AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorMuuseas, kas mõni partei regulatiivkoormuse vähendamist ka lubanud on?
Praegu oleme jõuliselt ja võimsalt maailma esimese viie seas.
Teemaalgataja, tekst pakendil peab olema võimalikult ümmargune ja mittemidagiütlev.
AlanBStard
ModeratorHea kuuri saab männilaudadest.
AlanBStard
ModeratorÜrgne küsimus mis on inimkonda piinanud juba pikka aega.
AlanBStard
ModeratorNice…
Sobivad jõusaali ka : )
AlanBStard
ModeratorÕlaprobleemid on üks isemitteüleminevamaid asju üldse : )
Rahu pole ka just see asi mis ravib, parem kui lõhkumine aga halvem kui taastav-korrigeeriv tegevus.
Kuvadiagnostika ennustusväärtust õla puhul ei tea aga alaselja puhul oli mingis ülevaates umbes sama mis kulli ja kirja viskamine, ta on ikka ainult abiinfo.
Küsi kas saad oma MRT skänni mingis kujul enda kätte ja mine näita Georgile õlga ja skänni kui mure on.
AlanBStard
ModeratorPlank ja kanni aktiveerivad harjutused, nt goblet squat.
Orksi Erikul oli omal ajal hulk häid võtteid.
AlanBStard
ModeratorSama teeb ka võimsa mootoriga sõiduvahendi heli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga SHBG-d see niiväga ei mõjuta (Kirbu SHBG on väga veider ja vajab kindlasti uurimist). Tuleks vahet teha ka testol (mis on nõrk androgeen ja mängib otsest rolli ainult lihastes) ja dihüdrotestol (DHT, palju tugevam ja on peamine androgeen igal pool mujal, sh ajus ja seega ka neuromuskulaarses jõus). DHT tõesti juba ajab SHBG-d alla.
AlanBStard
ModeratorKalaõli EPA ja DHA on lootearengus enamvähem kohustuslik nagu foolhape, ega ta imetamise ajal ka halvem pole.
(Foolhape ise on küll sünteetiline asi mis suurel osal elanikkonnast ei tööta, MTHFRi geeni väga levinu mutatsioonide tõttu).
EGCG pigem hea kui kofeiini palju kaasas pole.
Ma ei usu et infot võid saada perearstilt. Mõnelt ämmaemandalt võibolla isegi võib.
FItshopi infolingid ei tööta ja kombo enda lehel mingit infot ei paista (ja praeguse kujunduse juures ei mahuks ka) nii et praeguseks minult ilmselt kõik : )
AlanBStard
ModeratorAlan, kas võiksid vihjata mõne metoodikale, kuidas anda madalat testo proovi?
Minu arusaamist mööda nälgimine on üks primitiivne viis, aga ilmselt leidub tõhusamaid viise?
Progestiinid on väga hea vahend. Proovi rasestumisvastaseid minipille.
AlanBStard
ModeratorSee on nüüd jälle liialdatud väide. Ütlesin vägagi ausalt, et minu andemetel tribulus testosterooni uuringutes selgelt tõstnud ei ole, seega ma seda ise ei kasuta. Miks seda endiselt lisandina müüakse? Kuna inimesed tahavad. Näed – juba siinsamas teemas üks mees ütles, et aga tal tõstis testosterooni taset ja teine lisas, et kui seda ei tõsta, siis libiidot parandab ikka.
Seal on kari steroidseid ühendeid (ehkki lambaläätses minu teada rohkem ja kergem ätte saad),
ja vähemalt ühe meesuguhormoonide tüüpilise efekti annab küll.
Depressiooni ja sellega seotud liigse kortisooli vastase.
Ehkki kas just nendest steroididest, pole veel lugenud.
AlanBStard
ModeratorParem ostku sportauto. Raha läheb samamoodi, aga tuju oluliselt parem. EI pea ühtlasi ka seda halba poolt taluma.
PS: Suur võimalus, et k**** saab veel tihedamini.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja võimas sportauto või tsikkel on teatavasti ka väga hea testobooster : )
AlanBStard
ModeratorTribulust ka mitte, sest see pole minu teada üheski inimuuringus efekti andnud.
Aga miks seda müüakse ilma sinnajuurde ütlemata, et see efekti ei anna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida keegi efektiks peab. On tugevaid testotõstjaid mis paljudel hoopis depressiooni ja libiidolangust tekitavad.
Tribuluse puhul lambist pakun et asi on aktiivse koostisosa annustes.
Ja testosteroon pole ainus inimese androgeen. Kõige tugevam inimese androgeen on dihüdrotestosteroon, mida Eestis üldse mõõta ei saa ja mida ka muidu harva mõõdetakse.
AlanBStard
ModeratorKui testo nii madal on, siis seda ohtu vist pole.

Ära keeruta, madal testo viitab just taltsale pere-elule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Su östradiooli tulemusi oleks vaja ja hea oleks kui rohkem mõõtmisi ajas. Peaksid tutvust sobitama Quattromedi või PERHi kenade laborantidega ja äkki saad täitsa niisama. (Ehkki kokkuvõttes läheb suhe alati kallimaks kui mistahes vereanalüüsid).
Tegelikult küll selle SHBG numbriga mine perearsti juurde, aja jalad harki ja nõua endokrinoloogi või meestearsti suunamist. Kui pidurdab siis ütle et kahtlustad SHBG-d eritavat kasvajat, üks selline juhtum oli ajakirjanduses nii et äkki ta on isegi kuulnud.
Endo juures küsi peale östradiooli, progesterooni, testo ja SHBG veel 24h uriini kortisooli ka : )
AlanBStard
ModeratorAlanBStard
ModeratorVaatan, et üks nägus noormees on pildimängus. Olid ajad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2006?
versus 2014
Et leia piltidel erinevus? Teisel pildil on kordades vähem medaleid? Nii hea nali, et mul tekib päris kindlalt täna õhtul unumisega raskusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahe on väga suur tegelikult, aga Rebane pole vist kunagi kogenud seda ilu ja valu ja verd ja pisaraid mis viivad kuhugi sinna 2. pildi ligilähedale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused