhikoolis on nii kõvad mehed!!!

in reply to: Raskused #32175
    Alberd
    Member

Kuidas oleks nende ligikaudsete raskustega. Muideks ma ei häbene tunnistada, et lamades ma veel sadat kilo ei surugi. Tegelikult pole tõsiselt veel proovinudki. Trenni teen umbes 60-70 kg-ga. Siin foorumis tundub see väga mannetu olema…. OK, ehk keegi aitaks tõsise nõuga.

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #31854
    Alberd
    Member

Ehk sobiks hyppenööriga hüppamine?

in reply to: kalorikalkulaatori #31096
    Alberd
    Member

Sai (100 g):

– 235 Kcal, 49 g valku, 8 g süsivesikuid, 1 g rasva

in reply to: Wilksi tabel #30943
    Alberd
    Member

Tegelikult mõtlesin ma punktide kokkuarvutamist, võistluste reegleid nii-öelda.

in reply to: Wilksi tabel #30941
    Alberd
    Member

ikkagi ei saa aru kuidas neid punkte arvutatakse, palun tooge mõni näide, tehke puust ette ja värvige punaseks.

in reply to: uus amazon #30985
    Alberd
    Member

Peab ütlema et see registreerimine õigustab ennast, tundub et möla on vähem.

in reply to: Surumis võistlus #31043
    Alberd
    Member

Mis reeglid on sangpommi surumisel, kui üldse on?

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 90 total)