AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorKas seda maapähklivõid kusagilt saada ka on ? Naturaalset
AlanBStard
ModeratorLapsel vara pole keemiat joota???
AlanBStard
ModeratorEga selliste jookide mõju ei tunnegi, kui ise tugitoolis istud.See peaks kaitsema nii infarktide kui ajukahjustuste eest ja aitama neist taastuda, nii et ülekaalulisele tugitoolisportlasele rohkemgi vajalik
AlanBStard
ModeratorSeapekk.
AlanBStard
ModeratorOn küll jah, triiksärgid tehakse just eriti lolli mõõtu mõned, niiet laiemate õlgadega ei lähe kohe mitte sinna sisse.Zara teeb veidi normaalsema lõikega.
AlanBStard
ModeratorKuigi ise kannan harva ülikonda, siis tegelikult sobivad minu arust ülikonnad ja pintsakud megahästi just suurtele vendadele, kui need on lastud õmmelda täpselt enda mõõtude järgi…..Neil vendadel on suht kallid rätsepad ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes poest on peenikestel ja paksudel palju lihtsam ilusat asja leida kui kappidel.
AlanBStard
ModeratorLoogiliselt võttes ei tohiks need aspartaami kaks aminohapet ja mikrokogus metanooli midagi halba teha. Mujalt saab neid kõiki palju rohkem.
AlanBStard
ModeratorVähemalt mõnedel megaannusesoovitustel on vähemalt mingisugused uuringud või vähemalt teooriad taga.
D puhul on selgelt näha et praegune soovituslik annus annab kehvema vähjakaitse kui suuremad. Ja kui arvestada et suvine päevane omatoodang võib 10000 IU olla siis on see 400 IU soovituslik annus üsna nutune.
C ja B tabletid ei maksa suurt midagi, kisuvad mul uriini hinna alla

Aga D-ga on nutune lugu. Ja välismaalt ei lasta tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorOldman andis väga mõistlikud soovitused.Vitamiinide megadoosid ei ole põhjendatud.
B-grupi megadoosid on väga populaarsed ja paljud kiidavad et mõjub hästi, pole ise teemat uurinud. Niipalju on mulje jäänud, et parem üledoos kui puudus.
D-vitamiini soovitavad mõned spetsialistid võtta 10000 IU igapäevaselt ja 50000 IU haigusnähtude ilmnemisel, praegune soovituslik päevaannus on 400 IU.
C ja E suurte annuste kasulikkusest on ka vihjamisi räägitud, pole uurinud. Halba ei tohiks küll teha.
Praegused soovituslikud päevaannused põhinevad sageli üsna vanadel andmetel ja mingi haiguse vältimisel (skorbuut, rahhiit), mitte sellel, kas suuremad annused mingit lisakasu võiks tuua.
Hea meelega võtaks D3 megaannuseid ise ka, aga Eestis ei ole need minu teada isegi saadaval, alati on millegi muuga koos ja väga väikestes annustes.
AlanBStard
ModeratorP.S. Aspartaat ei tohiks küll kuidagi toksiline olla! Ehk annab farmatseut meile viite konkreetsetele teaduslikule uuringule.Aspartaadid kaitsevad südamelihast ja aitavad ka infarktist taastuda ning on juba aastakümneid “südametugevdajana” kasutuses.
Juba kaugel vene ajal söödeti sportlastele vist aspartaati ja orotaati.
AlanBStard
ModeratorOluline on just vaba testosteroon ja seda ilma eraldi küsimata ei mõõdeta. Ja östrogeen jääb tavatestis alla tundlikkuspiiri, peab ka eraldi küsima suure tundlikkusega testi.
Vaikimisi tehakse üldse suht kasutud testid. Ja referentsvahemikud on ka nii laiad et sinna mahub alla kuu aja vana laip ka vist sisse.
AlanBStard
Moderator…ma usun et on ka selline võimalus tolle aine puhul, et sa homikul ei tõusegi enam kahjuks;(Prohormoon on aktiivse hormooni lähteaine, mida organism ise peab teisendama ja see teisendus on organismi poolt ikka suht piiratud.
Et nii äkilisest mõjust pole mõtet unistada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>17-alküülitud, nii et maksale head ei tee.
Saadaval ka ilma “doping” logota saidil. Koos mõjuva hoiatusega

AlanBStard
ModeratorÄkki olete ületreeningus ?Minu esineb seda asja just alatreenitusega kõige rohkem.
Kui aega saan, teen Revalis ja Audenteses koormusteste natuke.
Jalapress on köki-möki, täna proovisin Tabatha meetodit, 7x(20 sek max+10 sek puhkust), vaatad et pole justkui midagi aga 30 minti hiljem ahmisin veel õhku ja pilt oli kuidagi imelik. Koju roomasin keele ja kõrvade abil, jalad ei kandnud. Nohh ja dushi all oli näha et aju polnud ainuke koht, kust veri oli lihastesse imetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorMa olen nagu lugenud, et poolkükk ja põlvesidemed pole tegelikult kumbki põlvele head. Õige tehnikaga täiskükk, jalalabad põlve liikumise suunas, ja tasakaalustatud lihasareng, k.a sääre esiosa lihas, pidi see õige asi olema. Jala asendi kontrollimine on mulle endale küll head teinud.
AlanBStard
ModeratorToitumist reguleerides on võimalik hoida enda energiataset täieliku kontrolli all ning selle tulemusena langeb ära igasusune vajadus energiapillide ja -jookide ning ka rasvapõletajate järele.”Seda eeldusel et kilpnäärmehormoon ja muud energiat reguleerivad hormoonid on teatavas optimaalses vahemikus.
Mida nad üsna paljudel ei ole.
Dijodotüroniini on muidugi võimalik ka lihaga sisse süüa, aga ma ei tea millistes kogustes.
AutorPostitused