Alar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 17, 2009 at 9:26 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207702
Alar
MemberSuur tänu senise reportaaži eest! Seda on ääretult põnev jälgida!
Edu edaspidisteks reportaažideks ning välgutamisteks!
Ning eelkõige edu võistlusel!
mai 5, 2009 at 10:06 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194404Alar
MemberOtt
Alar
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4218
Raamatust lk 67
Alar
MemberBorjomi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alar
MemberKIIVIKAS
Alar
MemberRõõm näha, et selles foorumis on ka filosoofilisi teemasid hakatud postitama…
Ma saan küll aru, et pele ootab konkreetseid vastuseid, kui ma pean paraku pettumuse valmistama. Raha on liialt materiaalne väärtus – eelistan elada oma elu nii, et saaks “puhta” südametunnistusega surra ja mitte ei tahaks surra enneaegselt. Mul selles elus veel liiga palju avastamata.
Mulle meeldib küll riskida, kuid antud juhul usun, et need riskid ei ole õigustatud.
Alar
MemberVaata sellelt lehelt (Amazon.ee) Tööriistade alt Surumine. Isiklikult julgen seda kava soovitada.
Alar
MemberKompleksvitamiinide puhul on üks väike “jama”, need on enamjaolt sünteesitud vitamiinid ning organism ei pruugi neid igaühel 100% omastada.
Isiklikult kasutan firma Amway tooteid (vitamiinid+mineraalid ja oomega-3 rasvad), mis väidetavalt ei ole sünteesitud vaid looduslikud. Eks nende hind on ka pisut “soolasem”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alar
MemberNõustun siinkohal markoki’ga – higistamisel eraldub kehast vedelikku mitte rasva. Kuigi higistamine ja rasvapõletus on seotud, ei saa veel higistatud veehulga abil määrata täpset kalorite kulu.
Alar
MemberÄkki oleks võimalik saata ka mulle seda paljukiidetus püramiidikava: all85@hot.ee. Ette tänades!
Alar
MemberKui ma ei eksi, siis just nimelt G. Lurichi ütles järgmised sõnad: ära suitseta, ära tarbi alkoholi, ära tegele naistega, ära söö soola ja ära mängi hasartmänge!
Alar
MemberÄra tarbi igasugust keemiat, pane kõigepealt omale söögiplaan paika, ega see 5-8 kg nii väga palju ju ei ole.
Alar
MemberSoovitan sul alustada kõndimisest – umbes 2 tundi, normaalses tempos. Põlvedele peaksid ehk miskit selleks ajaks ümber siduma.
Alar
MemberKui sul on kindel soov ainult rinnalihast, siis “lõua tõmbamisest” on väiksem kasu kui näiteks kätekõverdustel (toenglamangus) või rööbaspuudel keha tõsted sirgetele kätele. Edu treenimisel!
-
AutorPostitused