alarik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
alarik
MemberVanad bemmid on igiliikurid. Endal 92 aasta 525TD ja käivitub iga ilmaga. Huvitav oligi talvel vaadata kuidas bensukad maja ees seisid ja vana diisel esimesest paugust käima läheb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülevaatuselt saab ka kenasti läbi. Hetkel on vaja ainult šarniire hooldada ja kere peal natuke roostet eemaldada. Ülejäänud kõik tip-top korras.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Herr Martin, sorry et off topic aga Sarge, huvi parast kusin et mis labisoit on?
alarik
MemberTraktorid on teised asjad. Land cruiseri uued V8-d on enamus vahetusse läinud. Las ta jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Traktorid indeed, ainukesed masinad mis siin kestavad. 3’se disla bemariga jaad teeaarde kiirelt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alarik
MemberWhat is your fibre and sugar intake?
FYP
Sorry mate, what’s your fibre and sugar intake. Eesti keelt lugeda on kerge aga praktikat pole 6 aastat olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alarik
Member-
Pikkus: 183cm (jubedalt tahaks korralikes tingimustes yle moota, kardan, et olen paar cm vahem siiski)
Kaal: 98-99kg
Valk: 225g
Sys: 500g
Rasv: 75g
Mis fibre and sugar intake on?
alarik
MemberAinukesed mootorid, mis on mõeldud kestma
Noh, paris sellist juttu ikka ka ei tasu ajada. Hilux, Patrol, Land Cruiser nii dislad kui bensukad on need, mis on toesti loodud kestma
alarik
MemberNo kurja, 3 paeva aastat on +30 ja jorin on lahti. Ei kolba sellele eesti maalasele ikka mitte miski hei?!! Ma pean naitkes joulud +40 ja rohkemaga iga aasta labi ajama ja ei kurda
MemberAga noh, boonusena oli “shared backstage” ning naised chillisid põhimõtteliselt paljalt. Nägi igas vormis alasti naisekeha ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pics or didn’t happen
MemberSuureparane, eks hakkan neid korvale panema (neid on viimasel ajal usna palju erinevad valja antud). 5’d, 10’d 20 ja 50’d on sul olemas ja minu teada hetkel muid kaibele ei ole lastud. Sama ka 2 daalase myndiga, neid vist ongi vaid 1 versioon. Viskan sulle vajaliku info maili, eks siis saad ymbrikke ootama jaada hehe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alarik
MemberImre, natuke myntide juttu ka vahele. Kui palju on sul erinevaid Austraalia 1 dollarilisi mynte (ylejaanud austraalia myndid on sama kujundusega kogu aeg, kui ma nyyd ei eksi)? Kuna ma ise resideerun siin permanentselt, siis miks mitte kaasmaalast aidata nii korra kvartalis?! Akki saad siia pildi yles panna, siis tean mitte olemasolevaid korvale panna!
-
-
AutorPostitused