AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
Moderator“ripped” look tehakse eelkõige ikka köögis mitte jõusaalis.Köögiga mul probleeme pole, segadust tekitas see, et aastatega paistavad spetsialistide seisukohad oluliselt muutunud olevat.
AlanBStard
ModeratorSee kasvuhormooni taseme tõus kuumas olles on jällegi mingite teadlaste poolt kinnitust leidnud. On see tõsi või ei, kes seda teab, aga ega sellepärast ma seal ei istu muidugi. Lihtsalt mõnus on. Loomulikult toimub saunas vedeliku kadu koos mineraalainetega aga see tarbidakse ju kohe tagasi. Keha annab ise sellest märku. Ise peale trenni laval olles joon muidugi midagi, tavaliselt HT-R sheiki : )Nonii, ma just lugesin et kui kasvuhormooni tahad, siis on parem juua alles peale sauna
AlanBStard
ModeratorIse olen käinud peale trenni saunas 10 aastat järjest ja peaaegu iga kord kui on aega ja võimalust. Ma ei saa küll öelda, et see midagi halvasti oleks mõjunud. Hullult kaua pole jah mõtet istuda, pigistab mahlad välja järgmise päeva arvelt.Kuskohast see kuumuse ja kasvuhormooni jutt tuleb seal viidatud kommentaaris ?
On mingeid täpsemaid reziimijuhiseid ka või lihtsalt kuumus/vedelikupuudus ?
AlanBStard
ModeratorIntensiivne anaeroobne trenn on palju efektiivsem kui aeroobika. Eriti veel vähese intensiivsusega aeroobika.
Aja puhkepausid miinimumi, kogu maksimaalselt piimhapet.
HIIT on ka kõva sõna.
AlanBStard
ModeratorSaaglihas ronib veidi ribide vahele,
selja lailihase harjutused mõjuvad talle vist põhiliselt.
AlanBStard
ModeratorKui kõht toonuses, siis vast see magu niiväga ei veni ka…
AlanBStard
ModeratorMina teeks jõudu, suure intensiivsusega (lühikesed puhkepausid). Ja hoolitseks venituste eest enne ja pärast.
Aga see on mul rohkem teoreetiline arvamus
oktoober 11, 2007 at 7:24 p.l. in reply to: Optimum BCAA 1000 Caps & Optimum Fish Oil Softgels #127632AlanBStard
Moderatorkapselt on želatiinist, see on täiesti ohutu lagunev aineJah, valkaine isegi.
(Tormake nüüd kõik tühje želatiinkapsleid sööma, peotäis iga kehakaalu kg kohta
AlanBStard
Moderatorkui kõht lahti ei lähe siis on savi
Savi süüa oleks vist suht totter

AlanBStard
ModeratorRahvakeelne väljend on “anal probe”.
Algul valus ja pärast mõnus või nii nad ütlevad
AlanBStard
ModeratorEi tea, kui väike see tõenäosus on, kuid kui tabab, siis on vaja veeta pikka aega haiglas.Ja vahel tehakse sellist mõnusat uuringuprotseduuri nagu kolonoskoopia.
AlanBStard
ModeratorSeda ma ei tea, aga apteegist on saadaval ka koensüüm Q10 + vitamiin E tabletid. Ostsin ära ja siis lugesin et nad koos võetuna nullivad üksteist üsna ära. Nii et apteek pole tõe ja õiguse kants.
AlanBStard
ModeratorÄkki peaks tablettide asemel midagi vanamoodset kasutama nagu näiteks soe piim meega või soe tee vms. Äkki midagi sellist aitaks
AlanBStard
Moderator1 Kapsel sisaldab:Ma Huang 625mg ( 8% efedriini )
Koffeiin 100mg
Asperiin 30mg
päris toores värk, iga päev efedriini ja aspiriini süüa
Et klassikaline ECA stack siis…
AlanBStard
ModeratorUurisin siis veel asja,
suguorganites, ajus (libiido, agressiivsus) ja nahas avaldab testosteroon toimet üle kangema vormi DHT, skeletilihastes avaldab ise, sest ehkki DHT on 4x tugevama toimega, pole lihastes eriti 5-alfa-reduktaasi ja mujalt DHT-d transportida ei saa tema lühikese eluea tõttu.
Nii et nõges ja teised 5-AR inhibiitorid suunavad justkui testosterooni toimet teistest organitest lihastesse. Lihaskasv libiido, akne, kiilaspäisuse, spermatoodangu ja rinnakarvade arvel. Nohh ja aromataasile jääb rohkem testosterooni kätte, mida ta saab östrogeeniks muuta ja rinnanäärmetesse kauneid vorme kasvatama suunata
AutorPostitused