AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorPäevakübara tabletid on head organismi tugevdajad. Ise olen nende abil talvistest külmetustest ja viirustest “mööda kõndinud”Kui need on need vastikud lagritsamaitselised soome Echinacea-tsink tabletid, siis võib see hoopis tsingi mõju olla
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neis on ka looduslik C-vitamiin, tehislikus on ruteen ja teised lisategurid puudu.
AlanBStard
Moderatoraga kas niimodi ei ole et kui trenniga alustad siis hakkad kiiremini kasvama aga kasv j22b varem kinni? kui ma alustasin trenniga viskasin 12cm yhe aastga ja l6petasin kasvamise 14 aastaselt…Teoreetiliselt küll, suurendab nii kasvuhormooni kui testosterooni toodangut.
Ühemunakaksikutega võiks uurida, kuidas lõplikule pikkusele mõjub.
Ja nii suur see lisatestosterooni mõju ei tohiks olla, et 14-aastaselt kasvamise lõpetad. See sul ikka geenidest.
AlanBStard
ModeratorOn need Muscletechi tooted mustkunst või on seal mingeid teadusuuringuid ja tulemusi ka taga ?
AlanBStard
ModeratorJah võib täitsa olla, aga jutt ei maksa midagi! Pilte palun!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja bikiinides
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorKataboolne imerohi on stressihormoon kortisool, saadaval ka mitmesuguste ravimvormidena. Aga ma eriti ei soovitaks, hävitab kudesid, osalt pöördumatult, ja ladestab rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalaõli EPA ja DHA on rasvapõletajad.
3 kilo kuus on täitsa normaalne ju ?
AlanBStard
ModeratorHalba juhtub seda, et sa satud reklaami ohvriks ja jääd rahast ilma.16 raiskab vanemate raha, sellepärast ongi ette nähtud 18+
jaanuar 4, 2008 at 1:38 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #136283AlanBStard
ModeratorSelles artiklis on küll väga palju erinevaid asju “vahet pole” põhimõttel ühte patta pandud ja põhiliselt räägitakse in vitro testist valgelibledega.
Kas Levin mitte in vivo teste ei tee immunoglobuliinide määramiseks ?
Üks sugulane sai kroonilisest kõhulahtisusest lahti igastahes, muud head ei oska öelda. Sojat soovitati tal süüa, seda mina heaks ei kiida.
Põhimõtteliselt on see toidutalumatus ja immuunsüsteem väga aktuaalne teema, aga areneb alles. Talumatust tuleb juurde kiiremini kui teadmisi.
AlanBStard
ModeratorMulle jääb veidi segaseks mida sa moodsate haiguste all silmas pead.Ilmselt rasvumine, II tüüpi suhkruhaigus ja muu sellega seotu.
AlanBStard
ModeratorImmuunsussüsteem on sedavõrd keeruline, et teame selle toimimisest veel küllaltki vähe.Seda, kui vähe, tean omast käest, mul on omal immuunsüsteemiga mingi imelik jama. Ükski arst pole midagi asjalikku osanud öelda.
Aga teemaalgataja nõrk immuunsüsteem ja uimasus koos viitavad minu meelest uimasele kilpnäärmele. Paraku on tervishoiusüsteem ülikonservatiivne ja sellisel juhul midagi ette ei võta.
AlanBStard
ModeratorMis jutt see nüüd on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa tahad öelda, et teraviljatooteid ei tohiks süüa?Aga rohelist ja juurikad võib?Üks ja sama tselluloos ja tärklis ju kõik.Teravilja ja rohelise kraami koostis on väga erinev, rohelises on tärklist vähe ja tselluloosi palju.
AlanBStard
ModeratorSelle esimese posti teise pildi peal oleval naisel on selg pmst täpselt nagu mul:D Aint trapets on mul parem vist.No mis kiidad ennast mees, niikuinii mehele ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
Moderatorkardioloog määras beetablokkerid mulle, hoiavad pulsi ja vererõhu kontrolli all.Lisaks hoiavad rasva rasvarakkudes kinni ja ei lase seda ära kasutada…
AlanBStard
ModeratorAlguses on riskantne teha, kõhulihaseid on muude harjutuste ajal keha stabiliseerimiseks vaja, võid ennast pärast vigastada muidu.
Aga iga päev teha võib minu meelest julgelt. Enesetunne ütleb, kui liiga tihedaks läheb.
AlanBStard
ModeratorSorri, Tabata meetod, ilma h-ta, tee otsing “Tabata method”.
AlanBStard
ModeratorSelge siis. Olen ka igast asju määrinud, mõni aitab kaasa, mõni ei. Kuid ma ei vaheta iial treeninguid millegi muu vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Igast asjad” ei toimi ja Eestis toimivaid asju ei müüda. (Kofeiiniga geelidel võib isegi mingi õrn efekt olla, aga ma vean kihla et müügilolevates geelides on ka see kofeiinisisaldus mõttetult väike).
Toimivate geelide põhiefekt on rasva mobiliseerimine ehk rasvarakkudest väljaviimine, kui neid trenniga ära ei põletata, ladestatakse nad tagasi.
-
AutorPostitused