AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorEnda kogemustest võin öelda, et see ainevahetus võib muutuda igal ühel väga lühikese ajaga. 1998-2003 aastatel oli minu kehakaal stabiilselt kuni 82 kg, ükskõik mis ma ei söönud või kuidas trenni ei teinud. 2003 lõpus hakkas kehakaal ootamatult tõusma ja juba 2004 lõpus hakkasin vaeva nägema, et kehakaalu mitte üle 90 lasta. Usun, et hr Merisalulgi võib juhtuda, et see mees on paari aasta pärast üle 110 kg tahab ta seda või mitte, aga eks aeg näitab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ainevahetuse muutus mõne imiku ilmnemisega ei olnud seotud?
AlanBStard
ModeratorSättige piltide jaoks siis korraks foorum ctrl ja – väiksemaks, nii saab kõik kolm kõrvuti.
Ma arvan et pigem Kirp las võtab veel natuke alla nii et 3 pilti mahuks kõrvuti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorEndal sama plaan ainult tunduvalt aggressiivsem. 6 nädalat hullu trenni ja paras ülekaloraaž, siis nädal kaks lõdvemalt koos kiir-dieediga ning siis uuesti lammutamaIntermittent bulking
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
Moderatorsaaks kuskilt lugeda kuidas tõsta massis, samas seda kuivsust säilitada?Ikka saab.
http://www.amazon.com/Chemical-Muscle-Enhancement-Bodybuilders-Reference/dp/0972512403
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorEi usu et nii vana
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorKuulnud olen, et treenitud selg peatab kasvu
Priceless
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2012 at 10:37 e.l. in reply to: Energiajook – energiat andev jook või «energiavampiir» #322497AlanBStard
ModeratorOlen ise ka kasutanud koffi ergutina.Mõjub hästi kuna ei joo koffi igapäevaselt, eriti hästi mõjub 2 koffeiini ja 1 tauriini tablet.
Kui kohv ja kofeiin stimuleerivalt ei mõju, nagu mul, siis pole vahet kas igapäevaselt või kord kuus või mitte kordagi elus.
august 25, 2012 at 10:36 e.l. in reply to: Energiajook – energiat andev jook või «energiavampiir» #322496AlanBStard
ModeratorAiai, nüüd läheb demagoogiaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Egas siin pole nüüd muud kui 14 euri gmasterile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>100% demagoogia kui räägitakse mingist “energiajoogist” ja püütakse seda serveerida teadusena. Meie ravimiametist kammitsetud kaubandusvõrgus on nad küll üsna sarnase koostisega ja kui töö tõesti mainib ära et aluseks võeti mingi statistiliselt keskmine jook, siis võib seda tööd aktsepteerida. Viisakam oleks siiski komponendipõhiselt uurida. Jaa isegi meil on üle keskmise jooke mõnes kohas. Vabas maailmas on korralikke jooke massiliselt. Meil kipub Ravimiamet lubama ainult neid kõige halvemaid.
august 25, 2012 at 10:30 e.l. in reply to: Energiajook – energiat andev jook või «energiavampiir» #322495AlanBStard
ModeratorKui aga rääkida energiajookidest, siis ma küsiks mille arvelt tuleb see energia. Väidan et tuleviku arvelt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mille arvelt tuleb suurenenud energia olukorras, kus sa tormad põlevast majast välja ja pääsed kuumusest, suitsust ja vingust, kas ka tuleviku arvelt?
Kui energiajook päästab su liiklusõnnetusest või muust olulisest veast siis on ta väga head tööd teinud.
Ma ei saa aru miks arvatakse et inimesele on antud eluks mingi kindel kogus energiat.
Ja veel veidram on et mõni arvab et kõigile on antud ühepalju.
august 25, 2012 at 10:24 e.l. in reply to: Energiajook – energiat andev jook või «energiavampiir» #322494AlanBStard
ModeratorJa nüüd teine ja viimane lause:
As myocardial infarction is strongly associated with both platelet and endothelial dysfunction, we tested the hypothesis that energy drink consumption alters platelet and endothelial function.
Energy drink consumption acutely increases platelet aggregation and decreases endothelial function in healthy young adults. (Kinnitab müokardi infrakti riski suurenemist.)
Ahjaa muuseas tavaline kohv halvendab kiirelt selgelt veresoonte endoteelifunktsiooni / tõstab äkksurmariski näitavaid põletikumarkereid, täpsemalt teevad seda kõrvetatud kohviõlid – filtrikohv ei halvenda sest paber korjab õlid välja.
Ja eeldan et kindlasti tõstab kohv ka vererõhku.
Ehk teeb täpselt sedasama mida sa mainisid energiajookide kohta.
Aga statistiline keskmine mõju nii südamesurmadele kui üldisele elukestusele on kas neutraalne või positiivne. Hulk segaseid mõjutegureid mis negatiivseid nüansse kompenseerivad.
