Alberd
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alberd
Memberjabur tundus leimsi kava mitte tsaari – kaks korda päevas on ju liig…
Alberd
Membersorry, jätsin täpsustamata, et harjutusi võib vahetada, ma ei vaidle kellelegi vastu, see oli lihtsalt minu enda kogemus..
Alberd
Membermina läksin üle järk – järgult, st lisasin seeriaid ja harjutusi ühele lihasele tasapisi juurde kuni trenn kippus üle tund ja veerandi, siis jagasin kaheks ja nii edasi… Üldiselt on kirjandust palju: kulturis kõigile, kulturism I ja II jne, neid võid algajana võtta kui absoluutset tõde – aja raamatus näpuga järge ja treeni, kannatust peab olema – miski ei tule üle öö….
Alberd
Memberkirjanduse järgi on lihas kaalult 3x raskem kui rasv
Alberd
MemberTeen trenni umbes samades oludes… niisiis – tundub jabur kava… sorry. Katsetasin ka nii-öelda oma enese tarkusest ja jõudsin ikka algusesse tagasi. Mõistagi on asi ülimalt induvidaalne, kuid ei ole mõtet jalgratast leiutada. Soovitan soojalt – võta tööriistade alt Oti algajate kava, treeni selle järgi mõned nädalad, siis hakka tasapisi harjutusi ja kordusi juurde panema. Ikka tasa ja targu, suur oht on ära tüdineda üksi treenides, ja ülepingutamine ei vii ka kuhugi. Alguses ära võta viimast, tee ülepäeviti, hilem harvemini… väga oluline on soojendus ja venitus, mida üksi olles kiputakse unustama, põhiline on järjepidavus – tulemused ei tule nii kergelt kui arvatakse, jõudu
Alberd
MemberKes väidab, et ma tingimuste all kettleri masinat mõtlesin. Minu mõte oli see, et kui ei ole võimalust saalis käia, saab ka kodus midagi ära teha, eriti alguses. Lihaste kasvuks vajalikud tingimused ei koosne üksnes tehnilistest vahenditest. Kui sa ei söö piisavalt, ei kasva ka lihas. Olenevalt ka vanusest ja kehatüübist toovad erinevad meetodid tulemusi. Oma kogemustest võin öelda, et kodus on võimalik trenni teha. Nimelt elan maal ja saali võimalust ei ole, on olemas elementaarne surumise pink koos kangiga 80 kg ja kaks paari reguleeritavaid hantleid. Pigem on probleem distsipliiniga. Ma ei ole saali vastane, mingil tasemel muutub ta kindlasti hädavajalikuks.
Alberd
MemberMiks kodus lihas ei kasva, kui tingimused olemas. Ma arvan, et oleks vaja trenni teha – muud midagi. Kalmusel on ilmunud ka treeningvideo kodus treenimisest. Alustamiseks on vaja suht väheseid vahendeid – mõned reguleeritavad hantlid jne. Ma arvan rohkem, et puudu jääb tavaliselt teadmistest ja tahtejõust. Kui inimesel ei ole võimalik saalis käia, ei pea ta veel oma mõtet lihaseid kasvatada maha matma. Kui paljudes kohtades eestimaal jõusaalid puuduvad… Ega saal üksi mingi imeasi ole, muud tegurid on tihti palju määravamad. Seega hakka aga pihta kasvõi lõua tõmbamistega ja toengus käte kõverdustega, ära ka aeroobset unusta.
Alberd
Member… aga erinevad kehatüübid ja veregrupid?
Alberd
Memberkuidas mõjub selline ebaregulaarne trenn, nt. möödaminnes mingi 15 min sangpommi sikutada. kas see segab ka kuidagi trennide vahelist taastumist
Alberd
MemberMinu pärast poleks vaja olnud nii palju vaeva näha. Eks igaüks teab ise mis teeb.
Alberd
MemberMida kuradit teil külameeste vastu on? Tegelikult võiks ikka oma pilte ülesse riputada, kui juba pilt üldse panna. Võõraste lihastega eputada on veits lapsik.
Alberd
MemberHr. Loko raamatud: Kulturism I ja Kulturism II, ilmunud kuskil 1995 või midagi sinna kanti, poes pole neid vist ammu, kindlasti on aga raamatukogudes.
Alberd
MemberPrismast saab 15 kg-sed osta 250 kr.-ga. Sinna osta 5-kg kangi kettaid juurde Dynamost.
Alberd
MemberKes sulle varba peale lasi?
-
AutorPostitused