AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorOlen 23. aastane naisterahvas. Kaalun vahemikus 55- 60 kg ning pikkust 175 cm. Erinevate kaalutabelite järgi kergelt isegi alakaaluline. Nagu enamikke naisi, vaevab ka mind kerge reie/tuhara- ning kõhupolster. Treeni teen 2-4 korda nädalas, eriliiki rühmatreeningud ( bodycombat, body, step). Söömisega probleeme ei ole. Söön kõike ja üsnagi seda, mille järele isu on. Ainevahetus on väga kiire.Östrogeentüüpi rasvaladestumise vastu pidi aitama intensiivne anaeroobne koormus, mis keha piimhapet täis ajab. Et näiteks intensiivne jõutreening minimaalsete puhkepausidega, ringtreening jõusaalis, jõu intervalltreening Tabata meetodil, sprindi intervalltreening.
Kui ainevahetus kiire, siis seda lisanditega kiirendada pole vist mõtet… Östrogeeni kontrolli all hoidmiseks väldi greipi ja söö palju erinevaid kapsaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorMa olen kõigega nõus neis punktides, kuid mida tähendab “neutraalsete toonidega”? No mis iganes aga minu meelest kannavad Eesti mehed liiga palju musti toone – must, pruun, hall ja tumesinine.Hr Giorgio vist ei ole siinse aastaringse sügisega kokku puutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorSüsivesikuid ja 1 g C-vitamiini
ModeratorKui tervis on sulle oluline siis pommita arste, mitte foorumeid.Eee… mul on foorumitega paremad kogemused kui arstikabinettidega. Tõsi küll, enamuses välismaiste foorumitega aga siit olen ka häid ivasid saanud:)
AlanBStard
ModeratorYhe hea 6mbleja telefoninumbrist ei ytleks minagi 2ra.Ette t2nades…
Kummal pool Suurt Vett ?
ModeratorTuleb vist nädal shoppamispuhkust võtta
ModeratorKas mõni firma lihaselistele jalgadele hästiistuvaid teksasid ka teeb ? Enamik teeb selliseid, et puusast jääb alati üle ja reiest alati puudu. Isegi kui reied ja kann parajad on siis vöökoht ikka ujub kusagil kauguses. Zara teeb üldse selliseid, et hiigelpaks kann ja siis kaks hernekeppi all
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lohmakaid kotte justkui ka ei taha, ikka hästi peaks istuma. Disaini võiks ka olla.
AlanBStard
ModeratorNii, nagu ma aru olen saanud, tuleb 5g. kreatiini kohta võtta umbes 30g. süsivesikuid ja 30g. valgu kohta 60g. süsivesikuid.Kui ma teen shake’i, kuhu panen 5g kreatiini, 30g proteiini ja 90g viinamarjasuhkrut
Et üht muna keedad 5 minutit siis kaht keedad 10 ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähemalt minu arusaamist mööda peaks 60 g sv-st täitsa küllalt olema…
Seda kas piima süsivesikuid ka arvestada… vist küll.
Väga kiired nad pole, samas insuliini tõstavad tugevalt.
AlanBStard
ModeratorÜks käsi kuklal kätekõverdused
AlanBStard
Moderator
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingeid kindlaid lisandeid mõtled?
Minujaoks on kalamaksaõlikapsel ka toidulisand ja seda võtan nädalas 3,4 korda.
Kalamaksaõlikapsel pole trenniga seotud. Ja mina võtaks (ja võtangi) 3-4 korda päevas
Moderatorkaua ennem peaks trenni tegema kui võib mingit ainet tarbima hakkata?Vett võid kohe trenni algusest alates juua, taastusjooke pole enne 1 tundi korralikku trenni mõtet juua, toidulisanditega oota nii aasta-paar vahest…
ModeratorKuskohas on võimalik seda teist toodet näha poe esilehel, juures kiri ‘cell-tech -25%’?Kogu pühapäeva oli. Ma eeldasin et ju siis on Muscle-Techi toodetel see marginaal väiksem…
AlanBStard
ModeratorAga, mis eesmärgil sa seda sööd? Minu teada süüakse seda B gruppi vitamiinide ja kroomi saamise eesmärgil, kas sul on nendest puudust?Komistasin just mingi teema otsa, et pärmis (ja kaeras) on immuunsüsteemi stimuleerivad beeta-glükaanid… aga kas peaks sööma pärmi või sellest eraldatud glükaane, ei tea veel.
Üks jutuke ka:
AlanBStard
ModeratorSee on nn. “valge kitli” sündroom e. psühholoogiline probleem.Huvitav kas “lühikese kitli” sündroomi ka tuntakse? Üks naisarst kord hoiatas et mul on vererõhk liiga kõrge aga ma miskipärast ei muretsenud väga
ModeratorKel kogemusi võitluses anoreksiaga, ehk oskab öelda, on sest kaalu-toidu-nõiaringist edukat väljapääsu? Kas ja millal tervis taastub ning kaal seiskub stabiilse toitumise juures? Kui kaua aega võtab näljareziimist väljatulek ning kuidas sellest edaspidi hoiduda?Mida sa mõtled näljareziimi all ? Säästurezhiimi ? Täiskõhuhormooni leptiini põhisest säästurezhiimist peaks süsivesikute abil üldiselt 24 tunniga välja tulema, ja tekib see umbes nädalaga.
Kui keha alati säästlik on olnud, siis võiks nt ka kilpnäärmehormooni ja testosterooni taseme peale mõelda…
Anoreksiast ei tea kahjuks midagi…
-
AutorPostitused