AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorVähendamine käib üldiselt kas kirurgiliselt või siis dieedi abil
AlanBStard
ModeratorKui naine mehe proteiinilaadungi alla neelab, siis saab mehe viljakus põhimõtteliselt eiratud küll
AlanBStard
ModeratorOskad sa selle kesknärvisüsteemi phkuse kohta veel midagi öelda? Kuna lihas hakkab seeria lõpupoole niiviisi surudes sõna otseses mõttes valutama, kas siis võib aju hakata pikapeale vastu töötama kuidagi?Aju on alati see kõige hullem pidur
AlanBStard
ModeratorKui konstrueerida pink, mis avaldab ühtlast survet lihasele kõikide korduste ajal ja ilma puhkepausideta, kas see oleks lihasele kuidagi kahjulik? Kas keegi on kunagi midagi sellist proovinud?Ma olen midagi selleteemalist vaikselt nikerdanud ja lihas saab 2 minutiga sellise koormuse, millest taastub 3-4 päeva…
Igasugu masinaid on konstrueeritud, ka selliseid, kus kogu töö tehakse ekstsentrilises järele andvas faasis. See faas peaks lihasvalu ja -kasvu seisukohalt peamine olema.
Mul on tunne et vähemasti massi arendamisel soovitatakse mitte puhata, pausiga vältida ainult raskuse üles põrgatamist ja pause teha põhiliselt kõige raskemas asendis…
Aga muidugi nii palju kui on teoreetikuid, on ka teooriaid, tunnistan et pole paljusid endale selgeks teinud
AlanBStard
ModeratorMa ei saa sellestki aru,kuidas üldse saab kodujuustu süüa?Kui minul kodus keegi kodujuustu sööb,siis ma jalutan kaarega mööda
Mine teinekord natuke väiksema kaarega ja uuri järele, kuidas

AlanBStard
Moderator80kg surumine ja ujumine on täiesti erinevad asjad, üks on aeroobne, teine anaeroobne tegevuskui tahad ujumist arendada…. järelikult – uju!
Ma aeroobikat ei tee aga ujumine eriliselt kurnavalt ei mõju.
Või noh, kuna stiili pole siis kõrvaltvaatajate silmadele mõjub kurnavalt
AlanBStard
ModeratorSee pole midagi, minul läheb kuskil 1000-1300, aga sõbrannal üldse 800.-

Mida sa sööd , et sul ainult 1300 läheb ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või ütle vähemalt mitu korda päevas…2 ?Kutid käristavad välja ilusates restoranides

AlanBStard
ModeratorSõltub sellest, mida saavutada tahad. ja sellest, kui palju seal Eurycoma longifolia’t sees on. Seda sisaldust kirjas ei ole.
Isasemaks ei tee, väga palju on DHT sünteesi inhibiitoreid koostises kirjas. Lihaselisemaks võib teha.
AlanBStard
ModeratorPostimees Online on siiski uudisteportaal, mis kajastab maailmas toimunud sündmuseid, antud juhul, siis teaduslikke järeldusi ja energiajookide menu kasvu. Ma pean Postimeest üheks usaldusväärsemaks päevaleheks Eestis.Ma tarvitan infoallikaks põhiliselt Pubmedi või peer-reviewed artiklitele viitavaid ülevaateid, ma arvan et päevalehtedega ei tasu võrrelda

Olen ise ka kofeiini-tauriini segu omale teinud. 300 mg kofeiini ja umbes 1 g tauriini, vastab umbes 2-3 purgile energiajoogile. Mingi imelik võbelev tunne oli sees küll. Aga sel päeval oli mul ka elu kõige karmim kava, mida ma jõusaalis teinud olen

Enne igaks juhuks rohkem segamini ei proovi, kui teemat natuke uurinud olen.
AlanBStard
ModeratorMis mõttega sa viid end trennis viimsele piirile? Ega see sind tervemaks ei tee.Meil suri 80-ndate lõpus üks mees trennis ära.
Ma olen aastatega intensiivsust järjest tõstnud (puhkepause lühendanud) ja vähemalt enesetunne on järjest parem. Kunagi ammu pikkade pausidega ja suurte raskustega jõusaalikavasid tehes oli küll rindkeres ebameeldivaid aistinguid ja koormustest näitas südame hapnikupuudust kõrgetel pulsisagedustel.
Nüüd pole ammu testi teinud, hindan puhtalt enesetunde järgi, aga tunne on hea. Võibolla peaks teste ka tegema.
AlanBStard
ModeratorPostimees pole just allikas kust infot hankida, aga kui paljudel energiajookidega probleeme on, siis mingi probleem nendega siiski justkui on. Teoreetiliselt ei tohiks energiajoogid justkui miskit halba teha. Tauriin igatahes on uuringutes südant kaitsvat mõju näidanud. Kofeiini on jookides enamasti vähe ja mul vähemalt pole isegi 500 mg kofeiini enne mitte-väga-tapvat trenni midagi halba teinud. Väga karmidel päevadel jätan muidugi kofeiini igaks juhuks ära.
Võibolla on asi selles, et mõnedel on juba enne vererõhk kõrge ja kofeiin ajab kõrgemaks. Võibolla muudes komponentides. Võibolla nende ainete koosmõjus.
AlanBStard
ModeratorPole kuulnud et kreatiinist kasu on, mõtlesin “rasvapõletajat” L-karnitiini.
Magneesium eriti head vist ei tee, aga tema puudus teeb halba. Karnitiin, CoQ10 ja tauriin aitavad vältida isheemiakahjustusi, infarkti ulatust ja ka infarktist taastuda.
Jah, niisiis, tuli meelde et tauriin on ka hea. Ja siin poes saadaval ka.
Ac-L-karnitiin on saadaval Maxsport.ee-s.
AlanBStard
ModeratorNo esiteks tarvita ohtralt karnitiini, veel parem kui hangid kusagilt propionüül-L-karnitiini ja atsetüül-L-karnitiini, esimene mõjub südamele ja teine närvirakkudele efektiivsemalt kui tavaline karnitiin. CoQ10 toetab ka vist probleemset südant, aga tema biosaadavus langes vist järsult E-vitamiiniga koos tarvitamisel. Pole vist vaja öelda et enamikus multivitamiinides ja isegi mõnedes krdi spets Q10 toodetes on ta E-vitamiiniga koos.
Kohvi kahjulik mõju on minu arust üle hinnatud…
AlanBStard
ModeratorTegelikult on kasvuhormooni toodang mingil määral mõjutatav.
Nohh ja mõned noored keemikud on asja enda kätte võtnud
AlanBStard
Moderatorsöö friikartuleidMida vähem süsikaid seda rohkem kasvuhormooni.
AutorPostitused