AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorSeal artiklis ju kirjutatakse, et kookosrasv ja -õli on sama asi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaasi et töötlemata (“virgin”), eeldan et “mahekaup” eeldab sellist.
AlanBStard
ModeratorHarjutamine teeb meistriks,Sellel tüübil on jube kiire ranne!
Mõtlesin ka selle palli osta, aga kui ma seda videot vaatan, siis… ma ei teagi kas ma avalikus kohas ikka julgeks sellega harjutada… ja mitteavalikus… kas on seda palli niiväga vajagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
Moderator20 ketta olen ma ise ka varbale poetanud, aga madalalt, näpu vahelt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üsna kole oli see varvas küll mõnda aega.
AlanBStard
ModeratorAiai, see oli ühtaegu tõsiselt õnnetu ja osav tüüp siis. Osav seetõttu, et kang silma saada… Igaüks sellega ju hakkama ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli kitsa asetusega tugedega õlapink. Võibolla oli tasakaalust väljas ja lendas ühele poole sellal kui ta maast kettaid otsis.
AlanBStard
ModeratorOk jäägu Teile oma arvamus ja minu oma te ka muuda. Ise olin vist 11 või 12, kui läksin koos 3 sõbraga kergejõustiku trenni. Peale trenni läksime alati vaatama mida need suured onud seal kangutavad.Vaatasime ja proovisime ise ka järgi. Kujutan juba ette, mida paljud mõtlevad, et tehnika ja vigastused jne. Me suutnud siis veel selliseid raskusi tõstagi algul, mis oleks meid vigastanud.Ma olin 10 ja sama asi, et kõik käisid jõunurgas nikerdamas. Aga ühele kukkus kuidagi kang silma, mäletan et vedeles seal, silmaauk hästi suur ja sügav, luu ilmselt silma ümbert sodi, siis viidi ära. Kuulujutt oli et suri ära, aga kindlalt ei tea.
AlanBStard
ModeratorSa mõtled ülemisi ja alumisi või pealmisi ja sisemisi ?
Mõlemate kohta muidu enam-vähem “jah”.
AlanBStard
Moderator1. vastavalt enesetundele
2. vastavalt enesetundele
küll sa tunned kui liiga vähe puhkust saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorMa ei tea kindlalt kas E-vitamiin on probleemiks… kõige soodsam on praegu just E-ga Bio-Quinone, Maxima Euroapteegis soodukas 60+30 pakk.
AlanBStard
ModeratorTavalisus on harva voorus… konservatiivsetel elualadel vahest võibolla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorKasvuhormoon.Saunas naised räägivad küll, aga kas tegelikult ka ? Ma pole seda teemat üldse uurinud
ModeratorEi-ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , muidugi mitte.
Ma tahtsin oma jutuga ikka tegelikult seda teada, et kas see pilt ikka on nii tavaline või siiski mitte (nimelt, vahel tunduvad asjad mõne teise kännu otsast vaadatuna ikka hoopis teistsugused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Mis mõttes tavaline ? Ilmselt pole päris tavaline, vaata kui rõõmsaks ja energiliseks foorumikülastajad on läinud, kolmas lehekülg juba
ModeratorAnnused oleks nagu hiirtele mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda et E-vitamiin koostises on, pole vahel isegi mainitud, nt Bio-Quinone puhul…
Leiaks artikli üles, oskaks kontrollida, kas koos manustamine oli tõsine probleem. Praegu leian ainult koos võtmist toetavaid artikleid…
AlanBStard
ModeratorMina panustaksin Q10 -le.Kas foorumikülastaja keskmises vanuses inimesel on Q10 sisse võtta vaja ? Mulle on mulje jäänud, et üle 30 alles on…
Ja siis veel see jama et enamik Q10 saadusi on vitamiin E-ga koos, ja ma lugesin artiklit et nad kuidagi blokeerivad üksteist. Ja ma ei leia seda enam üles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldse on multivitamiinid selles mõttes nigelad, et sageli võib üks komponent teise imendumist või mõju takistada. Ja paljud neist sisaldavad rauda, mida meestel kipub üle jääma.
AlanBStard
ModeratorNjah. Ma ei tea, olen ma pime või mis, aga sel korral pole küll vist tegu sportlasega.Ma arvan et ikka on küll sportlane. Ja 21 mitte 19
ModeratorKas keegi teab kust sellest neiust veel pilte leida, kes hetkel pildimängus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle aktivisti jutuga panin puusse.
Aga palju MSNi aadressi eest maksad ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused