AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
Moderatorja ei lasegi? veel pool aastat tagasi sai paar purki dymatize-xpand’i usast tellitud ja sai ilusti tolli laost kätte selle.äkki keegi teab mingit nippi kuda usast supplemente kindlalt kätte saaks?
beta-alaniin on muidu Fast’i AC-C’s sees olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AC-C on poest otsas.
Lisaks tollele loanõudele pandi 18+12,8 ehk 30,8% tollimaksu ka otsa.
Võibolla lennuposti tuhnitakse vähem aktiivselt, mul on kulleripakid olnud.
AlanBStard
ModeratorLinaseemneõli on nii spetsiifiline asi, et seda ei panda kuhugi sisse.Kuidas ei panda, värnitsa ja muude puiduhooldusvahendite sisse pannakse ikka liitrites kohe.
AlanBStard
ModeratorRasvaga on põhiline vaev seda rasvarakkudest kätte saada, L-karnitiin minu teada mängib rolli alles siis, kui see rasv on energiat tarbivas sihtrakus kohal.
AlanBStard
ModeratorKas see nö. kasvuhormoonilaks trenni ajal ja vahetult peale seda tähtis on, sest sel ajal lihast “lammutatakse”, kasvab ta ikkagi põhiliselt puhates (magades)?Magades tuleb jah teine laks, aga seda sa palju mõjutada ei saa. St niipalju saad, et magades võiks ka veresuhkur madal olla. Ja uni sügav.
Aga põhiline mõjutatav kasvuhormoonilaks on just see anaeroobse või väga intensiivse aeroobse trenni järel vallanduv.
Põhiline GH toodang koosnebki nendest laksudest ja ilma GH-ta sa muud ei teegi kui “lammutad” lihast ja kogud rasva
AlanBStard
ModeratorMa jõin 1,5l musta teed järjest.Kui väga massiivselt kanget teed juua, siis on pärast raske laua tagant püsti tõusta, miski asi jääb laua ääre taha kinni.
AlanBStard
ModeratorNõges peaks toimima testosterooni inhibiitorina, väga nõrgalt aga kiilaspäisuse vastu teda igastahes rahvameditsiinis kasutatakse. Nii et ma ei tea kas on ikka mõtet massiliselt näost sisse ajada
AlanBStard
ModeratorMida madalam veresuhkur, seda kõvem kasvuhormoonilaks trenni tulemusel vallandub. Väga madala veresuhkruga minestad muidugi ära
AlanBStard
ModeratorNoh ära saab neid võluda rasvaimuga äkki ? (mitte, et ma seda soovitaks)Mina sellest mõttes isegi soovitaks, et igasugu rasvas ladestunud mürkained jäävad ainevahetusest läbi ajamata. Sinna koguneb ikka sellist saasta, et mõni vend võib tugeva dieedi käigus mürgitusse ära surra. No ja pikaajaline mõju ka – paljud rasvas akumuleeruvad ained on kantserogeensed ka.
Aga võta seda ka arvesse, et (effektiivset) lokaalset rasvapõletust ei ole olemas.Pealemääritavatest johimbiiniga geelidest räägitakse küll häid asju
AlanBStard
ModeratorAga kui lihas jääbki pikemaks ajaks peale krampi valusaks, nagu oleks kõva trenni teinud, siis juba vist on valul samad põhjused nagu peale treeningut valutavatel lihastel?kramp on rebestuse eelkäijaTundub et väiksemat sorti pisirebendid võivad mängus olla. Ehk esimesel küsijal siis õigus ?
juuli 24, 2007 at 10:55 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #120000AlanBStard
ModeratorArthrostop ongi glükoosamiin, sõltuvalt versioonist kondroitiiniga ja/või metüülsulfonüülmetaaniga.
Litozini ehk eriliselt aretatud kibuvitsa olen ka proovinud, kas aitas nüüd see või suvine rattamatk, ei teagi, pool aastat olin jamast lahti.
Päris lahti jamadest saanud pole, aga see on mul geenidest ka.
Tugeva valu puhul tuleks üks retseptivaluvaigisti kuur ka teha.
AlanBStard
ModeratorMa ei tea kui keelatud ta täpselt on, suht mõttetu sellist asja keelata, aga kui on, siis tarvitatakse lihtsalt selle lähteainet GABA. Kas GABA ei olnud koostises kirjas ?
AlanBStard
ModeratorMõtlesin proovida ühte toodet, mis väidetavalt suurendab kasvuhormooni eritumist öösel. Ei tea kas oli hea mõte, uni on nüüd kuidagi teistsugune.
Magama jään nagu kiiremini ja magan sügavamalt, mingeid imelikke unenägusid näen, 5-6 tunni pärast teen järsku silmad lahti ja on üsna reibas olemine, nagu polekski maganud, muidu ikka ei saanud kuidagi silmi lahti ja voodist välja mindud ärgates. Siiski olen ikka püüdnud “tavalist” und edasi magada veel mõne tunni, sest 5-6 tundi tundub kuidagi vähevõitu. 
Klassikalised sümptomid kasvuhormooni vallandamiseks kasutatava “korgijoogi” GHB tarvitamisel. Võibolla on tegu ka GHB lähteaine GABA-ga. Algul surub GHB dopamiini alla, lõdvestab ja uinutab, seksuaalhuvi peaks suurem olema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, 5-6 tunni pärast on dopamiini järsk tõus, kui annus on piisavalt suur, siis ärkamisega.Tahaks ise ka mõnd head arginiini ja GHB-ga kasvuhormoonimootorit proovida, mida sa kasutasid, mis selle koostis on ja kust said ?
AutorPostitused