AlanBStard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
AlanBStard
ModeratorUhh, hullumaja, nii palju asju on sees et ei viitsi küll kõiki järgi vaadata

Enam-vähem kõik mõeldavad toidulisandid on siin sees, nii et tõesti all-in-one.
“a-Lipon acid (50% rr-form) 222 mg 200 mg” on tegelikult pisut jama, efektiivne on puhas R-vorm ja segu võib anda nõrga efekti, nullefekti või negatiivse efekti, täpselt ei tea.
Karnitiini ja selle derivaatide efektiivsed kogused on tegelikult grammides, aga ega väikesed kogused ka paha ei tee.
Soja võiks olemata olla, aga teda on õnneks vähe.
“metoksü” ja “ekdü” kogused on vist tegelikult väikesed, aga korralikke koguseid ei leia sa ühestki valmistootest…
Adaptogeenide kogused vahest normaalsed… sõltub ekstrakti kangusest.
Muidu… praktiliselt kõik on sees, millest mõelda oskaks, ka üsna uusi asju.
AlanBStard
ModeratorMa olen kuulnud, et sangade vastu pidi hularõngas aitama, mitte laste oma, vaid korralik metallist raske rõngas. Siuke, mis esimestel kordadel sinised plekid järele jätab
??:”>Riputa sangpommid ka rõngale külge, siis oled tegija

Aga östrogeenitüüpi kehaehitust peaks saama muuta väliste vahenditega ja intensiivse anaeroobse trenniga. Eriti palju head räägitakse intervalltreeningust.
AlanBStard
ModeratorMul on loendamisega raskusi…ma m6tlen trenni ajal. Mingites raamides on see ikkagi vajalik.Mõnes kavas on aja peale tegemine, aga ma ikka lähen lõpuks seda teed, et vaatan palju selle ajaga kordusi teen ja siis loen kordusi. Kella on veel tüütum vaadata kui kordusi lugeda…
AlanBStard
ModeratorMa m6tlen, et kui olen kaesoleva harjutusega l6petanud, siis jargmine masin v6iks Gay free olla(sest 75% kasutajatest on homsid kes tulevad j6usaali suhtlema)Sa nägid vist tükk aega vaeva et selline mõnus jõusaal leida ?

AlanBStard
ModeratorLisaks: seda mõtlen ka, et nt kui masinal tuharalihast teen, et kas see tüüp, kes mu selja taga masinal rinnalihast teeb, vaatab mu tagumikku ja kui vaatab, et mis ta sellest arvab
??:”> (TTÜ-s on tuharamasin ja rinnalihase masin niimoodi mega armsalt lähestikku sätitud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Kaalusin siin tükk aega poolt- ja vastuargumente aga lõpuks jõudsin otsusele et puhtalt selle pärast TTÜ jõusaali siiski ei tule

No 90% niikuinii vaatab; kui sa arvamuste läbilõiget teada tahad, siis paned ehk siia mõne strateegiliselt kadreeritud pildi kommenteerimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
Moderatormeeldiv klienditeenindusKuidas kellelgi…

AlanBStard
ModeratorVadakuvalk ei ole agressiivne bakter

AlanBStard
ModeratorAnyway… surfisin natuke läbi päevalilleõli oksüdatsiooni puudutavate artiklite… enamus katseid tundub olevat tehtud õliga, mida on kuumutatud -päevi- ja siis pikalt seda õli rottidele sisse söödetud… Sellisel juhul on kahjulikud efektid päris veenvad…Selline kiirendatud/võimendatud meetod ongi üks peamine katsemeetod. Normaalselt kuumutatud õlide võrdlev keemiline analüüs oleks ilmselt teine võimalus. Kõrbemisaurude analüüs kolmas, köögitööliste kopsuvähistatistika neljas. Ma usun et kõiki neid tulemusi on saada ka. Siin on esimene näppujäänud pikem tasuline ülevaade, aga raske öelda kas ka lugemist väärt:
http://www.blackwell-synergy.com/doi/abs/1….2001.tb00028.x
Põhiliselt sõltub kuumutatud õli kahjulikkus ilmselt ikka polüküllastumata rasvhapete sisaldusest. Lisaks sõltub kuumustaluvus muidugi looduslikest ja lisatud kaitsekomponentidest
Mul on mulje jäänud et oliiviõlil on looduslikult üht-teist kaitsvat sees ja siin kaitstakse päevalilleõli küüslauguekstraktiga:
AlanBStard
ModeratorKas mitte need pole 2 erinevat valguliiki ?
On sojavalk vadakuvalk e. loomnevalk ja kaseiin ehk piimavalk.
??:”>Vadak on jah loomne valk, sest piim pärineb ju lehmast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piimas on palju valke, kaseiin kalgendatakse kohupiima/juustu sisse, vadak jääb lahusesse. Nii et piim on põhimõtteliselt “aeglaste ja kiirete valkude segu”.
AlanBStard
ModeratorMitte 3×30 vaid niikaua kuni jõuad.
AlanBStard
ModeratorMa ei jõua pikalt süveneda, aga tundub et Robbinsi vastulause on vastuolus selle artikliga millele ma viitasin:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?c…pt=AbstractPlus
ja mõnedega veel.
Selle viite sain sealt Weston Price’i lehelt igatahes
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argumenteerimiskvaliteet ei pruugi kummalgi poolel eriti hea olla, nii palju kui on silma hakanud.
AlanBStard
ModeratorPaistab et kellele isa, kellele tütar, olgu siis või üks ja sama inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AlanBStard
ModeratorNo ei ole ju sportlane. Modell on.“Fitness model” koosneb kahest sõnast, mitte ühest, ja mul on kuri kahtlus et see esimene on spordiga seotud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Artikli ingliskeelses variandis nt on selline pilt, siin näeb ta pisut kandilisem välja ja meeldib sulle võibolla rohkem:
AlanBStard
ModeratorProteci maitse on proteiinidest mulle kõige rohkem maitsenud, aga nagu öeldakse maitse asi!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maasikas ?
Veega ?
AlanBStard
ModeratorEga taimetoit ei tähenda kohe seda, et saad vähem mürke ja kemikaale või GMO-sid. Võlusõna võiks olla “mahetoit” e. orgaaniline toit, k.a. mahe liha – kui raha on, siis soovitan muid tooteid vältida.Rasvlahustuvad mürgid kontsentreeruvad toiduahelas, nii et töötlemata toiduainete puhul mingil määral tähendab.
Mahetoit on jah omaette iva.
-
AutorPostitused