Skip to main content

Alberd

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 90 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Maailma tugevaim poiss #73365
    Alberd
    Member

Nuuh tegijad (Ott, Marek, Imre, jt, ütelge selgelt välja – poolt või vastu?

Ma pole Ott, Marek ega Imre, kuid sinu loogika ja väidetega ma küll ei nõustu.

Ma ei ütlegi et minu väited on kõige õigemad, seepärast ma tahangi et kompetentsed inimesed ka sõna sekka ütleks, ka Fred, OldMan jne on teretulnud. Mul ajas harja punaseks see üldistamine – a-la lastekaitse värk, värdid vanemad jne. Ilma nimeta on siin foorumis jah hea lahmida.. Minul ei ole nimest kasu – mind ei tunne niikuinii keegi, aga jaburdusi püüan suust mitte välja ajada. Tahaks asjalikku vestlust. Ja enne tuleks ka saade korralikult ära vaadata….

in reply to: tuharad #73361
    Alberd
    Member

Plikad!!  Pilte, pilte, pilte – palun saatke pilte, siis saavad asjatundjad asjalikku infot anda…

Ähh, eks tulge vaadake ise kohapeal kui julgete! Agaramad asjatundjad teevad ehk väikese personaaltrennigi abivajajatele…

Õige palju siin ka tahtma hakanud… :???:”>

Niuuks sain vastu näppe…

Aga loomulikult….Keegi peab ju teemast kõrvalekaldujad paika panema :???:”>

Krt, mehed (isegi siin!) muud tõesti ei mõtle, kui et saaks ainult midagi vahtida või kuskilt katsuda või…? Tehke rohkem trenni, siis äkki ei teki nii vallatuid mõtteid koguaeg;)

Aga kus annab powerit juurde!!!

in reply to: Marek Kalmuse treening video #73360
    Alberd
    Member

Kalmuse dvd’ed saab ika kui hästi tahta:D

On keegi näinud? Mina igatahes ootan küll!

in reply to: Marek Kalmuse treening video #73356
    Alberd
    Member

Aga poliitikas ja avalikus elus ju ka – kui ei ole hammaste vahel, siis ei ole polpulaarne ja ei peeta lugu, aga naljad võiks jääda hea maitse piiridesse! DVD-le ootaks jah järge – oleks vaja asjaga (huvitaks eelkõige kulturism ise) sügavuti minna. Jõudu! Ja kainet mõistust! Muidu pärast nendime: Mis nad meie Ferdinandiga (Arnoldiga) tegid!!!

in reply to: tuharad #73316
    Alberd
    Member

Plikad!!  Pilte, pilte, pilte – palun saatke pilte, siis saavad asjatundjad asjalikku infot anda…

Ähh, eks tulge vaadake ise kohapeal kui julgete! Agaramad asjatundjad teevad ehk väikese personaaltrennigi abivajajatele…

Õige palju siin ka tahtma hakanud… :???:”>

Niuuks sain vastu näppe…

in reply to: Marek Kalmuse treening video #73312
    Alberd
    Member

Olen vaadanud mõlemad ära. Tokko DVD on parem kindlasti. Ka Oti ja Argo hommiku tv oli hea, kahjuks jäid enamus vaatamatta. Kas need saaks ka ehk lasta plaadile ja müüki?

in reply to: tuharad #73307
    Alberd
    Member

Plikad!! Pilte, pilte, pilte – palun saatke pilte, siis saavad asjatundjad asjalikku infot anda…

in reply to: tuharad #73301
    Alberd
    Member

Hmm, tuleks aitaks isegi heameelega… Pane pilt siia – siis oskaks hinnata… Kuid vaata ka siit samalt lehelt tööriistade alt harjutuste pangast midagi meelepärast..

in reply to: tuunikala soolvees #73297
    Alberd
    Member

Konservi neto on 180g. Sellest on vähemalt 130g kala.

On öeldud et toote 100g sisaldab 18g valku.

Mina teeks nii 130×18:100=23,4gKuna kala on ju 130g :???:”>

Jep, nii on õieti! :???:”>

Krt, minge kooli – ei tea, siis ärge andke nõu!!!! Jutt on tööte valgusisaldusest, mitte kalast. Krt. ja ei ole õieti siis õige sõna vaid õigesti. Krt. küll poisid – plikad, mida te koolis teete????!!!!

in reply to: Maailma tugevaim poiss #73291
    Alberd
    Member

Nuuh tegijad (Ott, Marek, Imre, jt, ütelge selgelt välja – poolt või vastu?

in reply to: Marek Kalmuse treening video #73290
    Alberd
    Member

Kui midagi uut ei ole vahepeal tulnud, siis see suht algajatele ja koduste vahenditega tegemiseks mõeldud (õllepudelid raskusteks jne…). Sorry, Marek, kuid ootasin midagi enamat. Pidid tulema ka järgmised kassettid edasijõudnutele, kuid siiamaani ei ole vist veel tulnud?

in reply to: tuunikala soolvees #73277
    Alberd
    Member

Ohoohoooo – kutid kutid ja plikad ka…

Mida teema algataja küsis? Kes seda enam mäletabki…

Koolis on vist matemaatikaga ikka väga sitasti, sorry..

Kui toode kaalub 180 grammi ja 100grammis tootes on 18 grammi valku, siis ei ole ju raske matemaatiline tehe: 1,8 * 18 = 32,4 grammi !!!!!!!! Ei ole oluline kui palju on tootes kala või elavhõbedat, oluline on et 100 grammis TOOTES on valke 18grammi. Kes aru ei saanud küsige oma matemaatika õpetajalt. Ja ärge ajage möla, vaid vastake inimesele konkreetsele küsimusele konkreetselt, ehkki küsimus oli suht imelik….

in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #73134
    Alberd
    Member

Kalmus oma õiguse eest ju valjas – tao rauda kuni veel kuum, Marek

in reply to: Maailma tugevaim poiss #73041
    Alberd
    Member

Ja Alberd kui sul nii savi on nagu sa väidad, miks sa siis nn ilkujatest vms vendadest välja teed?

Loodan, et kui sul endal laps peaks kunagi tulema, et siis ikka täiega annad ja lepid tagajärgedega!

Jah tegelikult on ilkujatest küll savi, kuid kui neid kipub rohkem olema kui asjalikke foorumlasi, siis teeb hinge täis. Mul lapsed ammu olemas ja ei ole mina neid sundinud ega keelanud spordiga tegelema, ning võin oma kogemustest öelda et kui last õigesti suunata ja toetada siis tekib tal endal suurem huvi. Ei usu mina ka et sellele kutile ka ülekohut on tehtud, või on ei tea, igatahes mõelge oma mõtted enne hästi läbi ja analüüsige oma juttu enne kui postitate… Mis veel lastesse puutub siis kas praegune olukord, kus gripp võtab nagu loogu, keka tunnis ei jõuta enam midagi teha, ajateenijateks kõlbab mingi väike osa jne, on normaalne? Minu arust tuleks need vanemad vastutusele võtta!!!

in reply to: Maailma tugevaim poiss #72884
    Alberd
    Member

Tore, et pooldajaid on, kuid ehk on Otil, Marekul, Imrel jne midagi sekka öelda?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 90 total)