AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorSiin on üks, mis viidi läbi noorte naiste peal: http://jn.nutrition.org/content/130/7/1700.full.pdf
Lisan PDFimata versiooni ka
Protein feeding pattern does not affect protein retention in young women. Arnal et al 2000
Sama Arnal & gäng kirjutab aasta varem et vanadel naistel on vahe,
Protein pulse feeding improves protein retention in elderly women. Arnal et al 1999
Vanadel muutub signaalitundlikkus nõrgemaks ja võib skeemitada teravama aminohappetõusuga, kusagil näiteks näidati ka seda et leutsiini lisamine valgule mingist elueast alates parandas valgusünteesi, noorematel mitte.
AlanBStard
ModeratorMacGyver, on 12 Jun 2015 – 21:38, said:
Suurem osa inimestest arvab, et psühhiaatria on täpselt nagu kõik teised meditsiinivaldkonnad, et diagnoosidealuseks on objektiivsed testid ja et samamoodi toimub reaalsete haiguste ravimine medikamentide abil. Tegelikult erinevad nii psühhiaatrilised diagnoosid kui ka ravimeetodid tohutul määral näiteks vähi- või Ndiabeedidiagnoosidest, sest psüühikahäirete puhul ei ole tuvastatud mingeid bioloogilisi “haiguseid”, mida oleks võimalik psühhiaatriliste “ravimite” abil “ravida”.
See jutt kiskus juba väga kapsasse. Samamoodi oli kõigi terviseprobleemidega kunagi aeg, kus füsioloogilist tagapõhja ei suudetud tuvastada ja pöörduti vastusteks müstitsismi poole.
See et aju-uuringud on alles lapsekingades ja inimest lõhkumata või riskantselt torkimata keerulised teha, ei tähenda et probleemide puhul ajus füüsiliselt midagi teistmoodi poleks. Kasvõi näiteks tähelepanuhäired, isegi eluvalikutega maskeeritud juhud on tegelikult nüüdseks EEG mustrist tuvastatavad, aga diagnostikameetodiks veel standarditud pole. Paljud usuvad aga siiani et füüsilisi-bioloogilisi erinevusi ajus pole tähelepanuhäirel leitud.
SSRIde püsivaid epigeneetilisi mõjusid uuritakse näiteks lahatud rotiajudes, inimese ajuosadest proove võtta on vaevaline.
Depressiooni raviga on muidugi ka see eespool mainitud ikaldus, et ravimi puhul on poliitiline korrektsus tähtsam kui efektiivsus ja nii on eespool nimetatud ketamiinid-GHB-d kenasti luku taga. Ja mitmeid muid ärilisi, poliitilisi ja muid veidrusi.
Platseebost väheerinevaid statistilisi tulemusi võib genereerida ka see, et inimesed on väga erinevad, depressioonid veel erinevamad sest sinna alla liigitatakse tihti kõike mis sedamoodi tundub või lihtsalt arusaamatuks jääb. Antidepressandi sünonüümiks peetavad SSRId mõjuvad positiivselt ja tuntavalt aga ainult kitsale rühmale juhtudest, kes tihti ei pruugi statistikast väga välja paista.
AlanBStard
ModeratorSamuti on rasvapõletus perioodil olles minu ülakeha väga madala rasvaprotsendiga aga mu jalgadelt ei kao rasv ikka – proportsionaalselt väljas minu ülejäänud kehast. Kas see on vereringe probleem, mis takistab rasva kadu minu jalgadelt?
Kintsudesse peaks rasva koguma needsamad östrogeenid mis veenilaiendeid soodustavad.
Muud soovitused on standardsed, hoia jalad jahedas, kõrgel ja liikumises.
Veresooneseinu tugevdavad ja laienditesse kogunevat mürgist vaba rauda seovad rutiin ja selle sünteetilised derivaadid hüdroksüetüül-rutosiidid, odavam bränd on Troxevasin, kallim Venoruton.
oktoober 7, 2015 at 3:18 p.l. in reply to: Milliseid hammaste valgendamise tooteid kasutate? #358594AlanBStard
ModeratorProfessionaali juures lähevad sama tundlikuks. Hammas on elusorgan ja tugevad peroksiidoksüdeerijad pole tema lemmikelamus.
