Skip to main content

Alar

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 136 through 143 (of 143 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Lihaseid väiksemaks? #33219
    Alar
    Member

Peaksid proovima jooksmist või teed pikki seeriaid jalalihastele (12-25 kordust).

in reply to: kommenteerige palun #32611
    Alar
    Member

Kui kaua oled trenni teinud? Kuidas sa end järgmisel päeval tunned?

in reply to: mis aegadel proteiini võtta #32392
    Alar
    Member

Pärast trenni võetakse kohe üks sheik, siis aga minu aru saamist mööda minnakse koju ning umbes tund peale trenni süüakse korralikult (täisväärtuslikult – s.o. valgud, süsivesikud ja rasvad). Peale trenni on ju ka suures koguses süsivesikuid vaja.

in reply to: kui palju maksab üks kreatiini kuur??? #32196
    Alar
    Member

Bohemianrhapsodyl on tõepoolest õigus, staffi kohta võiks küsida kui trenni juba aasta paar tehtud, seni aga valage higi ja tõstke rauda!

in reply to: Kuidas võtta? #31049
    Alar
    Member

Hea küll, aga mis siis veel on peale proteiinide? Näiteks: kui palju on munas valku ning kuidas seda süüa, kas ainult munavalget? Kas te ka peale trenni süsivesikuid sööte?

in reply to: Kuidas võtta? #31046
    Alar
    Member

Kui võtan peale trenni sheiki, kas siis järgmine toidukord on ca 3 tunni pärast? Ning kas toidulisade all te mõtlete veel midagi peale proteiinipulbri? Ette tänades!

in reply to: proteiinid #30999
    Alar
    Member

Tähendab, et Protein no 1 on maailma parim ja Super Lemon lihtsalt mingi tavaline sidrunimaitseline pulber?

in reply to: Kumba eelistada #29788
    Alar
    Member

Kuid räägitakse, et inimese organism suudab omastada 35 grammi valku korraga + energiaks vajaminev osa(3h vahedega), mis aga juhtub kui süüa rohkem korraga ning palju on vaja energiaks valku? Mis proteiiniga ma võiksin alustada (olen trenni teinud 6 kuud)? Suur tänu!

Viewing 8 posts - 136 through 143 (of 143 total)