Skip to main content

AlanBStard

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 3,946 through 3,960 (of 3,987 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Korduste arv ja “ripped/striated look” #127822
    AlanBStard
    Moderator

“ripped” look tehakse eelkõige ikka köögis mitte jõusaalis.

Köögiga mul probleeme pole, segadust tekitas see, et aastatega paistavad spetsialistide seisukohad oluliselt muutunud olevat.

in reply to: Saun peale trenni #127814
    AlanBStard
    Moderator

See kasvuhormooni taseme tõus kuumas olles on jällegi mingite teadlaste poolt kinnitust leidnud. On see tõsi või ei, kes seda teab, aga ega sellepärast ma seal ei istu muidugi. Lihtsalt mõnus on. Loomulikult toimub saunas vedeliku kadu koos mineraalainetega aga see tarbidakse ju kohe tagasi. Keha annab ise sellest märku. Ise peale trenni laval olles joon muidugi midagi, tavaliselt HT-R sheiki : )

Nonii, ma just lugesin et kui kasvuhormooni tahad, siis on parem juua alles peale sauna

in reply to: Saun peale trenni #127776
    AlanBStard
    Moderator

Ise olen käinud peale trenni saunas 10 aastat järjest ja peaaegu iga kord kui on aega ja võimalust. Ma ei saa küll öelda, et see midagi halvasti oleks mõjunud. Hullult kaua pole jah mõtet istuda, pigistab mahlad välja järgmise päeva arvelt.

Kuskohast see kuumuse ja kasvuhormooni jutt tuleb seal viidatud kommentaaris ?

On mingeid täpsemaid reziimijuhiseid ka või lihtsalt kuumus/vedelikupuudus ?

in reply to: rasva % vähendamine #127775
    AlanBStard
    Moderator

Intensiivne anaeroobne trenn on palju efektiivsem kui aeroobika. Eriti veel vähese intensiivsusega aeroobika.

Aja puhkepausid miinimumi, kogu maksimaalselt piimhapet.

HIIT on ka kõva sõna.

in reply to: Liha ribidele. #127774
    AlanBStard
    Moderator

Saaglihas ronib veidi ribide vahele,

selja lailihase harjutused mõjuvad talle vist põhiliselt.

in reply to: Magu. #127651
    AlanBStard
    Moderator

Kui kõht toonuses, siis vast see magu niiväga ei veni ka…

in reply to: Vaheaeg trennis? #127650
    AlanBStard
    Moderator

Mina teeks jõudu, suure intensiivsusega (lühikesed puhkepausid). Ja hoolitseks venituste eest enne ja pärast.

Aga see on mul rohkem teoreetiline arvamus

in reply to: Optimum BCAA 1000 Caps & Optimum Fish Oil Softgels #127632
    AlanBStard
    Moderator

kapselt on želatiinist, see on täiesti ohutu lagunev aine

Jah, valkaine isegi.

(Tormake nüüd kõik tühje želatiinkapsleid sööma, peotäis iga kehakaalu kg kohta

in reply to: Valk halvaks l2inud ? #127564
    AlanBStard
    Moderator

kui kõht lahti ei lähe siis on savi :ph34r:

Savi süüa oleks vist suht totter :roll:

in reply to: Toored munad #127563
    AlanBStard
    Moderator

Rahvakeelne väljend on “anal probe”.

Algul valus ja pärast mõnus või nii nad ütlevad

in reply to: Toored munad #127538
    AlanBStard
    Moderator

Ei tea, kui väike see tõenäosus on, kuid kui tabab, siis on vaja veeta pikka aega haiglas.

Ja vahel tehakse sellist mõnusat uuringuprotseduuri nagu kolonoskoopia.

in reply to: ZMA ja kaltsium. #127537
    AlanBStard
    Moderator

Seda ma ei tea, aga apteegist on saadaval ka koensüüm Q10 + vitamiin E tabletid. Ostsin ära ja siis lugesin et nad koos võetuna nullivad üksteist üsna ära. Nii et apteek pole tõe ja õiguse kants.

in reply to: Südame kloppimine #127536
    AlanBStard
    Moderator

Äkki peaks tablettide asemel midagi vanamoodset kasutama nagu näiteks soe piim meega või soe tee vms. Äkki midagi sellist aitaks
    in reply to: RP-nr1 ??? #126841
    AlanBStard
    Moderator

1 Kapsel sisaldab:

Ma Huang 625mg ( 8% efedriini )

Koffeiin 100mg

Asperiin 30mg

päris toores värk, iga päev efedriini ja aspiriini süüa

Et klassikaline ECA stack siis…

in reply to: Nõgesed #126223
    AlanBStard
    Moderator

Uurisin siis veel asja,

suguorganites, ajus (libiido, agressiivsus) ja nahas avaldab testosteroon toimet üle kangema vormi DHT, skeletilihastes avaldab ise, sest ehkki DHT on 4x tugevama toimega, pole lihastes eriti 5-alfa-reduktaasi ja mujalt DHT-d transportida ei saa tema lühikese eluea tõttu.

Nii et nõges ja teised 5-AR inhibiitorid suunavad justkui testosterooni toimet teistest organitest lihastesse. Lihaskasv libiido, akne, kiilaspäisuse, spermatoodangu ja rinnakarvade arvel. Nohh ja aromataasile jääb rohkem testosterooni kätte, mida ta saab östrogeeniks muuta ja rinnanäärmetesse kauneid vorme kasvatama suunata

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 3,946 through 3,960 (of 3,987 total)