AlanBStard
ModeratorOhoo, keegi on astmarohud kappi jätnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 26, 2015 at 10:19 e.l. in reply to: Kui suureks võib defitsiidi ajada, ilma et kaotaks lihast? #334417AlanBStard
ModeratorWat? Sa tahad, öelda, et mida aeglasemalt ja kvaliteetsemalt kaalulangetust teed, seda suurem tõenäosus, et kaal tuleb kohe tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kiired kaalulangused on juba nö crash-dieet ja kui sellelt maha tuled siis on plaksti kaal tagasi üleval. Aeglase kaalu langetuse juures saad kõike teha kontrollitult – vähendada lihaskadu, hoida hormoone normaalsel tasemel, võib-olla mahutada kaloritesse paar magusat asja (mis teeb asja ka vaimselt nauditavamaks) jne.
Kiire kaalulangetus võib olla ka hea geneetiline või mittegeneetiline rasvapõletamisvõime ja kõrge kalorikäive. Nojah, see mis ma ütlesin oli statistiline ja üldises populatsioonis mitte sportlaste omas, ja ega paljud uuringud vahet ei tee, kust see kadu tuleb ja mis on põhjus, mis tagajärg.
september 25, 2015 at 9:39 p.l. in reply to: Kui suureks võib defitsiidi ajada, ilma et kaotaks lihast? #334803AlanBStard
ModeratorMida kiiremini alla võtad, seda suurem on ka tõenäosus, et see kaal tuleb sulle pärast tagasi.
Pigem /edit: statistiliselt/ vastupidi ikka.
Kuid kas on võimalik kuidagi ka vee kaotust kehast minimaliseerida.
Joo vett
AlanBStard
ModeratorEt kas probleem võib olla küpsuses?
Tõeliselt küpseks saab inimene alles vanuses 68+ aastat ja reeglina Pärnamäel.
Aga lihhi tuleb sul vast lähiajal juurde.
AlanBStard
ModeratorEnamasti midagi ei lisata, aga mõned hüdrogeenivad tahkeks
kriisis.ee/testing/files/29-04-2013/61797.jpg
ja mõned rafineerivad kasulikud ained välja.
Kookose lõhn ja maitse on üks märk, et ei ole rafineeritud, pleegitatud vms.
KTC kookosõli jaapanimaitsed.ee/files/t1/5113_YMBba2n3.png näiteks oli kahtlaselt lõhnatu-maitsetu. Ühegi teisega pole probleemi olnud.
september 14, 2015 at 8:03 p.l. in reply to: Kas sellise toitumise juures on võimalik kaalu langetada? #376244AlanBStard
ModeratorKaal liigub ülesse või jääb samaks, siis vähendad süsivesikute koguseid
Muidu õige aga. Keskmisel tugeva teraviljasõltluvusega eestlasel hakkab söök vastu ja sees keerama kui sealt need viimased teraleivad ja riisid välja korjata : )
AlanBStard
ModeratorIlmselgelt sa ei kaotaks massi ülakeha arvelt, vaid ikka jalgade.
Või võtaks pimesoole, sapipõie, ühe neeru ja väikesed varbad ära ning lühendaks soolestikku jupikese.
september 9, 2015 at 9:37 e.l. in reply to: I EMV 2015 Bikiini fitnessis 27. september! Tulemuses, pildid, video, raamat! #331349AlanBStard
ModeratorRiina Rõõm

Väga rõõmus : )
AlanBStard
ModeratorExtreme whey deluxe on peaaegu sama hea nagu Extreme whey superdeluxe, aga poole odavam.
AlanBStard
ModeratorKuid tegelik pilt, mis avaneb nende teiste kirjeldatud paksukeste puhul on selline, et astuvad hommikul autost välja, 20m ukseni ja siis liftijärjekorda – et sõita 2. korrusele. Seejärel istuvad lõunani toolil, kuid vahepeal käib käsi sahtlis paari kommi järel. Kassalindile rändavad neil tüüpiliselt hommikuhelbed, jogurtid, kohukesed, võisaia materjal, mahlad ja magusad joogid. Ja neid ei peagi palju sööma, isegi kord päevas ja oledki ja jäädki paksuks.
Tunnen 2 inimest kes käivad rattaga ~20km tööl, üks sõidab tuhandeid kilomeetreid aastas, jalkat ja muud teevad ka, mõlemad parajad paksud. Mul pole aimugi palju söövad-joovad muidugi.
AlanBStard
ModeratorEt kui ma teen trenni, olen positiivne(sest need 3 head sõpra on alati heas tujus), luban endale rämpstoitu, komme, gaasilisi jooke, siis ma olen ka hea tervisega ja ilusa kehaga?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või siis niipidi et kui oled hea tervise ja ilusa kehaga, siis oled ka heas tujus ja teed trenni.
Suurema kalorikäibe positiivsuse kohta oli Suppversitys midagi, pärast vaatan.
AutorPostitused