Kui ajada genotüübi järgi näpuga järge siis aeglastele metaboliseerijatele on kofeiin südametervisele väike risk ja kiiretele metaboliseerijatele südametervisele soodne. Kui need 2 rühma kokku panna siis tuleb neutraalne mõju.
Kui veel nüansse kommenteerida siis on kofeiin topoisomeraasi inhibiitor ja takistab DNA parandamist ning suurendab selle kaudu vigaste rakkude surma.
Aga see võib takistada ka väga vigase DNAga rakkude DNA mittekorrektset parandamist ja sellega vähendada vähiriski. Inimene vist parandab suhteliselt räpakalt DNAd aga ma peaks seda uurima ehk pole hetkel minu ala.
Ja tauriin töötab sellele mõjule ka vastu, hoiab näiteks UV-kahjustusega naharakke elus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 24, 2012 at 10:16 e.l. in reply to: Energiajook – energiat andev jook või «energiavampiir» #322438AlanBStard
ModeratorNoh, energy drink ei suurenda, veider üldse sellest rääkida kui mingist kindlast ainest, viisakas oleks analüüsida vastavat komponenti. Võimalik et täisartiklis on seda tehtud aga seda ma TLU kontoga kätte ei saa. Vbl on suhkur see kurja juur
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja alati on võimalik et efekt on mõttetult tühine või kompenseerub mingi muu efekti abil
august 24, 2012 at 7:42 e.l. in reply to: Energiajook – energiat andev jook või «energiavampiir» #322428AlanBStard
ModeratorVean kihla et surmajuhtumid olid kuulujuttude tasemel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mille peale?
Mean arterial pressure significantly increased following energy drink consumption, compared with control (P <.05). Heart rate was unaffected by energy drink consumption. Energy drink consumption acutely increases platelet aggregation and decreases endothelial function in healthy young adults.
http://www.ncbi.nlm….pubmed/20103032
Ehk siis on olemas kõik eeldused südameveresoonkonna probleemide tekkeks. Lisame vähese aktiivsuse, kurnatuse vms, otsa üks intensiivne treening, näiteks jalgpall ja voila. Juba niisama päev otsa lebotamine v istumine suuredab trombi ohtu, lisaks veel muud seda soodustavad tegurid.
14 eurot oleks paras, kas annan konto nr?
Sinu lingi esimene lause,
“Energy drink consumption has been anecdotally linked with sudden cardiac death”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 24, 2012 at 7:05 e.l. in reply to: Energiajook – energiat andev jook või «energiavampiir» #322424AlanBStard
ModeratorNjaa, kui põgusalt pilk PubMedi heita, siis on näha, et tegemist on päris tõsise probleemiga, päris palju uuringuid selle kohta tulemas.
Minule ikkagi paistab ridade vahelt silma südameprobleemide hulga suurenemine, erutusjuhtehäired jms, mõnes uuringus oli välja toodud ka energiajookidega seostatud surmasid.
Ehk siis hea võrdlus: mõni ei luba näiteks 12-aastasel kohvigi juua, aga purk energiajooki on ok (kui seal 3 kohvi jagu kofeiini jm stimulante?). Ja kui tihti piirdutakse ühega? Korralikul arvutiga mängimise nädalavahetusel ikka 1,5 L ühe õhtuga

Tõsine probleem, või siis tõsine paanikahäire
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt mul ilmselt ei annaks isegi metamfetamiin sellist efekti nagu Wähja siin lihtsast energiajoogist saab.
Poe-energiajoogist saan ainult vastiku maitse suhu. Mõistlikumaid segan ise aga ega sealtki midagi erilist ei tunne.
Aga ma täitsa usun et on inimesi kes isegi allikaveest hüperaktiivseks lähevad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kofeiini on poe omades vähe, 1,5 L peale jah tuleb märgatavalt rohkem kui kohvi juues. Ja lisaks on seal rahusti tauriin, mis kaitseb praktiliselt kõiki organeid. Ilmselt selleks teda sinna pannaksegi.
Vean kihla et surmajuhtumid olid kuulujuttude tasemel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See happelisus artiklis ei võrdu veel reaalsete hambakahjustustega, kasvõi mahlad on ikka happelisemad. Ma oletan endiselt et suhkur on suurem risk hammastele, ja jahu oluliselt suurem.
AlanBStard
ModeratorMina segan rõveda maitsega asju väikeses koguses apelsinimahlas vmt, kogus selline et ühe lonksuga saaks alla neelata, jood kohe midagi muud peale ja pole probleemi. Erilise jälkuse a’la cissus panen 000 suurus kapslitesse
Erilised plikad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma söön isegi longjacki paljalt. Cissus on lausa maiustus.
AlanBStard
ModeratorÕhtul annab süsivesik enamikule hea une
-
AutorPostitused